Gunaydin kizlar tatil bile olsa erken kalkmak benim kaderim cocuklar erken kalkinca.kucuk gecede uyumadi ateslendi
akşam günün acısını çıkarmışsın canım:)))
Kızlar yine kimsecikler yooookk
Dağılmaya mı başladık yine
Nerelerdesiniiiizzz
geçmiş olsun canımm:))
MENÜM:
SABAH:
3dilim ekmekle çooook güzel bi haftasonu kahvaltısı:)))
Kahvaltıyı 12 gibi yapınca araya gerek olmuyo:)
AKŞAM:
ton balıklı salata
kuruüzüm leblebi(kansızlık varda birazcık
Bugün Halk oyunlarına gidemedim spor yoooK
Kızlar ben takımdan ayrılıp başka bir takıma geçmeyi düşünüyorum zaten bunu daha öncede belirtmiştim yani dağılalım derken.Şu ana kadar yaptığınız destekler için teşekkür ederim hepinize:)
kahvaltı
12.00 da ciğer kavurması yeşilçay ve bir dlim ekmek (kahvaltı için biraz ağır ama babam istemiş annemden bizde yedik napalım
saat 2gibi temizliğe bir başladık akşam 16.30a kadar canım çıktı halı çırpmaktan cam silmekten
bu arada araöğünler yaptım 1havuç yedim
daha sonra 1armut yedim
akşamda çok açıktım kötü bi son oldu temizlik çok açıktırdı benii
3kaşık pilav patates kızartması kızarmış but yedim pişmanmıyım evet pişmanım şuan keşke daha az yeseydimmmm((
Bende yarin yapacagim temizlik bakalim.mis gibi olmustur eviniz. aksam buraya yazdigin kadarsa pek fazla degil gibi geldi bana
Bugun ku menum sabah 2 yumurta beyazi bal hashas ogle canim istemedi aksam yarim tabak firinda patates et yogurt 2 dilim ekmek
Canım michaels jillian diye bir kadın var gogle yazınca çıkar harika spor yaptırıyor indir bir dene derim yarım saatlik 3 ayrı 30 gun yyapıyorsun
Kizlar naz kayip malum kaptan ve yardimci hatta yardimcilar belirleyip bildirmemiz lazim gonulluler yazalim bakalım
Kizlar naz kayip malum kaptan ve yardimci hatta yardimcilar belirleyip bildirmemiz lazim gonulluler yazalim bakalım
Egzersiz ler bölümünde var jillian yapanlar grubu ndan indirebilirsiniz linkleri var kolay gelsinharikasın tatlım destekliyorum seniii sadece diyetle olmuyootaylım buarada jillian ı nerden indirebilirim:26:
bugün kendime hakim olamıyorummm şimdide bisküviyle kola içtimm(off ya noldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?