Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sterstsndir evet ama bazıları stresten yer bazıları iştahsız olur
bende yiyenlerdenim ama iştahım kaçsa ne güzel olurduu ya
midem küçülürdü sonrada stresim geçince de az yerdim:30:

haha çok mantıklı gerçekten güldüm valla :1: :1: ben yemeyenlerdenim fakat henüz bir faydasını göremedim malesef :14:

Canım annemler yanımdalar yemekten sonra mutlaka bişeyler yiyyolar o dondurmanın yanında baklava vardı aslında ben sır yiyiyo gözükmek için dondurma yedim diyetteyim deyinde konuşmalar hiç bitmiyo birkaçgün onların hatrına minnacık kaçamak yapıyorum birkaçgüne gidecekler ozaman kendi beslenme düzebime devam:56:

bide o var demi benim annem diyette olunca daha fazla yemem için ısrar ediyor önceden yiyince kilo alcan az ye diyordu valla çözemedim bir türlü :44:

kızlar ibreti alemde yazacağımız takımlar bunlar;

nice15 ( 61,1/ 61,8 / -0,7/%-1,15 ) >>> 1.TAKIM-2.TAKIM

newlife35 ( 58,2/ 58,7 / -0,5 / %-0,86) >>> 3.TAKIM-4.TAKIM

moni ( 86,7/87,2 / - 0,5/ %-0,58 ) >>> 5.TAKIM-6.TAKIM

turuncu ( 72,0 /72,5 /-0,5 / % -0,69 ) >>> 7.TAKIM-10.TAKIM

seher yıldızı ( 85,7 / 86,7 / -1/ % -1,17 ) >>> 9.TAKIM-13.TAKIM

toplamda 11 takım var ,bizi çıkarınca 10 takım kalıyor o yüzden,her takıma yazılabilmesi için bu hafta 2 şer takım verdim.
bu kişi ve takım sayısına göre her hafta değişecek:34:

alınmaca gücenmece yok hadi bakalım tıpış tıpışş gidip yazıyoruz:10:

dip not:yazdığınız mesajı kopyalayarak diğer takıma ve bizim takıma yazacaksınız.yani,3 takım ama 1 mesaj.

Son düzenleme:
sabretmekten başka çaremiz yok malesef :31:

toplamda 11 takım var ,bizi çıkarınca 10 takım kalıyor o yüzden,her takıma yazılabilmesi için bu hafta 2 şer takım verdim.

dip not:yazdığınız mesajı kopyalayarak diğer takıma ve bizim takıma yazacaksınız.yani,3 takım ama 1 mesaj.

:24::24: çok haince ama güzel bir caydırma yöntemi :27: :27:

kızlar bana şans dileyin memlekete gidince düzen bozulacak mutlaka ama umarım fazla kaçmadan kapatırım üç günü :9: fırsatım olursa girmeye çalışacağım ama şimdiden söyleyeyim şehir dışındayım yani :34:

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldımda bu benim cezam
geçen hafta.61.1
bu hafta:61.8
kilo durumumda yukarıdaki gibi
ben bu hafta dışardan yedim genelde ve fast food tarzı yedim o yüzden bu durumdayım malesef
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve sporunuzu düzenli bir şekilde yapın ve benim düştüğüm hataya düşmeyinn
hepinize sabır ve irade diliyorum hoşcakalınnn

kızlar iyi akşamlar diliyorum sizlere
ayrıca iyi tatiller
dinlenelim artık değilmi ama
yarın öğlene kadar uyuyacağım oğlum kalkmazsa:1:

moni,

Az önce 5. takıma, oraya yazdığın mesaja istinaden bir cevap yazdım. Senin mesajını ve benim cevabımı aynen kopyalıyorum.

teşekkür ederim jujucum:16::54:

karar defterindeki değişikliği gördüm biz 3. takımla ,sizde 10, takımla kardeş takım olmuşsunuz:26:

böyle bir değişiklik neden oldu yada gerek duyuldu ben bilmiyorum:26:

Neden böyle anlaşıldı ben de anlamadım şimdi..

