Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ata29, senin boyun kaç canım kilomuz aynı gibi

155 civarlarında kısa bir şahsiyetim :54:

acaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere

ben yeni yeni görmeye başladım tüm kıyafetlerimdede görmek istiyorum artık sabırr :1:

afiyet olsun :56: yemek saatlerimiz aynı bende gidiyorum şimdi :56:

Afiyett olsun tatlım :16:

Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden! :43::18:

Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir. :56:

Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından. :43:

Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...:41:

6 dan sonra yememye gayret göster bol su iç daha fazla hareket et :8:

ben gördüm:1:
müthiş güzel bir duyguuuuuuuu:21:

Allahım o günleri bize göstersin İnşallah :21:

merhabalar kardeş takımımız:16:
az kalorili ve de keyifli bir gün diliyorum hepinize:21:

Merhabalar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :54:

bugün öğle yemeğinde ki menüm

1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase sebze çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği :56:

günlük olarak en az 2 litre karbonatlı su :1:

Slm kızlar. İş yerimde sorunlar nedeniyle dün giremedim hiç. Kusuruma bakmayın. Yarından sonra da evin tadilatı başlıyor bana güç kuvvet sabır dileyin.

Sizler ne alemdesiniz bakalım. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum .

8.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

takım kurallarımız bunlar canım

bugün öğle yemeğinde ki menüm

1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase sebze çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği :56:

günlük olarak en az 2 litre karbonatlı su :1:
tatlım menüleri bütün olarak gün sonunda liste olarak yazıyoruz:34:

valla ben planlıyorum ki ipin ucunu kaçırmayayım diye :9: kalori hesabı yapıyorum bir de o da çok etkili oluyor yediklerimi sabah bakıyorum belli bi kaloriyi geçersem değiştiriyorum onu :8: akşamları kendini tutmak mesele en çok dondurma istiyor canım bu aralar acaip :1: magnum falan yiyeceğime yarım kiloluklardan aldım iki kaşık yiycem canım çok isterse :32:
kalori hesabı yapmak her zaman işe yarar canım
dondurma malum kalori bombası gibi

benim öyle ahım şahım diyet listem yoktu aslında 6 dan sonra hiç bir şekilde yemek yemedim sabah 1 kase gevrek yedim 15 gün boyunca ve bir süre ara verdim bünyem alışmasın diye suyumu hiç eksik etmedim şimdilerde karbonatlı su içiyorum bakalım faydasını görecek miyim öğle vakti istediğimi yiyorum doyana kadar akşam sadece 1 tabak yiyorum aç kalmıyorum hiç aç kalarak yaptılarımdan fayda görmedim çünkü yemekten en az 1 saat kadar sonra 40 dk boyunca plates yapıyorum netten ebru şallının videolarını açıp birde haftada 2 gün 12-16 dk kadar kolbastı oynuyorum bu kadar şimdilerde boş verdim bu takım sayesinde kalanıda vermek istiyorum hayırlısıyla :8:
işte olay bu canım
sen vücudunu çözmüşsün ve ona göre davranıyosun
beninmde kurallarım hemen hemen böyle
akşam yemekten sonra sadece türk kahvesi içerim o kadar

sımdı mıs gıbı yesıl cayımı ıcıyorum...ıcıne de bır tutam adacayı attım ve de 2 tane karanfıl...
derhal yeşil çayımı elime almalıyımmmm
arkadaslar ben okula gıdecem bırazdan...hazırlanıyorum...

ordan da dershaneye gececem...

aksam 8 gıbı evde olurum ıns...

yanıma erık alıyorum yıne...

gorusmek dılegı ıle...
hadi kolay gelsin sana

Ani alınmış bir karar ile yarın 5 günlük bir tatile çıkacaktık ama yiğenim su çiçeği çıkarınca yattı bizim iş :1:
Aslında iyi de oldu..Zaten annemlere geldiğim için motivasyonum düştü,bir de tatile gitseydim zor toparlardım.Ramazana 1.5 ay var ve ben bu süre zarfında en az 5 kg vermiş olmak istiyorum.
Pazar günü evime dönüyorum ve tekrar bir düzen kuracağım bakalım.:49:
yiğenine geçmiş olsun
tatil benimd eözlemmim en kısa zamanda

Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden! :43::18:

Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir. :56:

Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından. :43:

offf
offf offf
mantı kaçmaz da
5 kaşıkla sınırlandır kendini
ardına tatlı falan yeme
ve yürüyüş yapmaya çalış
ertesi günlerde mutlaka dikkat et
arkadaşlar geçen hafta başka takımlarda gördüğüm ve çok hoşuma giden bir uygulamayı kaptanımız da uygun görürse bizim takımımızada uygulamak istiyorum:34:geçen hafta bahsetmiştim sanırım gözden kaçırdı:40:
şöyle açıklıyım;
hafta içerisinde abartı bi şekilde menülerinde kaçamak olanlar ve cuma günü kilo bildirimimizde kilo veremeyip kilo alanları ibreti alem için diğer takımlara yollayıp,kaçamak yaparak yada kilo veremeyip kilo alarak çok kötü bir şey yaptığını itiraf etmesini isticem,hem kendi aklı başına gelir hemde diğer takımada örnek olur:1:
ona göre herkez şöyle bi silkilensin bakalım:51:
ne demek ablacım baş üstüne
kontrol sende
menü yorumları cezalar sendeee
rast geleeeeeee

dünkü menüm

sabah: 5 eti form şekersiz çay

ara: yeşil çay

öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt

ara: yok

akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek

su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu

aqkşam olmamış canım yaaaaaaa

harika bir menü ayşecim:34:
balığada bayılırımmm:21:
çikolata demek hımm al sana:4:

ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26::27:

ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26::27:

ooooooooooo
o zaman takım takım gezeceksin demek ki

bakın ben ne buldummm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...erdim-57-oldum-hedef-50-ye-tam-gaz-devam.html

Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek

yeni gelip listede adı olmayan var mııı

ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz

Canim grubum en fazla yiyen ve istikrarli kilo veren elemaniyim sporsuz zayiflamak zorr... Yasam seklimi degistiedim bulasik yikarken bile muzik acik surekli dans ediyorum ustelik evde cocukla oynamak bile faydali... havalarin bi anda isinmasi sana kotu oldu aksamlari cikilavilir yuruyuse...

Allah yardimcin olsn... Anne olmak guzel ama zordur heralde...

canım ben doğumdan sonra 24 kiloyu sporla verdim zaten, hem de günde 6 dilim ekmekle ve toplam 9 ayda.
benim demek istediğim, ben evde spor yapmayı sevmiyorum, bir tek oğlumu emzirirken ve çalışırken koşu bandı kullanmak zorunda kaldım, yoksa Antalya'nın havası o kadar güzel ki, evde spor yapmak anlamsız..harika bir yürüyüş yolumuz var.
yoksa sporsuz verdiğin her kiloyu bir gün geri almaya mahkumsun..aslında spor herkesin hayatında olmalı yani kilolu olman gerekmiyor.
benim 1,5 aydır bacağımda sorun var, yoksa ben zaten salona düzenli spora giderim, kadis bilir.
bakalım dün çok yürüdüm ama bacağımda ağrı yok bugün, demek ki iyileşiyorum artık..:nazar:

ilk günüm grupta bugünkü menümü yazayım bende :1:
sabah;
iki üç dilim domates ve salatalık beyaz peynirli kepek ekmeğine sandwich, tek şekerli kupa çay
öglen;
karnıyarık çok küçük üç tane(son kaldı yemezsem atacam artık):34: bir dilim kepek ekmek domates salatalık
akşam;zeytinyağlı taze fasulye bir dilim kepek ekmek yoğurt
her akşam bir saat yürüyüş yapıyorum ayrıca 2-2,5 lt su

sevil öncelikle hoşgeldin :3:
mönü mükemmel, tek sorun çayını şekerli içmen..şekeri bırakmaya çalışırsan süper olur,hem hiçbir yararı yok, hem diyetten sonra da formunu korumana yardımcı olur :34:

Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek

yeni gelip listede adı olmayan var mııı

ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz

bugünkü nü mü yazıyoruz :26:

biraz fazla olmuş sanki ama daha fazla spor ile halledilir :8: bir daha tekrarlanmadığı sürece :1:

yeşil çayı poşet mi içiyorsunuz yoksa aktardan aldığınızı mı ben de içmeyi düşünüyorumda poşet olanın etkisi nasıl acaba :34:

benim değişiyor..
ama en çok Lipton Naneli Piramit Yeşil Çay var, o favorim..yurtdışına kim giderse bana naneli yeşil çay getirir, o derece :1:
bir de güvenilir bir aktarımız var, kimi zaman oradan alıyorum..
evdekiler bitince Moni'nin önerdiği Çaykur Zümrüt Yeşil Çay var, onu alacağım..

canım panik yok, daha cumaya var..
şöyle yap; mantı dışında cumaya kadar -kahvaltı dışında- hiç ekmek yememeye çalış, faydasını görürsün :34:

benim değişiyor..
ama en çok Lipton Naneli Piramit Yeşil Çay var, o favorim..yurtdışına kim giderse bana naneli yeşil çay getirir, o derece :1:
bir de güvenilir bir aktarımız var, kimi zaman oradan alıyorum..
evdekiler bitince Moni'nin önerdiği Çaykur Zümrüt Yeşil Çay var, onu alacağım..

ben aklıma geldikçe içenlerdenim fakat uzun bir süre içmiyorum önerinizi dikkate alacağım inşallah :21:

Back
X