Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yine mi yine mi Sude ne zaman bitecek bu akım canım spor yapmana hayranım motive oluyorum snein yazdıklarını görünce de, hatta bu akşam da 3 mil yapacağım...sen de yediklerini telafi ediyorsun zaten :)

gayet güzel olmuş menun canım spor yapamadığın için üzülme telafi edersin sen

afiyet olsun canım hafif bir menu olmuş :) bu arada yeni arkadaşlara bir şeyler anlatmaya çalışmak ve uyum sağlamak bazen zor olabiliyor Allah kolaylık versin (benimde başımda )

iyi yapmışsın canım ben ona en yakın zamanda çok güzel bir şekilde sığacağına inanıyorum :) senin büyük bir motivasyon kaynağı olmuş

tam anlamıyla sınanıcaksın canım :)) iradeli olmaya çalış, yanına bol ayran iç o doyurur seni pideden az yersin

kesinlikle canım yarın tartılmıcak olsam bu kadar telaş etmezdim:))ama metebolizmam hızlansın diye yarım sa spor yaptım şimdi midem şişsin diye maden suyu içtim bi bardak su içtim birazdanda ılık su içicemki iştahım kesilsin diye ayy yaaa((

menum

sabah : 2 cevizli lokum, 1 kupa ballı ıhlamur
ara :1 mandalina
öğlen : 1 tabak yaprak sarma (bulgur ağırlıklı) 2 kaşık yoğurt, 3 parçacık kabak tatlısı (bitti)
ara : 1 kupa yeşil çay, 5 ceviz azcık nutella
akşam : 1 küçük su bardağından yaptığım kepekli makarna, 1 kepçe sebzeli tavuk yemeği ve 1 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur

menümmm:))

sabah geç kalktım(uyanamadımm(
11.30 da kahvaltı yaptım patates kızartması bi dilim ekmek peynir çay ama çok yemedim
14.00da kahve içtim
17.00bol bol su ve maden suyu
17.30da yarım sa spor
18.30 1tane pide (hahahaaaa tuttum kendimii:))) 2bardak ayran bol bol su
19.00 herbalife çayından içtim
şuan yeşilçay bi kaç tane mısır ve kuruyemiş attım ağzıma

bugun az yeyim diye 3 4litre arası su içtim galiba:)))

şu patates kızartması nasıl bir yiyecektir yahu insan vazgeçemiyor birtürlü arada benim de canım çekiyor gecen cuma menunun yanında yemiştim evde pek yapmıyorum çünkü yiyince kendimi suçlu hissediyorum ama sabahtan yediğin için yakmışsındır sen de canım, kendini tutabildiğine sevindim :)

canım menün çok güzel kendim az yediğim için mi ne bana fazla geliyo ama kilo veriyosan muhteşem yanii:)))

ayy evet ya bende vazgeçemiyorum kızartmadan önceden 2güne bi yiyodum ama şimdi haftada bir annem yaparsa iki oluyo işte:))))bu arada inşallah yakmışımdır kütüphaneye gidip geldim spor yaptım bi kısmı gitmiştir heralde:)))

canım menün çok güzel kendim az yediğim için mi ne bana fazla geliyo ama kilo veriyosan muhteşem yanii:)))

tabi canım sen de az yiyorsundur ama sana katılmıyorum çünkü haftaiçi günlerde özellikle de bu menuyle fazla yediğimi düşünmüyorum ben göze çarpan bir lokumlar var ki kızartma kadar yağlı değiller sabah 7 bucukta yiyorum, onun dışında akşamki kepekli makarna ve sebzeli tavuk yemeğinin neresi fazla diye aklımdan geçirmiyorum da değil

Kendini tutabilmene sevindim ben tutamadim da.annem ispanakki borek yapmis yedim de yedim

dogrudur bana öyle gelmiştir ne deyimki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…