Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takım kuralları
sizinle kesin ve kati kurallar var uymayanlar bir hafta bekletilecek ve diğer hafta diskalifiye edilecek bilginize

1. günde 8 mesaj zorunlu
2. günlük menü toplu halde paylaşmak zorunlu
3. arkadaşların menülerine yorum yapılacak
4. spor yapılacak ve yazılacak
5. paylaşım alanı günlük okunacak
6. karar defteri okunacak

yeni gelen arkadaşlar bu cuma listede olmayacaksınız deneme haftanız olacak
diğer hafta listedesiniz

sizin bize ihtiyacınız olduğunuz kadar bizimde size ihtiyacımız var
biz uzun süredir diyette olduğumuzdan takım olarak motivemiz epey azaldı
kan verin bize kızlarrrrrrrr:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Canim beni final haftam birde ilk haftalar spor yağı kasa çevirir diye duydum ben pek yapamicam spor beyni çalıştırıp yakayim inş. Birde diyet listelerine yorum yapacak kadar bilgim yok sanırım daha. Bir arkadaş yorum yapmış bana beğenmedi sanırım yediklerimi ama sordum cevaplamadi. Nasil diyep uygulayacağımi pek bilmiyorum sanirim sizin listelerden kopya çekmem lazım

kaptancım rekor misafiri seninle ben ağırlıyoruz en son misafirlerim bitti dediğini hatırlıyorum bitmez senin misafirin:)) evin bereketli desene:))

aynen öyle canım
ev yeni olunca görmeye geliyo dostlarımız saolsunlar
hala gelecekler var ya
ama vakit yok :)
teşekkür ederim kaptanım bu haftada orada olacağım inanıyorum ve yapacağım:)) bol spor ve bolll su tüketimi bu hafta bitki çayımı hiç ihmal etmedim yazmayı unutsamda:))

bu haftada derece de olursan sana dokunulmazlık verecem sözzzzz:27::27::27::27:
Şebeke değiştirdim tüm paketlerim iptal oldu yeni hattım anca açıldı.
neyse
eksikliğin belli oluyor canım

kızlarrrr bir travmada benden bugün...

üstüste 3 gün tatil işe yaramadı bana...

sabah patatesli yumurta, pastırmalı sucuklu yumurta, el yapımı tandır ekmeği çeyrek ve kahvaltılıklar... Miktarları abartmadan...

ara türk kahvesi, bitki çayı, fındık ve kuru kayısı

öğle 2 dilim börek

ara bolca meyve yedim

akşam etli dolma diyete göre yapılmış (bol sebzeli bir bardak pirinçle bir tencere dolma yaptım), çorba

bol yürüyüs, ütü falan sabah 9 dan beri koşturmaca var bende... suyu içmeyi unuttum 1.5 litrede kaldım...

etli dolmanın miktarı ne :56::56::56::56:

sen çeşit yiyosun ama az yiyosun çözdüm seni
takdir ettim de:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim beni final haftam birde ilk haftalar spor yağı kasa çevirir diye duydum ben pek yapamicam spor beyni çalıştırıp yakayim inş. Birde diyet listelerine yorum yapacak kadar bilgim yok sanırım daha. Bir arkadaş yorum yapmış bana beğenmedi sanırım yediklerimi ama sordum cevaplamadi. Nasil diyep uygulayacağımi pek bilmiyorum sanirim sizin listelerden kopya çekmem lazım

canım bizde diyeti listeli uygulayan bir moni arkadaşımız var
kaptan yardımcımız onun listeleri güzel
ama bugün yok
ben kesinlikle liste uygulayamıyorum
genel beslenmem sabah bi dilim ekmek kahvaltılıkar
öğle ekmeksiz genelde 4-5 kaşık yemek işyerinde bulabilirsem tabiki
yoksa yoğurt diyet bisküvisi
akşam çorba ve yemek yine ekmeksiz
akşam 7 den sonra bişey yemem
bol su
kolayı anca zero içerim
kaçamak yok olursa ertesi günler dikkat ederim
temmuz 15 den beri diyetteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:53::53::53::53::53::53:

