Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende hep tutuyorum kendimi alışveriş konusunda :9:özellikle pantolon almıycam diyorum göbeğim gidince alırım :35: ama arada tutamıyorum tabi eski pantolonlarım var şimdilik onlar bana bol gelsin yenisi alınır elbet :27:

ata29, senin boyun kaç canım kilomuz aynı gibi

bende hep tutuyorum kendimi alışveriş konusunda :9:özellikle pantolon almıycam diyorum göbeğim gidince alırım :35: ama arada tutamıyorum tabi eski pantolonlarım var şimdilik onlar bana bol gelsin yenisi alınır elbet :27:

acaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere

aynen kesinlikle bende basen var bide pantolona küstüm resmen yeni yeni barışıyorum her pantolon giydiyimde oturup ağlayasım geliyor kilo vermemiş gibi hissediyorum hep :34:

aynen kesinlikle bende basen var bide pantolona küstüm resmen yeni yeni barışıyorum her pantolon giydiyimde oturup ağlayasım geliyor kilo vermemiş gibi hissediyorum hep :34:

bende de tam tersi göbek var basen yok :9: basenli olmayı tercih ederdim heralde pörtlek bir göbektense en azından kadınsı :32:

bende de tam tersi göbek var basen yok :9: basenli olmayı tercih ederdim heralde pörtlek bir göbektense en azından kadınsı :32:

göbek daha kolay verilen bir bölge basene göre ama sanırım herkes kendinde olmayanı istiyor kilo hiç olmasa daha iyi :32:

ben yemek yemeye gidiyorum gelince yediklerimi sayarım sizlere acıktım sayılır :1:

göbek daha kolay verilen bir bölge basene göre ama sanırım herkes kendinde olmayanı istiyor kilo hiç olmasa daha iyi :32:

ben yemek yemeye gidiyorum gelince yediklerimi sayarım sizlere acıktım sayılır :1:

afiyet olsun :56: yemek saatlerimiz aynı bende gidiyorum şimdi :56:

Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden! :43::18:

Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir. :56:

Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından. :43:

Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...:41:

Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden! :43::18:

Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir. :56:

Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından. :43:

Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...:41:
tatlım bende o şekilde bir davete gittiğimde yiyorum ama ölçülü yiyorum sonuçta robot değiliz bir nefsimiz var:34:
amaaaaa:40:

bugünden ekmeği kesmen lazım yarın da sadece kahvaltıda 1 dilim esmer ekmek türevlerinden birini yemen lazımki yarın akşamı dengeleyebilmelisin bir nebzede olsa:34:
yoksa saçını çekeriz bak:4::1:

Son düzenleme:
tatlım bende o şekilde bir davete gittiğimde yiyorum ama ölçülü yiyorum sonuçta robot değiliz bir nefsimiz var:34:

bugünden ekmeği kesmen lazım yarın da sadece kahvaltıda 1 dilim esmer ekmek türevlerinden birini yemen lazımki yarın akşamı dengeleyebilmelisin bir nebzede olsa:34:

merhaba ayşemmmm
kadis gelebileceğimi söyledi
şimdiden söylüyorum gelemeyeceğim günleri bildirmeye çalışacağım bi kusurumuz olursa affola
önümde daha vermem gerekn 6 kg var

acaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere
ayy rakibem cok güzel bir duygu ben bugun olmayan bir gömleğim vardı onu giydim ve inanılmaz mutlu oldum
ben gördüm:1:
müthiş güzel bir duyguuuuuuuu:21:

kesınlıkle ablam cok güzel bir duygu

arkadaşlar geçen hafta başka takımlarda gördüğüm ve çok hoşuma giden bir uygulamayı kaptanımız da uygun görürse bizim takımımızada uygulamak istiyorum:34:geçen hafta bahsetmiştim sanırım gözden kaçırdı:40:
şöyle açıklıyım;
hafta içerisinde abartı bi şekilde menülerinde kaçamak olanlar ve cuma günü kilo bildirimimizde kilo veremeyip kilo alanları ibreti alem için diğer takımlara yollayıp,kaçamak yaparak yada kilo veremeyip kilo alarak çok kötü bir şey yaptığını itiraf etmesini isticem,hem kendi aklı başına gelir hemde diğer takımada örnek olur:1:
ona göre herkez şöyle bi silkilensin bakalım:51:

dünkü menüm

sabah: 5 eti form şekersiz çay

ara: yeşil çay

öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt

ara: yok

akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek

su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu

gunaydın herkese...

gene gec uyandım...telefon calıyor ama hep kapattım alarmları...

neyse kahvaltımı yaptım ben de...

bu arada bızım kardes takımımız 3. takım mı?
evet canım3. takım

3.takımdan Merhabaaaaaaaaaa :16: :1: kardeşciklerimiz ne yapıyorlar diye okurken bu iletiyi gördüm hoşuma gitti bir selam veriyim dedim :1:

aleyküm selam canım
gel arada bekleriz her zaman

kızlar ben hafta sonları giremiyorum çoğunlukla sorun olmaz değil mi ceza meza korktumben şimdi :9:
bunu not alayım canım

arkadaslar ben pazartesıye kadar cok yogunum...

tez calısmam var haftaya teslımı varmıs...hala toparlayamadık onunla ugrasıyom...yarın hocaya gosterıp eksıklerı tamamlayıp cuma tekrar gosterıp pazartesı ckıtaplastırıp teslım etmem gerekıyor arkadasımla...

ustune ustluk pazartesı de cok zor olan dersımın fınal sınavı var...ılk sınavım ıyıyıdı ama ıkıncısı kotu gectı bıraz...o yuzden fınale calısmam gerekıyor...

ama her gun dershaneye gıdıyorum, ogretmenlık yapıyorum...hafta sonu da sabahtan aksama dershanedeyım...dogru duzgun vaktım kalmıyor...

bunların stresınden dıyet ve spora pek veremıyom kendımı...tabıı dıkkat edıyom ama ıstedıgım gıbı olmuyor...

en azından p.tesiye kadar boyle normal ıdare edeyım de salı gunu sıkı bır sekılde kaldıgım yerden ılerlerım cuma kılo bıldırımıme kadar bıraz fark olusturmus olurum ıns...

aklım sureklı sınav ve tezde...halıyle stres oluyom...gozumun onunden neler neler gecıyor...

su duygusal aclıgımı bır care bulamıyorum...
bu hafta listede değilsin haftaya aktifliğine göre listeye alınacaksın zaten canım

mrb hosbulduk canım...masallah takım cok aktıf...nazar degmesın...
aman nazar değmesinnnn:nazar::nazar::nazar:

merhaba ayşemmmm
kadis gelebileceğimi söyledi
şimdiden söylüyorum gelemeyeceğim günleri bildirmeye çalışacağım bi kusurumuz olursa affola
önümde daha vermem gerekn 6 kg var
çok sevindimmmmm hoşgeldin tekrardan:16::54:

dünkü menüm

sabah: 5 eti form şekersiz çay

ara: yeşil çay

öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt

ara: yok

akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek

su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu
hani kahvaltıı:47:
yemeyin şu bisküvileri :19:
öğlen güzel:34:
akşam yemeğide yok ay bide kek yemişş:4:
su güzel o hareektliliğide spordan sayarız:34:

Valla ben de şimdiden panik oldum zaten, merak etmeyin.
Akşam yazacağım bugün yediklerimi..
Ne kadar ölçülü olsa da normal diyetin dışında olacak ama diğer günler idare edeceğim artık.

Back
X