Menümü yazayım:
sabah: 30 gr peynir, 25 gr ekmek
ara: 1 lahana kökü
öğle: 1 simit, 250 ml ayran
ara: 1 elma
akşam: 2 ince dilim kırmızı et(haşlama), yağsız salata(domates, kıvırcık, beyaz lahana)
ara: 5 fındık
İyi geceler tatlım:)ben cıkıyorum kızlar iyi geceler size
Fedakar Şeymam benim
AhahaNeyse bu şoklamanın sonucu güzel olucaktır eminimm
Elimden gelse her zaman yaparım amaaa
Yok tatlım çıkmıyorum daha 2 gün yapabilirim.
1.gün - göğüs ve omuz
2.gün - sırt ve bacak
programın bu şekilde olucak şimdi 2 farklı program atıcam bunları sırayla ugula yani cumartesi pazar yapıcaksın cumartesi birini pazar birini yap.
Videoları izleyip tek tek hareketleri hatırlamak zor olucaktır ama emin ol 1.haftadan sonra hafızana kazınır.İlk başladığında biraz yorulabilirsin bilmiyorum 1 kg ile nasıl olur.
Hareketleri yapabildiğin tekrarlarda 3 set yap yani şöyle yapmalısın.1 sette yani mesela squat yapıcaksın eğilip kalkıyorsunya biraz yorulmaya başlayınca bırak hemen 30 sn bekle 30 sn nin sonunda tekrar eğilmeye başla gene biraz yorulunca bırak 30 sn bekle.30 snin sonunda gene egilip kalkmaya başla bu sefer yapabildiğin kadar yap dayabildiğin noktaya kadar.
Her egilip kalkma 1 tekrar oluyor.1 seferde yaptığın toplam egilip kalkmada 1 set oluyor.
2 farklı hareket arasında 2 dakika beklemen yeter.
Ha birde videoların adlarına takılmış olabilirsin vücut geliştirme falan yazıyor merak etme sıkılaşmak içinde aynı hareketler kullanılıyor tek farkı birinde 3-5 kilo kullanılırken diğerinde 50 - 100 kilo kullanılıyor
Mesela o squata ilk başladığımda ben kendi ağırlığımı zor kaldırıyordum yani videodaki gibi olanı.Şuan omzumda hartel ile 12 tekrar 3 set yapabiliyorum
Ooo teşekkür ederim bilgiler için cidden yarın başlasam hepsini yapsam olur dimi bidahaki haftasonu da 2 güne bölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?