Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooooooooooo
o zaman takım takım gezeceksin demek ki

bakın ben ne buldummm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...erdim-57-oldum-hedef-50-ye-tam-gaz-devam.html

takım takım gezmek derken :52:
napayım Kadis bir sürü hediyeyle -çikolata tabağının fotoğrafını çektim, o derece :16:- gelmişler, yemeyeyim mi yani :27: öğle yemeğini yemedim artık, öğleden sonra prebiotik yoğurt/meyve yapacağım, akşama da az kalorili mantar çakmayı düşünüyorum :44:

Kızlar söz verdiğim gibi..
meyve değişim listesi..
buyurun..

$IMG_0193 (1).webp

8.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

takım kurallarımız bunlar canım

Kadiscim kuralları biliyorum. Uyarmakta çok haklısın. İnan daha dikkatli olacağım ama tam adaptasyon için 2 haftamı gözden çıkardım. yeme içme konusunda değil paylaşım konusunda.
öncedende söyledim ya işte sıkıntı , tadilat işi bilmem ne çok bunaldım inan.

Ama yinede elimden gelenin fazlasını yapcam söz.
:26:

Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek Başlangıç kilo: 70.4
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek

yeni gelip listede adı olmayan var mııı

ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz

Ben Pazartesi tartıldığımdaki kilomu yazdım, haftaya yarışa dahilim sanırım.

kalori hesabı yapmak her zaman işe yarar canım
dondurma malum kalori bombası gibi

işte olay bu canım
sen vücudunu çözmüşsün ve ona göre davranıyosun
beninmde kurallarım hemen hemen böyle
akşam yemekten sonra sadece türk kahvesi içerim o kadar

derhal yeşil çayımı elime almalıyımmmm

hadi kolay gelsin sana

yiğenine geçmiş olsun
tatil benimd eözlemmim en kısa zamanda

offf
offf offf
mantı kaçmaz da
5 kaşıkla sınırlandır kendini
ardına tatlı falan yeme
ve yürüyüş yapmaya çalış
ertesi günlerde mutlaka dikkat et

ne demek ablacım baş üstüne
kontrol sende
menü yorumları cezalar sendeee
rast geleeeeeee

aqkşam olmamış canım yaaaaaaa
evt olmadı ama misafirim habersiz gelınce yemek yemedıgım ıcın onları yedım

ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26::27:
ayşecım cok haklısın turk kahvesı yalnız guzel olmyor illaki dost ıstıyor

merhabalar kızlar
öğle yemeğinde çok iyiydi menüm
2 zeytinyağlı dolma 1 kaşık taze fasülye
nasıl sizcede iyi değilmi?:1:
sabah yarım saat yürüdüm ve çok mutluyummm

ben yeşil çaysız yapamıyorum hatta bazen abartıp 5 fincan içiyorum :26:
çok değil mi ya..ama çok seviyorum, hele ki nanelisi..ona bayılıyorum :16:

aslında ben yeşil çayı sevmem zayıflamamam yardımcı oluyor diye içiyorum oda günde 1 büyük bardak belki 2 oluyor ama nadirdir oda

Yeni gelenler
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek 57 kilo

ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz

buyrun efendim en güncel hali

aslında ben yeşil çayı sevmem zayıflamamam yardımcı oluyor diye içiyorum oda günde 1 büyük bardak belki 2 oluyor ama nadirdir oda
aynen canım bende zayıflamaya etkılı dıye ıcıyorum yoksa elıme almam

merhabalar kızlar

cok guzel aksamıda dengelemesın

Yeni gelenler
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek

82.700 canim başlangıç kilom

Kızlar soyle bir baktimda topigin en kilolusu benim galiba :( ben 70 leri ne zaman gorucem? 25 yaşındayım en son eylülde 70 oldum ama en son ne zaman 69 oldun derseniz hatırlamıyorum bile ama hedefim 67 tabi bu arada hamile kalmazsam :)

geçmiş olsun canım
ama gerçekten iyi olmuş gitmemeniz biraz daha zayıflada öyle git
sen ramazana kadar 60 lara düşeceksin maşallah canım

İnşaallah canımmmm.Ben hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım.Doğum ,süt derken inanılmaz kilo aldım ve artık kendimi görmeye tahammül edemiyorum.Bir an önce 6lı rakamları görmek istiyorum.

yeşil çayı poşet mi içiyorsunuz yoksa aktardan aldığınızı mı ben de içmeyi düşünüyorumda poşet olanın etkisi nasıl acaba :34:

Ben çaykur bergamot aromalısı içiyordum ama bu defa aktardan almayı düşünüyorum.
Poşet pratik oluyor ama zamanın varsa demleme öneririm.

topik hareketlendi güzelde oldu,hep böyle olur umarım ve çok güzel kilolar veririz hepbirlikte:16:

bende yeşil çayımı içiyorum içine birkaç tanede kurutulmuş kiraz sapı attım:1:

Evet moni,topik hareketlenince bana da bir enerji geldi.Çok iyi oldu böyle...

Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden! :43::18:

Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir. :56:

Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından. :43:

Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...:41:

Canım bugünden itibaren az yiyerek yarın akşama biraz yer açmış olabilirsin.Gün içerisinde karbonhidrat tüketmemeye çalış akşama kadar.

