Benimde canım şöyle yoğurtla beraber lahana sarması çekti ya
Herkese merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. 160 boyunda 55 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Ama 50 kiloyu en son 13 yaşımda görmüştüm. O yüzden biraz tedirginim aslında. Bir de benim uyku düzenim çok bozuk. Mesela bugün öğlen 2 de kalktım. Kahvaltımı ancak akşam 5 te yaptım. Tabi o da kahvaltı değildi akşam yemeğiydi. Hava hemen kararıyor, spor falan da yapamıyorum böyle olunca. Uyku düşkünlüğü ile ilgili öneriniz var mı hiç?
Mayalara göre 21 aralık 2012 de kıyamet kopucak
Birsürü 2012 ile ilgili film var hiç dikkatini çekmedimi bu kuzum neden 2012 diye
ayy ne güldümm:))söylentiler var bu konuda doğruda ben en çok muhabbeti kaçırdıgıma üzüldüm bak:))
Günaydınlarrrrrr
selammmmm naber?
canlar benim geldiğimde kimsecikler olmuyo o yüzden çok yazamıyo olabilirim k.bakmayın lütfen
Herkese merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. 160 boyunda 55 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Ama 50 kiloyu en son 13 yaşımda görmüştüm. O yüzden biraz tedirginim aslında. Bir de benim uyku düzenim çok bozuk. Mesela bugün öğlen 2 de kalktım. Kahvaltımı ancak akşam 5 te yaptım. Tabi o da kahvaltı değildi akşam yemeğiydi. Hava hemen kararıyor, spor falan da yapamıyorum böyle olunca. Uyku düşkünlüğü ile ilgili öneriniz var mı hiç?
bugun nefsime hakim oldummm:))aksam yemeğinden sonra yeşilçay bide yarım portakal yedimm şimdide uyuyacammmm:))
merhabalar nasılsınız bugün
ben şimdi ögle yemegimi yedim
az yedim galiba artık alıştı midem
merhaba bayanlar nasılsınız
ben dünkü menümü yazayım hemen sabah az biraz kahvaltı öğlen 3 tane lahmacun
akşam yarım kase çorba 4 çatal makarna
4 kaşık etli patates fırında
2 lokma tahin pekmez
çayla beraber bir tane kurabiye
bu kadarrrr
saol tatlım okuldan geldim ben de dinleniyorum :) sen nasılsın ? evet vücut alışıyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?