Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sporunu pek begendim menunde guzel boyle devam canim yerli malida olmaz bu hafta

Gunaydin kizlar tatil bile olsa erken kalkmak benim kaderim cocuklar erken kalkinca.kucuk gecede uyumadi ateslendi

Dunku menumu yazayim sabah 3 catal sucuk 3 catal bal bhr dilim ekmek oglen 2 kasik ispanak aksam bir hamburger cipsiyle kolasiyla basbaya bir nmenu yedim yani

selam kızlar ben geldim geçmişe bir bakıp dünkü menumu paylaşmak istiyorum zira dün yorgunluktan uğrayamadım gruba

kaldırmaları kötü olmuş canım başka bir seçeneğin yok mu?

armutun yanına bisküvi fazlalık olmuş onun dışında güzel

bu kadarsa iyi o halde

spor da güzel menu de..

Gunaydin kizlar tatil bile olsa erken kalkmak benim kaderim cocuklar erken kalkinca.kucuk gecede uyumadi ateslendi

çok geçmiş olsun canım anne olmak zordur tabii, Allah şifa versin

Dunku menumu yazayim sabah 3 catal sucuk 3 catal bal bhr dilim ekmek oglen 2 kasik ispanak aksam bir hamburger cipsiyle kolasiyla basbaya bir nmenu yedim yani

dün ben de menu yedim malesef arada oluyor kaçamaklar

Bu arada kızlar en son 72.8 dim 72 olmuşum.Haftaya kilom 3 e bölümür dimi?

800 gr kayıp çok iyi canım :)

Kızlar ben takımdan ayrılıp başka bir takıma geçmeyi düşünüyorum zaten bunu daha öncede belirtmiştim yani dağılalım derken.Şu ana kadar yaptığınız destekler için teşekkür ederim hepinize:)

harikasın tatlım destekliyorum seniii sadece diyetle olmuyootaylım buarada jillian ı nerden indirebilirim:26:

MENÜM:
SABAH:
3dilim ekmekle çooook güzel bi haftasonu kahvaltısı:)))

Kahvaltıyı 12 gibi yapınca araya gerek olmuyo:)

AKŞAM:
ton balıklı salata
kuruüzüm leblebi(kansızlık varda birazcık

Bugün Halk oyunlarına gidemedim spor yoooK

oyyy ben suan seni görünce rakibin olarak akşam yediklerimden utanıyorummm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…