MErhaba 8. takım .. merhaba kadiscim ..senin mesajını görünce o kadar sevindimkinasılsınız ..umuyorum herşey güzeldir. eski arkadaşlardan haberdar olduklarıız var mı
kreeepp bayılırımm
valla süper bir motivasyon kaynagı olmus bu durum
Selam Kızlar kısçeleeer:)
hemen menümü yazıp biraz iş yapıcam
sonra yorumlaar
SABAH:
2.5dilim ekmek
1dilim peynir
1yumurta
5zeytin
tahin pekmez
domates
ÖĞLE:
sadece yerli malı demem yeterli miii
ama artık kendimede haksızlık etmiyim kızlar biraz soğuk salata tarzı şeyler alıp çekiliyorum hemen
pasta börek tarzı şeylere hiiiiiç bulaşmıyorum
1elma
1mandalina
AKŞAM:
1mandalina
1armut
bol booool yeşil çay su
SPOR:
can çıkarıcı step hocamız vardı bugün yine
1saat spor 40dak.tempolu yürüyüş
öpüldünüzz iyi geceler herkesee görüsürüz gelmeye calısırımm
günaydın bayanlar
tartıya son gün bakalım yarın neler olacakkkk
günaydın bayanlar
tartıya son gün bakalım yarın neler olacakkkk
puuff sporumu yapamadımm
çünkü misafirlerimiz geldi gerçi onlara hizmet etmekten pek oturmadım ya yerimde
akşam menümü yazayım hemennn
4 5kaşık yoğurtlu makarna
3 4kaşık bamya yemeği (dünden kalan)
yarım kase (1 kepçe) tarhana çorbası
misafir oldu için mısır ve kuruyemişlerden çok az hazırlarken üzerinden tırtıkladım ama çok yemedim bi kaçtane attım ağzıma o kadarcık
sevgili rakibem akşamı genelde meyvelerle geçiştiriyosun sonra açıkmıyo musunn:))
slm kızlar..misafirim gelcek kalamıcam fazla menümü yazayım
sabah birsey yiyemedim hastaneeydim cok yogundu birde yeni baslayan arkadas vardı onlara birseyler anlatarak vakit gecti öglen yemegiyle güna basladım..
öğlen:1 kase mercimek corba+1 tane köfte patates püresi 2 kasık kadar
ara:1 elma
aksam:yarım kase yogurt corbası+5 yaprak sarma+5 lahana sarma(17 gibi)
ara:yarım elma yarım portakal(19da)
2 kupa ıhlamur içtim suan
2 litre su
kızlarrr bügün sabah spor yaptım bide şimdi yapıcam
bu arada akşam yemeğinde kendime ödül vermek istiyorum çünküüüüü gelmeyen kot pantolonumu bugün giydiimmmmm:)))pantolonun önünü kapatamıyodum yatarak kapatmaya çalışıyodum kapatıncada yanlarım acayip fışkırıyodu(ama bugün çok rahat düğmesini kapattım ve yanlarım çıkmadıı basenlerimden azcık oturdu ama olsun onlarda gidecekkk:))kilo mu verdim yoksa sıkılaştım mı bilmiyorum ama çokk mutlu oldum:))
kızlarrr bügün sabah spor yaptım bide şimdi yapıcam
bu arada akşam yemeğinde kendime ödül vermek istiyorum çünküüüüü gelmeyen kot pantolonumu bugün giydiimmmmm:)))pantolonun önünü kapatamıyodum yatarak kapatmaya çalışıyodum kapatıncada yanlarım acayip fışkırıyodu(ama bugün çok rahat düğmesini kapattım ve yanlarım çıkmadıı basenlerimden azcık oturdu ama olsun onlarda gidecekkk:))kilo mu verdim yoksa sıkılaştım mı bilmiyorum ama çokk mutlu oldum:))
sarkmaz ya benım vucudum cok sıkı gören 55 kg felan gösterıyorsun dıyor
işten eve gıdınce cocuk yemek derken vakıt bulamıyorum sonrada sızıp kalıyorum oyuzden spor yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?