Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merak etme canım veririsin o kiloları giyersin o montu ben eminim sen yaparsın kızım kuş kadar yiyorsun
başarırısın

spor yapamasan da az yemişsin zzaten canım misafire hizmet etmekte bir spordur

tebrikler tatlımm ya idolümsün akşam yemiyorsun hayranım sana bugün bende yemicemmm

güzel bir menü canım dengelemişsin ama bugün dikkat edelim yarın dereceye girelim

senin yine iyiymiş ben 8de evde oluyorum oturmaya vakıt bulamıyorum
kızıma da cok az vakıt ayırabılıyorum hemen yatmak istiyor bende yanında sızıyorum zaten

senin yine iyiymiş ben 8de evde oluyorum oturmaya vakıt bulamıyorum
kızıma da cok az vakıt ayırabılıyorum hemen yatmak istiyor bende yanında sızıyorum zaten

anlıyorum canım çok haklısın çocuklamı ilgilenecegiz kendimizle mi yoksa evlemi bilemiyorum artık şaştım kaldım

8. TAKIM 288. ETAP

eloisee( 55.7 // / % )
pinibo( 55.6///)
kadis( 77.6 / // )
buzdanmadam( 72.0 / / / )kilosu ikiye bölündü 9.takıma transfer oldu
umutlayasasen (69///)
nice15 ( 64.7 / / / % ) yeni üye hedef :
ceylin3566 (62///%)yeni üye hedef :
kaplumbag (69 / / / %)yeni üye hedef :

8. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

kızlar kiloları yazalım akşamdan
sabah erkenden ben listeyi yapıp yollamak zorundayım
hatta ne olur ne olmaz diye şimdiden bile yazabilirisinizzzz

canım sabah erken yazsam olurmu ya 7 gibi mesela sabah tartılacagım akşam yemeyip az çıkmam lazımda

canım bende eczanede tartılıyorum biliyosunki yarın eczaneler açılmadan bildiremem ki kilomu(( öğlen yapılıyodu listeee( ilkkez listeye yazılcaz onda da sorun olcak galiba

çok iyi yapmışsın valla o montu giymek için eminimki daha hızlı kilo verirsin tatlım verme kızz montu yapıcaz biz seninle daha 5li rakamları görcezzz:))

tekrardan selam kızlar, Kadriyecim kilomu paylaşıyorum ben de o zaman, malesef 300 gr daha almışım ve tam 56 olmuşum tekrardan
vericeğime alıyorum ama kendime söz verdim bu akşam tekrardan 3 mil yürüyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…