Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar az once bahsettigim yerde ki listeyi buraya kopyalayin listeyi ben halletmeye calisirim.telden baglaninca ekleme yapamiyorum ben

Canııım ilk kez birazzzcıkcık kaçırdığını gördüm tatlım kaç kilosun sen bide hedefin kaç eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim:13:çok hafif besleniyosun

kekler börekler ovvv:))canım akşam dengelemişsin ama dikkat et yinede

ben de menumu paylaşayım hemen

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 patatesli poğaça ve 1 peynirli lokum yanına 1 kupa ıhlamur ile
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu çay ve 3-4 çatal kabak tatlısı
öğlen : 1 kepçe bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
ara : yarım muz 1 mandalina ve 4-5 draje bitter
akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak etli nohut ve 1 küçük dilim ayçekirdekli ekmek
ara : 1 kupa ıhlamur yine

***8. TAKIM 286. ETAP*** ALTINCISI
eloisee( 57.0 / 55.5 / 0.75 / % 1.32 ) kilosu 2 ye bölündü
magnum_opus( 83.7 ) izinli
pinibo( 55 / 55.4 / -0.2 / % -0.36 ) kilosu 2 ye bölündü
yilike( 75.0 ) izinli
zazaa( 82.2 / 80.3 / 0.95 / % 1.56 ) kilosu 2 ye bölündü
kadis( 78.2 / / / % ) kilo bildirimi yapmadı
buzdanmadam( 71.8 / 72.0 / -0.2 / % -0.28 )

selam Besteciiimmmkar tatili yok mu kar tatiliperformans uffffs benimde başlamam lazım okumaya,ama bir türlü başlayamadım daha

börekle patates akşam olmuş ama olsun arada olur böyle kaçamaklar her zaman yapmıyorsun zaten

selam Besteciiimmmkar tatili yok mu kar tatiliperformans uffffs benimde başlamam lazım okumaya,ama bir türlü başlayamadım daha

selam Sudeciim yok burada tatil yahu..5-6 cm kar var burada yarın da belli olmaz tabi ama heralde paşa paşa gidicez yarın of ne sıkıcı gerçekten şu performans okumak ya zar zor devam ediyorum ben de

Besteciiim yine çok güzel canım şu yerli malının bitmesini ve hayatımı düzene oturtmayı istiyorum bende artııık

sizin marifetli veliler döktürmüş yine az az yemişsin canım yine insan görünce dayanamıyo anlıyorum seni akşamı hafif geçirmişsin güzel

lıstede olmayanlar kendinizi ve baslangic kilolarinizi ve grupta kacinci haftaniz oldugunu ve isimlerinizi yazarmisiniz

Son düzenleme:
Kadriyecim vakit ayırıp listeyi yaptığın için sağol gerçekten...ben yarın giremeyeceğim için kilomu şimdiden paylaşayım

geçen hafta 55,5

bu hafta 55,7 olmuşum

-200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…