kısacası sağlıklı beslenme diyelim

Hepinizle tanistigima cok sevindim...ben 25 yasinda 155 boyunda 60 kusur kilodayim...ins yarin tartilip kesin sonucu ogrenecegim...3 hafta sonra bir aksilik cikmazsa final sinavlarimda ve tez calismamda, mezunum ins...hem okuyup hem calisiyorum...dershanede ogretmenlik yapiyorum...biraz duzensiz bir hayatim var...disarida ne yiyebilecegimi bilemiyom...stres bana kilo aldiriyor...gozum gormuyor birseyi...sanki yiyince mutlu mu oluyom...gecen sene bu zamanlar 63.5 tan 52.3 e kadar 2 ayda dusmustum...1 sene icinde tekrar bu hale geldim...cok mutsuzum...yaz geldi acildik sacildik tabiii cikti kilolar ortaya...motivasyona ihtiyacim var...sizlerle o da olacak ins...

merhaba kızlar.
Dün yediklerim

kalkınca : yarım bardak süt

kahvaltı :
-1.5 yumurta
-1 kk eski kaşar
-domates
-yağlı ekmek (bazlama büyüklüğünde)

ara : yok

öğlen : yok (kahvaltı 11.00da yapıldı)

ara : 1 avuç fındık

akşam :
-3 tane kuşbaşı şiş
-2 tavuk kanat
-2 pirzola
-közlenmiş soğan,patlıcan,biber
-yarım bardak kola
-1 avuç ekmek
-1 dilim helva

kaçamak gününe rağmen yine de çok kötü değil :34:
afiyet olsun

böyle devam canım

kaptan uygulaması başladı ama umutcum yok ortada
neyse gelmezse artık cezalar başlıyacak:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

yada ben takımı size devredip daha aktif bir takıma gdeceğim
bu duyarsızlıkla olmaz böyle bacılar
benim için son hafta bilginizeeeeeeeeeeeeee:43::43::43::43::43:

nasıl son hafta yaaa :25:

kolay gelsin sana
efeyi evde mi bırakıp gittin
iyi gezdin o zaman

daha iyi olmanı bekliyorum

ah canım ah
misafir yine batırdı diyelim :)

ama genel itibariyle temizzzzzzzzzz

gözğn aydın rahatlamışsındır birazzzzzzz

bloga bakayım hemen ben:1::1::1::1:

evet oğlanı anneanneye bıraktım, çok gezdim, hatta cuma sabahından beri uyumuyorum diyebilirim..şimdi burada geçmişi okuyup hemen yatacağım :25:
bloğa yarın yazacağım yediklerimi, bugün evi temizledim, çarşamba kahvaltıya misafirim var, akşam da ben halamdaydım, yazmaya fırsatım olmadı..

Kızlar beni de aranıza aldığınız içın teşekkür ederim. 1.58 boyum 82.700 kilom biran önce zayiflayip ikiz bebis istiyorum. Final haftamdayim bugün pek diyet gibi olmadı ama yazayım. Cepten giriyorum pek liste halinde yazamicam.
Sabah:1dilim kepek ekmek beyaz peynir domates salatalık
Öğlen:form pirinç patlagi ve şekersiz meyve suyu
Ara: muz şeftali minik ülker çikolatalı gofret
Akşam: 1 kase komposto azcik makarna yarım lire süt ve special k

Akşam abarttim sanırım ilk gün diye gündüz az terim tansiyonun düştü engel olamadım birde bırakmak üzereydim burayı buldum. Birde omega 3 kullanmaya başladım bugün solgar 700

merhaba, aramıza hoşgeldin :3:
dilerim en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun :16:
canım o "şekersiz" dedikleri meyve suları var ya onlar yine de kalorili, bilgin olsun..

kızlarrrr bir travmada benden bugün...

