canlar benim geldiğimde kimsecikler olmuyo o yüzden çok yazamıyo olabilirim k.bakmayın lütfen
merhaba bayanlar nasılsınız
ben dünkü menümü yazayım hemen sabah az biraz kahvaltı öğlen 3 tane lahmacun
akşam yarım kase çorba 4 çatal makarna
4 kaşık etli patates fırında
2 lokma tahin pekmez
çayla beraber bir tane kurabiye
bu kadarrrr
Nice15 geçmişi okumuyor musun ?
okuyorum nedenki canımm?
Kaç kere ismini sorduk cevap alamadık.Kurallarımızı yazdım kabul edip etmediğini belirtmedin.
bu bana hitabenmiydi?1) her cuma saat 13:30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
Senin süreni 1 hafta yapıcam canım vericek olduğun kilo az olduğu için hemen aramıza katıl.yani 1 hafta deneniceksin.kabul ediyorsan hoş geldin.
oo çok iyi canım hep böyle devam et
Evet Burcu malesef sabahları çoğumuz giremiyor iş sebebiyle.
canım bende geldiğimde geneld ekimse olmuyor geçmişte yazılanlara yorum yapıyorum bende
yani karşılaşmak çok zor
menümü sporunu yazarsın bir de yorum yaparsın bu kadar işte
Hahahahaha nasa bu konuda açıkama yapmıştı geçenlerde.Mayalara göre dünyaya bir yıldız çarpıcak dünya yok olucak.Nasada açıklamada bulunmuş eğer üstümüze doğru gelen bir yıldız olsaydı bunu 10 yıl öncesinden görebilirdik bu yüzden 21 aralıkta hiç bir şekilde dünyaya yıldız çarpmıcak.
okuyorum nedenki canımm?
arkadaşlar ben çıkıyorum bugünlük herkese iyi akşamlar.....
çok az yedim bugün çok mutluyummmmm
görüşmek üzere.......
keşkeee öyle olabilsem suana kada dayandım ama annem akşam beni yakacak:))içli çörek derler bizim buralarda bilir misiniz ondan yicez şimdi napıcam ben??off yaa(
kızlarr bugunki menümü yazayım
kahvaltıda 11.00
patates kavurması peynir yeşil çay
15 20 dakikalık kısa bi yürüyüş yaptım
akşamda 18.00
içli çörek yeşil çayy (ayy inşallah dayanıp az yerimm)
merhaba bayanlar nasılsınız
ben dünkü menümü yazayım hemen sabah az biraz kahvaltı öğlen 3 tane lahmacun
akşam yarım kase çorba 4 çatal makarna
4 kaşık etli patates fırında
2 lokma tahin pekmez
çayla beraber bir tane kurabiye
bu kadarrrr
Hahahahaha nasa bu konuda açıkama yapmıştı geçenlerde.Mayalara göre dünyaya bir yıldız çarpıcak dünya yok olucak.Nasada açıklamada bulunmuş eğer üstümüze doğru gelen bir yıldız olsaydı bunu 10 yıl öncesinden görebilirdik bu yüzden 21 aralıkta hiç bir şekilde dünyaya yıldız çarpmıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?