Kızlar ben vın kullanıyorum arada bir çekmiyo
yorum yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
Menüm,
SABAH:
2dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
domates
salça
ÖĞLE:
2mercimek köftesi
1sarma
yarım dilim çikolatalı kek
1parça kıymalı börek
1ykmakarna salatası
elma
AKŞAM:
1dilim ekmek,
1dilim peynir
1avuç kuru üzüm leblebi
Kar nedeni ile spor yok
Kızlar ben vın kullanıyorum arada bir çekmiyo
yorum yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
Menüm,
SABAH:
2dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
domates
salça
ÖĞLE:
2mercimek köftesi
1sarma
yarım dilim çikolatalı kek
1parça kıymalı börek
1ykmakarna salatası
elma
AKŞAM:
1dilim ekmek,
1dilim peynir
1avuç kuru üzüm leblebi
Kar nedeni ile spor yok
Canııım ilk kez birazzzcıkcık kaçırdığını gördüm tatlım kaç kilosun sen bide hedefin kaç eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim:13:çok hafif besleniyosun
ayy bende atanayım dualarınızı eksik etmeyin ne olur
kadriyecim 55.600 benim yaz istersen..
beste kapısıyoruz senleeDD
begendim ben ama yerli malı var sanki yinee
kadriyecim tesekkurler bu arada liste icin okadar iişin içinde yoruyoruz senide..
naz artık gelmeyecek herhalde , eger bir sorunu varsa anlayabilirm aama bu şekilde bir vedamı etti acaba bize böyle düsününce kızıyorum ona.
offf evet canım öğretmenler odasına inmezsem sınıfa iki katı kadar dolu tabak geliyo kendim alınca kararında alabiliyorum en azında ama bitse artık şu yerli malı çooook da bi mutlu olucam sanki
kilom 55.5 hedef 48 ben 1 senede aldım kiloyu evlenikten sonra gelinliği bile korsesiz kullandım incecik minnacıktım düsünboyum 153
az besleniyorum ama benim için anlamsız oluyor sanırım yinede veremiyorum zaten tek fazlam göbek diger yerler normal
Onemli degil canim ne olacak.telden baglanmak yoruyo beni sadece.yeni listeye gireceklerde tamamlansa bi.naz nerde bilmiyorum.ama insallah kotu olaylar yoktur basinda.
Canim kacinci hafta ve kac kilo ile yarismadan ayrildigini yazman gerekiyor
selam Sudeciimyok burada tatil yahu..5-6 cm kar var burada yarın da belli olmaz tabi ama heralde paşa paşa gidicez yarın of ne sıkıcı gerçekten şu performans okumak ya zar zor devam ediyorum ben de
sizin marifetli veliler döktürmüş yineaz az yemişsin canım yine insan görünce dayanamıyo anlıyorum seni akşamı hafif geçirmişsin güzel
lıstede olmayanlar kendinizi ve baslangic kilolarinizi ve grupta kacinci haftaniz oldugunu ve isimlerinizi yazarmisiniz
lıstede olmayanlar kendinizi ve baslangic kilolarinizi ve grupta kacinci haftaniz oldugunu ve isimlerinizi yazarmisiniz
yarınn gelecez valla bileti cok önceden almıstık dönüş yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?