Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menun guzel ama sana bi tavsiyem olacak.kutu bitince bir daha alma duzenli beslenerek kilo ver bizimle olmaz mi

selam kızlar ben geldim nasıl geçiyor gününüz bakalım ? şuan önümde birsürü performans ödevi var onları okumaya başlıcam ben de yarın haftanın son çalışma günü bir de onunla motive oluyorum an itibariyle

selam canım iyilik sen nasılsın.sana kolay gelsin canım.aynen yarın cuma çok mutluyum

herkese iyi akşamlar diliyorum şimdi eve gitme zamanı
bugün jillian yapacagım inşallah

rakibim duyuormusun spor yapacagım diyorum sende gaza gelirsin belki
yarın 61 çıkmak için savaşacagım

hadi bakalım

Busracim canim ben telden baglaniyorum o yuzden lısteyi yapamam malesef.sen halledebilir misin?yarisma sonuc listesinden gecen hafta yoktuk bir once ki haftayi buraya kopyalayabilirmisin?

Benim kilom uce bolunecek listedeki diger arkadaslarin kilolari 2ye bolunecek canim.birde listeye girecek arkadaslar var.Hep beraber bu listeyi yapalim kizlar

Kızlar iki gündür elimde olmayan sebeplerden ötürü giremedim bugünde bunu yazıp çıkmam lazım,yarım tüm geçmişi okuyup yorumlarımı yapıcam söz.
Bu arada listeyi yaparım derdim ama benim gün içinde girme fırsatım olmuyo

kızlar ben de listeyi yapamayacağım malesef çünkü okulda nöbetçiyim ve hiç fırsatım olmuyor gün içinde giremiyorum

selam kızlar..menümü yazayım önce sonra gecmişi okuyayım
sabah:1 tane ücgen peynir 1 dilim ekmek ve cayy
ara:1 elma
öğlen:4 kasık kuru fasulye +4 kasık bulgur pilavı
ara:yarım ayva
aksam:biraz patates kızartması 1 dilim börek ama küçüktü:)
2 litre su
az önce 1 kupa ıhlamur 1 tane portakal

Benim kilom uce bolunecek listedeki diger arkadaslarin kilolari 2ye bolunecek canim.birde listeye girecek arkadaslar var.Hep beraber bu listeyi yapalim kizlar

kızlar ben yarın yokum yoksa yapardım listeyi denerdim en azından ama sabah yolcuyum malum..size yardımcıda olamıycam kusura bakmayınn

selam kızlarrrr
Haftanın yoğunluğundan yakınırkeeeen yarın okullar tatil oldu
Ama bugün İstanbul tamamıyla felçti felç

Kızlar ben vın kullanıyorum arada bir çekmiyo
yorum yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
Menüm,
SABAH:
2dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
domates
salça

ÖĞLE:
2mercimek köftesi
1sarma
yarım dilim çikolatalı kek
1parça kıymalı börek
1ykmakarna salatası
elma

AKŞAM:
1dilim ekmek,
1dilim peynir
1avuç kuru üzüm leblebi

Kar nedeni ile spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…