Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

MErhaba 8. takım .. merhaba kadiscim ..senin mesajını görünce o kadar sevindimki nasılsınız ..umuyorum herşey güzeldir. eski arkadaşlardan haberdar olduklarıız var mı

Merhaba canim.kallisteyi gordum bir ara sanki buralarda.honeybaby le karsilastim ama epey oldu.umut76 yakinda gorustum buralarda.cedric sanki takildi gozume ama soramadim sen misin diye.bir arkadas daha vardi unuttum su an nickini oda ben baslarken baktim mezun oluyor.sen neler yapiyosun kilo durumun nasil

Selam Kızlar kısçeleeer:)
hemen menümü yazıp biraz iş yapıcam
sonra yorumlaar
SABAH:
2.5dilim ekmek
1dilim peynir
1yumurta
5zeytin
tahin pekmez
domates

ÖĞLE:
sadece yerli malı demem yeterli miii
ama artık kendimede haksızlık etmiyim kızlar biraz soğuk salata tarzı şeyler alıp çekiliyorum hemen
pasta börek tarzı şeylere hiiiiiç bulaşmıyorum
1elma
1mandalina

AKŞAM:
1mandalina
1armut

bol booool yeşil çay su
SPOR:
can çıkarıcı step hocamız vardı bugün yine
1saat spor 40dak.tempolu yürüyüş

puuff sporumu yapamadımm
çünkü misafirlerimiz geldi gerçi onlara hizmet etmekten pek oturmadım ya yerimde
akşam menümü yazayım hemennn
4 5kaşık yoğurtlu makarna
3 4kaşık bamya yemeği (dünden kalan)
yarım kase (1 kepçe) tarhana çorbası
misafir oldu için mısır ve kuruyemişlerden çok az hazırlarken üzerinden tırtıkladım ama çok yemedim bi kaçtane attım ağzıma o kadarcık

sevgili rakibem akşamı genelde meyvelerle geçiştiriyosun sonra açıkmıyo musunn:))

çok sağlıklı bi akşam menüsü olmuş tatlııımmm

canım çok güzel olmuuuş,ama keşke sabahlarıdabikaç lokma bişey atıp ağzına metabolizmanı canlandırsaydın tatlım

Süpersin tatlıııım TEBRİKLEEEER

Kızlaaaar ben dün bi delilik yaptıııım:26:
Üzerime tam oturan fermuarı tıkı tıkına çekilen bir mont aldım kendimeeee:26:
ama çoook sevdim iade edebilirmişim onbeş gün içinde AMA kilo vermek istiyoruuuuum
vermiycem o montu geri ya VERMİYCEEEEEM

canım eminim çok güzel bir duygudur bu tebrik ediyorum

sarkmaz ya benım vucudum cok sıkı gören 55 kg felan gösterıyorsun dıyor
işten eve gıdınce cocuk yemek derken vakıt bulamıyorum sonrada sızıp kalıyorum oyuzden spor yapamıyorum

ya sorma canım bende de vakit yok aslında
akşam 7 gibi evde oluyorum yemek bulaşık 8 oluyor.
9:30'a kadar çay içiyorum biraz oturup tabii arada oğlumla oynuyoruz
9:30 da spora başlıyorum 10:30 a kadar duş filan derkan 11 oluyor çocugu uyutup ben yatıyorum ama bitiyorum resmen
hiç dinlenemeden işe geliyorum tekrar bir koşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…