günaydın canım rakibimiyiyim canım sen nasılsın
canımmmmm iyiyim işte ya nolsun çalışıyorum
yarın kaç çıkarsın tartıda tahminen....
DÜNKÜ MENÜM
sabah :MAMAI YEDİM
ARA:5 BADEM 1 MUZ
ÖĞLE:MAMAMI YEDİM
ARA:1 ELMA 3 BADEM 1 MANDALİNA
AKŞAM:4 KAŞIK PİLAV 4 KAŞIK TAVUK DOLU DOLU
40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ,2.5 LİTRE SU, 1 LİTRE BİTKİ ÇAYI
off off kilo alıyorum kızlarr.. polikistik over şeyi yüzünden hala adet olamadım şiştikçe şiştim ama bugün tartılmıcam yarın sabah bakcaz artık
Menun guzel ama sana bi tavsiyem olacak.kutu bitince bir daha alma duzenli beslenerek kilo ver bizimle olmaz mi
gönlüm 61 ister ama belki 61.5 olabilir. senin tahminin nedir?
selam kızlar ben geldim nasıl geçiyor gününüz bakalım ? şuan önümde birsürü performans ödevi var onları okumaya başlıcam ben de yarın haftanın son çalışma günü bir de onunla motive oluyorum an itibariyle
selam canım iyilik sen nasılsın.sana kolay gelsin canım.aynen yarın cuma çok mutluyum
selam kızlar ben geldim nasıl geçiyor gününüz bakalım ? şuan önümde birsürü performans ödevi var onları okumaya başlıcam ben de yarın haftanın son çalışma günü bir de onunla motive oluyorum an itibariyle
Benim kilom uce bolunecek listedeki diger arkadaslarin kilolari 2ye bolunecek canim.birde listeye girecek arkadaslar var.Hep beraber bu listeyi yapalim kizlar
off off kilo alıyorum kızlarr.. polikistik over şeyi yüzünden hala adet olamadım şiştikçe şiştim ama bugün tartılmıcam yarın sabah bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?