Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Whow çok hafif olmuş sanki.

Evet ateşlemek istedim metabolizmamı hem canım tatlı birşeyler yemek istiyordu diyetisyenim 3 bine çık dedide ben biraz abartıp 4 bine çıktım
Yarında bu şekilde yicem sonra eskiye dönicem gene

Şeymam çıkıcakmısın 30 dakika içinde falan ?

Çıkmıcaksan şimdi atıyım sana programları

Ayşe arada bir uğramana bizi tamamen bırakmamana çok sevindim ya yemin ediyorum ablam gibi seviyorum seni.

Yok tatlım çıkmıyorum daha 2 gün yapabilirim.

1.gün - göğüs ve omuz
2.gün - sırt ve bacak

programın bu şekilde olucak şimdi 2 farklı program atıcam bunları sırayla ugula yani cumartesi pazar yapıcaksın cumartesi birini pazar birini yap.

Son düzenleme:
1.gün - göğüs ve omuz
2.gün - sırt ve bacak

programın bu şekilde olucak şimdi 2 farklı program atıcam bunları sırayla ugula yani cumartesi pazar yapıcaksın cumartesi birini pazar birini yap.

Tammam,spor salonunda da çalışıyorum bunlarda eklenince bayağı bi fark olur umarım artık

Videoları izleyip tek tek hareketleri hatırlamak zor olucaktır ama emin ol 1.haftadan sonra hafızana kazınır.İlk başladığında biraz yorulabilirsin bilmiyorum 1 kg ile nasıl olur.

Hareketleri yapabildiğin tekrarlarda 3 set yap yani şöyle yapmalısın.1 sette yani mesela squat yapıcaksın eğilip kalkıyorsunya biraz yorulmaya başlayınca bırak hemen 30 sn bekle 30 sn nin sonunda tekrar eğilmeye başla gene biraz yorulunca bırak 30 sn bekle.30 snin sonunda gene egilip kalkmaya başla bu sefer yapabildiğin kadar yap dayabildiğin noktaya kadar.

Her egilip kalkma 1 tekrar oluyor.1 seferde yaptığın toplam egilip kalkmada 1 set oluyor.

Ha birde videoların adlarına takılmış olabilirsin vücut geliştirme falan yazıyor merak etme sıkılaşmak içinde aynı hareketler kullanılıyor tek farkı birinde 3-5 kilo kullanılırken diğerinde 50 - 100 kilo kullanılıyor

Mesela o squata ilk başladığımda ben kendi ağırlığımı zor kaldırıyordum yani videodaki gibi olanı.Şuan omzumda hartel ile 12 tekrar 3 set yapabiliyorum

Son düzenleme:
Videoları izleyip tek tek hareketleri hatırlamak zor olucaktır ama emin ol 1.haftadan sonra hafızana kazınır.İlk başladığında biraz yorulabilirsin bilmiyorum 1 kg ile nasıl olur.

1 kg az gelir gibi geliyo ya çünkü öncede denemiştim 1 i de ama hafif gelmişti 2 ile daha iyi çalışıyor kaslar

2 farklı hareket arasında 2 dakika beklemen yeter.

Ooo teşekkür ederim bilgiler için cidden yarın başlasam hepsini yapsam olur dimi bidahaki haftasonu da 2 güne bölerim

Böyle fotoraflar ilk başladığımda beni motive ediyordu ben niye yapamıyayım diyordum ve artık yapabiliyorum 100 kiloya kadar geliştirmek istiyorum ama ağırlık plakam 60 kilo ile sınırlı

Eklentiler

• $woman-squat-174x300.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $liz-squat.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $back squat.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 44
Ooo teşekkür ederim bilgiler için cidden yarın başlasam hepsini yapsam olur dimi bidahaki haftasonu da 2 güne bölerim

Ya aslında bakarsan 2 güne bölünmesinin sebebi aynı günde o kadar çok büyük kas çalıştırılmaz ama 1 kg ile yada ağırlıksız squat veya lunge ile pek bir fark olucağını sanmıyorum.Bence 1 kg çok az 4 -5 kiloluk 2 dambıl daha iyi olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…