Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

begendim ben ama yerli malı var sanki yinee

Canim kacinci hafta ve kac kilo ile yarismadan ayrildigini yazman gerekiyor

Canııım ilk kez birazzzcıkcık kaçırdığını gördüm tatlım kaç kilosun sen bide hedefin kaç eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim:13:çok hafif besleniyosun

kilom 55.5 hedef 48 ben 1 senede aldım kiloyu evlenikten sonra gelinliği bile korsesiz kullandım incecik minnacıktım düsün boyum 153
az besleniyorum ama benim için anlamsız oluyor sanırım yinede veremiyorum zaten tek fazlam göbek diger yerler normal

kadriyecim tesekkurler bu arada liste icin okadar iişin içinde yoruyoruz senide..
naz artık gelmeyecek herhalde , eger bir sorunu varsa anlayabilirm aama bu şekilde bir vedamı etti acaba bize böyle düsününce kızıyorum ona.

Onemli degil canim ne olacak.telden baglanmak yoruyo beni sadece.yeni listeye gireceklerde tamamlansa bi.naz nerde bilmiyorum.ama insallah kotu olaylar yoktur basinda.

canım benim ya bazen direniyo gitmiyo ya kilolar belki o aşamasındasındırbide ne kadar az kilon varsa vermek o kadar zor oluyo sanırım canımama menülerine bayılıyorum kesiiin en kısa sürede gidecek kilocukcuklar

iyi geceler kızlar ben kacıyorum yarın sabah uyancam sınav falanda varya..haftasonu giremem bilginize..hepinize az kilolu hafta diliyorumm ve yarın..

selam Sudeciim yok burada tatil yahu..5-6 cm kar var burada yarın da belli olmaz tabi ama heralde paşa paşa gidicez yarın of ne sıkıcı gerçekten şu performans okumak ya zar zor devam ediyorum ben de

ozaman darısı başınızaaa diyeyim canım:)ben hem hafta sonu kursu hem yoğun bi ders işleniş süreci epey bi daralmıştım çoook iyi gelecek bu tatil

sizin marifetli veliler döktürmüş yine az az yemişsin canım yine insan görünce dayanamıyo anlıyorum seni akşamı hafif geçirmişsin güzel

olabildiğince tadımlık almaya çalışıyorum canım ne kadar tadımlık oluyo tabi orası tartışılırdasaat 14:10 gibi yiyiyoruz canım bana kalsa akşamı sadece meyve ile geçiştiricem ama neyazık ki yapamıyorum çok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…