Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menu de guzel halk oyunlarida guzel.bazen pisman oluyorum keske lise ve unv yillarimi daha aktif yasasaymisim.simdi is guc cocuklardan kitap okumaya hatta dinlenmeye bile vakit yok

Menu de guzel halk oyunlarida guzel.bazen pisman oluyorum keske lise ve unv yillarimi daha aktif yasasaymisim.simdi is guc cocuklardan kitap okumaya hatta dinlenmeye bile vakit yok

tatlııım kıyamam sana eminim iş güç çocuklaar çok yorucu oluyordur ama neyap ne et mutlaka kendine biraççıkta olsa vakit ayırmaya çalış tatlımönce kendimizi şımartalım mutlu olalım ki etrefımızı mutluluk ve enerji dağıtabilelim öyle değilmi tatlım

merhaba arkadaşlar an itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım boyum 1.77 ve şuan 78 kiloyum cumaya kadar 76 kilo hedefim umarım ulaşabilirim. ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum bugün yediklerimi listelersem eğer;
sabah: 1 poğaça ve çay
öğlen 1 az şekerli kahve
akşam form çayı ve 3 tane eti form kraker.
ve sabahtan bu yana 1.5 lt su içtim. hepimize başarılar

hosgeldin aramıza insallah gönlünce olur

Hos geldin canim.kilo verip ogrenciligin tadini cikar tatlim. menun pek formlu olmus ama ogrenci hali birde yurt olunca ne yiyeceksin degil mi?

Ben sikayetci degilim.tempom agir ama cok sukur Allah yardimcim

aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar. alırsanız yanınıza pişman olmazsınız. valla azimliyim karar verdim. yalnız olmuyor. taşına taşına hiç bişeyde düzen kalmadı ama önce kendimden başlayarak düzen oturtma yolunda adım atcam inşaallah. perdelerime her eve uymak için kesile kesile bi lokma kaldı ama ben tam tersi

selam kızlar 1. olmuşuz benim hiç katkım olamadı kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum cok mutlu oldum onlar adına :)

çok hafif geçirmişsin canım öğleni atlamasan iyiymiş

waaaw sporuna bayıldım canım akşamı da hafif geçirmişsin

menu de güzel spor da :) özellikle öğlene bayıldım

canım aramıza hoş geldin ben Beste..senin ismin nedir? umarım hedefine ulaşırsın canım ama bugün biraz fazla hafif beslenmişsin sanki

dünkü ve bugünkü menumu paylaşıyorum

***dün
sabah : 1 cevizli lokum ve 1 parça peynir
ara : 3 kuru pasta
öğlen : 1 dankek ve 2 kaymaklı lokum
akşam : 1 tabak lahana sarması ve yoğurt
ara : 1 parça çikolata ve 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay

***bugün
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında biraz peynir biraz eski kaşar, biraz kırma zeytin ve çay
öğlen : 1 dilim pizza
ara : 1 parça çikolata 1 avuç çekirdek
akşam : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası ve 4 lahana sarması ve yoğurt

Merhaba,öncelikle davetiniz için teşekkür ederim ve 1.olmuşsunuz kutlarım :) ben Ayşe, 42 yaşındayım , 2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim .103 kiloyum geçen sene 6 ayda 16 kilo vermiştim insülin direncim olmasına rağmen ,fakat sporu ve diyeti bırakınca malesef 13 kiloyu geri aldım,sonrada saldım gitti :) kilolarımdan kurtulmaya tekrar karar verdim inşallah hep birlikte bu sefer istediğimiz sonuçlara kalıcı olarak ulaşırız.aranızda olmaktan mutluyum :) paylaşımda bulunmaya gayret ederim, bu hafta sonu sınavlarım var o yüzden pek paylaşımda bulunamayabilirm ama mutlaka her gün takip ederim.kendinize ciciş bakın

hoşgelin canım çok memnun oldum ben özlem
başarılar dilyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…