Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar dün jillian yapmaya başladım gerçekten zorlandım şimdi merdiven çıkarken zorlanıyorum ama yılmayacagım devam edecegim işe yarar gerçekten mahvetti beni.
bunu yapınca yürüyüş vız gelir artık bana.ya bununla sıkılaşmış olanların fotolarını gördüm 1 kilo bile verememiş ama en az 5 kilo vermiş gibi duruyor vücudu hayran kaldım
bende incelmek sıkılaşmak istiyorummmm

jillian ne yaaa

kızlar nasılsınız ben ilk hafta kilo bildirimi yapmıştım 69dum 67.800düm geçen hafta izin almıştım nazdan bu haftada tartılamadım o yüzden bildirim yapamadım(benim evimde tartı yokta dışarda eczanede tartılıyorum ama bu hafta nedendir bilmiyorum3 eczaneye gittim 3üde tartımızı kaldırdık dediler napıcam bilmiyorum((

dün menümü yazmayı unutmuşum kızlar k.bakmayın
kahvaltı 1dilim ekmek patates kızartması
ara öğün kahve
ara öğün bir elma
akşam hamsi tava bol salata birazcık ekmek(dilim değildi o yüzden ne kadar oldugunu bilmiyom ama çok yemedim)
araöğün yeşilçay
araöğün bir armut 2tane bisküvi

bugünki menüm
kahvaltı 1dilim ekmek peynir yumurta bol maydonoz ve yeşilçay
araöğün kahve
araöğün 1elma
akşam bir tabak kurufasülye birazcık yoğurtlu biber kızartması
şimdilik bu kadar bakalım:))

bizim kilomuz seninle aynı gel 60a düşene kadar yarışalım:))en önce kim ulaşacak ama ben spor yapamıyorum senn sayende başlarım belki:)))

jillian ne canım benim

Canim ilk takima geldiginde kac kiloydun bu hafta listeye alacagiz seni.tarti alamazmisin canim evine ucuz olanlarindan.

Canim ilk takima geldiginde kac kiloydun bu hafta listeye alacagiz seni.tarti alamazmisin canim evine ucuz olanlarindan.

ilk takıma geldiğimde 69dum canım sonra ilk cuma 67.800oldum ama nazdan ara istedim bursaya gittim geldim şuan kaç kiloyum bilmiyorum ya tartı almayı istiyomda onun için kızılaya falan gitmem lazım boş vaktimde hiç yok nerdeyse neyse ben perşembeden eczane aramaya koyulurum merak etme sen:))

Tamam canim ama hep ayni eczanede tartilmayi denersen kilon daha dogru cikar

kızlar arkadaşım var bugün
hemen menümü yazıp çıkıcam
SABAH:
yarım ayva

ÖĞLE:
1dilim ekmek
1dilim peynir

AKŞAM:
tavuk sote
ayran
bi avuçiçi pide ekmek

kuruüzüm leblebi

SPOR:TAM 2saat spor salonunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…