Ayy fit vir vücuda kavuşmadan ölmek istemiyorum inşallah ölmeyiz şu 21 aralıkta
Düşünsene herkes birgün geri geliyormuş.Varya cennetlik olur burası birbirimizden ayrılmayalım diye kilo vermeyip mezun olmayız
ne varki 21 aralıktaa kuzum
aa ama Pınar olmuyor böyle derhal o ödevler yapılacak dermişim
Herkese merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. 160 boyunda 55 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Ama 50 kiloyu en son 13 yaşımda görmüştüm. O yüzden biraz tedirginim aslında. Bir de benim uyku düzenim çok bozuk. Mesela bugün öğlen 2 de kalktım. Kahvaltımı ancak akşam 5 te yaptım. Tabi o da kahvaltı değildi akşam yemeğiydi. Hava hemen kararıyor, spor falan da yapamıyorum böyle olunca. Uyku düşkünlüğü ile ilgili öneriniz var mı hiç?
Hafif geçirmişsin canım keşke ara öğün yapabilseydin.İşteyken fırsatın olmadı sanırım
Yoğurt,sıvıyağ,un ve yumurtayla bi sos hazırlıyorsun sonnra karnıbaharla karıştırıp fırına veriyosun üstünede kaşar:)
ben 7:15 te ayaktayım canım dersim 9 a doğru başlıyor rahat rahat kahvaltı yapabileyim diye o saatte kalkıyorum walla bir de süslenmesi var tabii
Herkese merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. 160 boyunda 55 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Ama 50 kiloyu en son 13 yaşımda görmüştüm. O yüzden biraz tedirginim aslında. Bir de benim uyku düzenim çok bozuk. Mesela bugün öğlen 2 de kalktım. Kahvaltımı ancak akşam 5 te yaptım. Tabi o da kahvaltı değildi akşam yemeğiydi. Hava hemen kararıyor, spor falan da yapamıyorum böyle olunca. Uyku düşkünlüğü ile ilgili öneriniz var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?