Sen gecen hafta listede olmaliydin bu haftada bildirimi gec yaptigindan listeye giremedin haftaya nasıl bir yol izlememiz gerek bilmiyorum sorup ogrenecez artik
aaaaa meydan okuyorsun öylemi
canım ya sen haftaya 60 olma beni bekle
senimi bekleyim ahahah rakibimi neden bekleyim ayy inşallah allah söyletti sana 60ı
arkadaşlar dün jillian yapmaya başladım gerçekten zorlandım şimdi merdiven çıkarken zorlanıyorum ama yılmayacagım devam edecegim işe yarar gerçekten mahvetti beni.
bunu yapınca yürüyüş vız gelir artık bana.ya bununla sıkılaşmış olanların fotolarını gördüm 1 kilo bile verememiş ama en az 5 kilo vermiş gibi duruyor vücudu hayran kaldım
bende incelmek sıkılaşmak istiyorummmm
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
kadriyecim geçen haftaki kilom:70.00
bu hafta:69.00 kiloyum
yerli malına rağmen gitti kilolaaar:))))
oyyy tatlım şu yerli malı bi bitsin bende seninle yarışa giricem söz ve gerçekten çoook daha iyi olucam spora gelince haftada üçgün can çıkarıcı spor yapıyorum birgünde halkoyunlarımvar 3-4saat şimdilik bu kadar bakalım inşalllah yemem de bi düzene girse tatlım
arkadaşlar dün jillian yapmaya başladım gerçekten zorlandım şimdi merdiven çıkarken zorlanıyorum ama yılmayacagım devam edecegim işe yarar gerçekten mahvetti beni.
bunu yapınca yürüyüş vız gelir artık bana.ya bununla sıkılaşmış olanların fotolarını gördüm 1 kilo bile verememiş ama en az 5 kilo vermiş gibi duruyor vücudu hayran kaldım
bende incelmek sıkılaşmak istiyorummmm
kızlar nasılsınız ben ilk hafta kilo bildirimi yapmıştım 69dum 67.800düm geçen hafta izin almıştım nazdan bu haftada tartılamadım o yüzden bildirim yapamadım(benim evimde tartı yokta dışarda eczanede tartılıyorum ama bu hafta nedendir bilmiyorum3 eczaneye gittim 3üde tartımızı kaldırdık dediler napıcam bilmiyorum ((
Canım michaels jillian diye bir kadın var gogle yazınca çıkar harika spor yaptırıyor indir bir dene derim yarım saatlik 3 ayrı 30 gun yyapıyorsunjillian ne canım benim
Canim ilk takima geldiginde kac kiloydun bu hafta listeye alacagiz seni.tarti alamazmisin canim evine ucuz olanlarindan.
Canım michaels jillian diye bir kadın var gogle yazınca çıkar harika spor yaptırıyor indir bir dene derim yarım saatlik 3 ayrı 30 gun yyapıyorsun
ilk takıma geldiğimde 69dum canım sonra ilk cuma 67.800oldum ama nazdan ara istedim bursaya gittim geldim şuan kaç kiloyum bilmiyorum ya tartı almayı istiyomda onun için kızılaya falan gitmem lazım boş vaktimde hiç yok nerdeyse neyse ben perşembeden eczane aramaya koyulurum merak etme sen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?