Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kahvaltı
12.00 da ciğer kavurması yeşilçay ve bir dlim ekmek (kahvaltı için biraz ağır ama babam istemiş annemden bizde yedik napalım
saat 2gibi temizliğe bir başladık akşam 16.30a kadar canım çıktı halı çırpmaktan cam silmekten
bu arada araöğünler yaptım 1havuç yedim
daha sonra 1armut yedim
akşamda çok açıktım kötü bi son oldu temizlik çok açıktırdı benii
3kaşık pilav patates kızartması kızarmış but yedim pişmanmıyım evet pişmanım şuan keşke daha az yeseydimmmm((

Canim bu hafta bildirimi burda yapip yanina da hangi takima gidecegini yazariz ok?

Bende yarin yapacagim temizlik bakalim.mis gibi olmustur eviniz. aksam buraya yazdigin kadarsa pek fazla degil gibi geldi bana

Bugun ku menum sabah 2 yumurta beyazi bal hashas ogle canim istemedi aksam yarim tabak firinda patates et yogurt 2 dilim ekmek

Bende yarin yapacagim temizlik bakalim.mis gibi olmustur eviniz. aksam buraya yazdigin kadarsa pek fazla degil gibi geldi bana

evet mis gibi oldu her yer çamaşır suyu deterjan kokuyo:)))canım normalde daha az yiyorum akşamları bugun bana fazla geldi midemde küçülmüş galiba karnım ağrıyo suan:))patatesi çok yedim galiba ya normalde pilav ve patatesi tamamen kesmiştim nişanta oldukları için şeker oranları çok yüksekmş ondan dolayı bırakmıştm ama bugun dayanamadımmm:)))

Kizlar naz kayip malum kaptan ve yardimci hatta yardimcilar belirleyip bildirmemiz lazim gonulluler yazalim bakalım

Canım michaels jillian diye bir kadın var gogle yazınca çıkar harika spor yaptırıyor indir bir dene derim yarım saatlik 3 ayrı 30 gun yyapıyorsun

canım buldum videoyu bende başlıcam buna sıkılaşalımm:))) bacakları yogunlukta çalıştırıyomuş galiba banada o lazım yarın başlıcam inşallah senin nasıl gidiyo destek olalım birbirimizeee:)))

Kizlar naz kayip malum kaptan ve yardimci hatta yardimcilar belirleyip bildirmemiz lazim gonulluler yazalim bakalım

canım kaptan olacakta yardımcı olacakta sıkı biri olsun ceza versin çok yiyon desin ne bilim kurtulalım şu kilolardan öyle biri olsun işte:))çok sey mi istiyorum ne:)))

canım kaptan olacakta yardımcı olacakta sıkı biri olsun ceza versin çok yiyon desin ne bilim kurtulalım şu kilolardan öyle biri olsun işte:))çok sey mi istiyorum ne:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…