Son düzenleme:
merhaba ayşemmmm
kadis gelebileceğimi söyledi
şimdiden söylüyorum gelemeyeceğim günleri bildirmeye çalışacağım bi kusurumuz olursa affola
önümde daha vermem gerekn 6 kg var

Merhaba...:3:
Tekrar dönmüş olman çok güzel .

dünkü menüm

sabah: 5 eti form şekersiz çay

ara: yeşil çay

öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt

ara: yok

akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek

su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu

Bir kepçe kaç kaşık pilav eder acaba :33:
Akşam çok sağlıksız olmuş canım.:50:

merhabalar kardeş takımımız:16:
az kalorili ve de keyifli bir gün diliyorum hepinize:21:

Merhaba :3:
Çok güzel kilo vermişsin.
Bizimlede paylaşabilirmisin yaptıklarını.?

bugün öğle yemeğinde ki menüm

1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase sebze çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği :56:

günlük olarak en az 2 litre karbonatlı su :1:

Menü gayet güzel ama gün bitiminde veya ertesi gün tüm günün menüsünü yazarsan yorumlamak daha kolay olur bizim için :34:

ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26::27:

Ben de tek başıma kahve içemeyenlerdenim.Aynı şekilde şekersiz içerim ama yanına çikolata isterim :))
Bu arada senin naneli çikolata kaç gündür aklıma.Bir ara gidip almak istiyorum :52:

ooooooooooo
o zaman takım takım gezeceksin demek ki

bakın ben ne buldummm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...erdim-57-oldum-hedef-50-ye-tam-gaz-devam.html

Çok güzel bir konu olmuş..
Motivasyon dolu..

ben yeşil çaysız yapamıyorum hatta bazen abartıp 5 fincan içiyorum :26:
çok değil mi ya..ama çok seviyorum, hele ki nanelisi..ona bayılıyorum :16:

Ben hiç sevmiyorum desem :18:
Bir türlü severek içemedim yeşil çayı.Kendimi zorluyorum hep içmek için.
Nanelisinide deneyeyim bir.

Kızlar söz verdiğim gibi..
meyve değişim listesi..
buyurun..

Eki Görüntüle 717645

Kayıt ettim.:34:
Çok teşekkür ederim.

Kadiscim kuralları biliyorum. Uyarmakta çok haklısın. İnan daha dikkatli olacağım ama tam adaptasyon için 2 haftamı gözden çıkardım. yeme içme konusunda değil paylaşım konusunda.
öncedende söyledim ya işte sıkıntı , tadilat işi bilmem ne çok bunaldım inan.

Ama yinede elimden gelenin fazlasını yapcam söz.
:26:

Canım istersen evindeki tadilat işleri bitene kadar izin al.Yani aksaklık olup takıma uğrayamayacaksan en azından izinli olursun.İşlerin bitince tekrar gümbür gümbür dönersin aramıza.

merhabalar kızlar

Dolmaların boyutuna göre iyi olup olmadığını söyleyebilirim :35:
Şaka bir yana güzel bir öğlen menüsü.
Günün sonunda tüm günlük menüyü yazmayı unutma emi :34:

ayşecim saçını çektim ama bende aynıyım:1:
dengesiz terazileriz biz:9:

takım takım gezmek derken :52:
napayım Kadis bir sürü hediyeyle -çikolata tabağının fotoğrafını çektim, o derece :16:- gelmişler, yemeyeyim mi yani :27: öğle yemeğini yemedim artık, öğleden sonra prebiotik yoğurt/meyve yapacağım, akşama da az kalorili mantar çakmayı düşünüyorum :44:
yeni uygulamamdan haberin yokmu:27:
artıkın abartı kaçamak yapanları ve cuma bildirimde + çıkanları ibreti alem için başka takımlara yollayıp suçunu itiraf edip yazmasını istiyorum:51:
çok eğlenicemmm:40::1:

Kızlar soyle bir baktimda topigin en kilolusu benim galiba :( ben 70 leri ne zaman gorucem? 25 yaşındayım en son eylülde 70 oldum ama en son ne zaman 69 oldun derseniz hatırlamıyorum bile ama hedefim 67 tabi bu arada hamile kalmazsam :)
yok ayol ben varım 87lik:1:

Yok canım ayşe ablamızda 80li kilolarda...Lütfen moralini bozma.
Ayşe abla (moni) 100lü rakamlardan 80lere düştü.Yani gördüğün gibi bir zamanlar senden kiloluydu ve azim edip çok güzel kilo verdi.Sende başaracaksın...Yeterki iradeli ol
Bebek için nacizane tavsiyem kilo vermeni beklemendir.Ben kilolu hamile kaldım.Toplam 14 kilo aldım ve doğum sonrası süt olsun diye bol bol yedim.İleri derecede obez olduğumu farkedince keşke zayıf hamile kalsaydım dedim hep.
Şuan ki çabalarım hep bu gereksiz aldığım kiloları vermek...
Birde henüz yeni tanıştık,yanlış anlama lütfen ama kilo verme konusunda hiç kendine güvenmiyorsun :50:

Son düzenleme:
Back
X