Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. 160 boyunda 55 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Ama 50 kiloyu en son 13 yaşımda görmüştüm. O yüzden biraz tedirginim aslında. Bir de benim uyku düzenim çok bozuk. Mesela bugün öğlen 2 de kalktım. Kahvaltımı ancak akşam 5 te yaptım. Tabi o da kahvaltı değildi akşam yemeğiydi. Hava hemen kararıyor, spor falan da yapamıyorum böyle olunca. Uyku düşkünlüğü ile ilgili öneriniz var mı hiç?

Hoşgeldin canım ben takım kaptanı Naz.Sana kuralları yazayım kabul edersen tanışalım konuşalım

1) Her Cuma saat 13:30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

Senin süreni 1 hafta yapıcam canım vericek olduğun kilo az olduğu için hemen aramıza katıl.Yani 1 hafta deneniceksin.Kabul ediyorsan hoş geldin.

Son düzenleme:

Aramiza hosgeldin ben kadriye kac yasindasin canim ve bu kadar gec kalkip geceleri epey biseyler yiyor olmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…