üstüste 3 gün tatil işe yaramadı bana...

sabah patatesli yumurta, pastırmalı sucuklu yumurta, el yapımı tandır ekmeği çeyrek ve kahvaltılıklar... Miktarları abartmadan...

ara türk kahvesi, bitki çayı, fındık ve kuru kayısı

öğle 2 dilim börek

ara bolca meyve yedim

akşam etli dolma diyete göre yapılmış (bol sebzeli bir bardak pirinçle bir tencere dolma yaptım), çorba

bol yürüyüs, ütü falan sabah 9 dan beri koşturmaca var bende... suyu içmeyi unuttum 1.5 litrede kaldım...

ben de halamda börek yedim yaa :26: başka yemek yoktu çünkü..
yarın toparlarsın canım yaa

kızlar bugünkü yediklerim

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
domates, salatalık

ara
1 kutu activia
1 taze kayısı

öğlen
ton balıklı salata (yağsız)
1 dilim çok tahıllı ekmek

ara
yok

akşam
4 ince/küçük dilim börek (ıspanak/patates)
şekersiz çay

gece
yok

kızlar sıvı tüketimim bugün 3lt buldu, hava çok sıcak
spor yapmadım ama tüm gün ev işi yaptım, bitmiş vaziyetteyim
iyi geceler

Arkadaslar telefondan yazmaya calisiyom o da pek hizli olmuyor...kardesimden firsat bulamiyom bilgisayara...ben de eski yazilari okuyayim...grupla ilgili bilgi sahibi olmus olurum...bu hafta deneme suresindeyim...ins hersey gonlumuzce olur ve hedefledigimiz kilolarimiza ineriz...iyi geceler herkese...yarin gorusuruz...

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynr
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

ara:56:
3 ceviz

öğlen:56:
2 parça tavuk
salata

1 meyve
1 bardak kefir

akşam:56:
1 tabak barbunya
1 akse yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği

1 avuç çilek

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

selam kızlar:3:
hafta sonu bitti bugünde iyice dinlendim ve burdayım artık:34:
geçmişe şöyle bi göz attım,kadriyecim uygulama güzel,bir arkadaş gönüllü tutsun yada haftalık falan dönüşümlü de yapabiliriz.
yeni gelen taze kanlar hoşgeldniz:16:

merhaba, aramıza hoşgeldin :3:
dilerim en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun :16:
canım o "şekersiz" dedikleri meyve suları var ya onlar yine de kalorili, bilgin olsun..
Amin canim teşekkür ederim.

selam kızlar:3:
hafta sonu bitti bugünde iyice dinlendim ve burdayım artık:34:
geçmişe şöyle bi göz attım,kadriyecim uygulama güzel,bir arkadaş gönüllü tutsun yada haftalık falan dönüşümlü de yapabiliriz.
yeni gelen taze kanlar hoşgeldniz:16:

Hosbulduk listelerini duydum merak ediyorum takipteyim :)

Kızlar hastaneden geldim şimdi. Ağrı kesici sakinleştirici yaptılar birde tansiyonum çıkmış. Ilk günden yaramadı bana diyet doktora gitmem lazım. Şimdilik ayrılıyorum aranızdan umarim bende zayiflarim :(

günaydın arkadaşlar ben kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe cıkıcam tabi benim küçük cadıdan fırsat bulursam sanırım çok yedim :)))

Kızlar hastaneden geldim şimdi. Ağrı kesici sakinleştirici yaptılar birde tansiyonum çıkmış. Ilk günden yaramadı bana diyet doktora gitmem lazım. Şimdilik ayrılıyorum aranızdan umarim bende zayiflarim :(

gecmıs olsun canım...dıkkat et kendıne...canım cok sıkı bır dıyet yapma sen de...ver yavas yavas ver...zaten dıyetteyım psıkolojısine hıc sokmaman gerekıyor kendını...saglıklı beslenıyorum de sureklı kendıne ve herkese...benım dıyecegım su: devam et bırakma ama cok da sıkma kendını...

gunaydın hepınıze....

bende bıraz once uyandım...

bu hafta lıstede olmayacagım ıcın bugun tartıldım ve 60.2 kıloyum arkadaslar...

elıptık bısıkletıme bınecektım ne guzel sabah sabah...

ama maalesef felaket gıcırdıyor...oyle boyle degıl...bana kalsa muzıgı acarım umursamam bınerım ama evdekıler delı oluyor onun o sesıne...

ılk aldıgımız zamanlar da gıcırdamaya baslamıstı...servısı gelıp yagladı...1 ay sonra gene basladı...

galıba servısı cagırsam ıyı olacak yıne...

neyse dısarıda yuruyeyım barı ben de...

kalkatı yapıcam bırazdan ama canım hıcbırsey ıstemıyor...

Back
X