Paylaşımda bunun üzerine geçen hafta mesajlar yazıldı. Ben de arkadaşların isteklerini yerine getirdim. Hep hatırlatıyorum lütfen paylaşımı takip edin diye..
Kafama göre hiçbir zaman hiçbir değişikiği yapmadım bugüne kadar..

Konuyla ilgili bütün mesajlaşmalara paylaşım alanından ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak; paylaşımda benden istenenin dışına çıktıysam, hata yapıp yanlışlıkla başka bir takımın adını yazdıysam beni uyarınız, düzelteyim.

Ben ogrencilerime uyguluyorum bpyle bir ceza cok etkili oluyor. Guzel bi ceza herhafta dewam etmeli ama...

ayşe ablacım cezamı uyguladım
görev taamam
bidaha ceza yemem umarımm:30:
insallah tatlim

kızlar iyi akşamlar diliyorum sizlere
ayrıca iyi tatiller
dinlenelim artık değilmi ama
yarın öğlene kadar uyuyacağım oğlum kalkmazsa:1:

Insallahhh bende niyet aldim aksilik cikmaz insallahta rahat rahat uyurumm

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldımda bu benim cezam
geçen hafta.61.1
bu hafta:61.8
kilo durumumda yukarıdaki gibi
ben bu hafta dışardan yedim genelde ve fast food tarzı yedim o yüzden bu durumdayım malesef
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve sporunuzu düzenli bir şekilde yapın ve benim düştüğüm hataya düşmeyinn
hepinize sabır ve irade diliyorum hoşcakalınnn

Cok tatli olmusss

pofff :19:
bugünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah canım bişey hazırlamak istemedi sade poğaça alırım dedim sen misin öyle yapan bi tek ayçöreği kalmış :50: hemde içi çikolatalı gibi olanından aldım mecburen ama yiyemedim yarısını zor yedim sabah sabah şekerli geldi :6:
öglen dündün kalma çok az fasulye ile ciger vardı yoğurt ve iki dilim tt ekmekle onları yedim :56: (yemek yapmadım çünkü akşam memlekete gideceğim için üçgün evde yokum)
akşam 16 gibi işten çıkmadan yarım kalan ayçöreğiyle bir muz yiyip çıkarım akşam yemeği yok yani :21:
gidince neyle karşılaşırsam ama geç olacağı için bir çorba içerim belki sadece :51:

Bnde pofff diyem menu hic diyet olmams gibi geldi bana...

Selam arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Ben de iyiyim işte.
Kimmiyim ben :26:
8.takımda DİYET TAKIMI dikkatinizi çekerim 1 kilo almış :26: bunun sınıktısı yetmezmiş gibi bide ceza alıp takım takım gezip kendimi rezil etmem istenmiş bir tombulum. :17:Eeee löp löp kaçamakların bide bu yanı var işte...
Aman haaaaa ben yandım siz yanmayın arkadaşlarım sakın çok kaçamak yapmayın. Pis boğazımla hepinizin vaktini aldım kusuruma bakmayın..Sevgiler....:17::17:

Bugün 2 finalin.carpmisligi var kızlar ve akşam.yurtta taze fasulye pilav yayala çorbası ve fırın sutlac varmış. Normalde taze fasulyeye bayılırım ama konserve maalesef ve yemeğe inmeyip k flakes yemeye karar verdim yoksa en büyük zaaflarımdan biri olan fırın sutlaca hayır diyemeyecek durumdayım su an .

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum

Cücüklerin sabah oğluşumla yola çıktık yolda yürürken topuklularla ayağımı bi burktum(40 yılda bir giyerim) sonrasında dengemi kuramayım yere 1,80 bir düştüm ki sormayın. bütün üstüm çamur, dizlerim avuçlarım sıyrıldı. Çok canım yandı ..Sona cima eve gittim üzerimi değiştim işe geldim. Sürekli de wc ye gidip geliyom(regliden dolayı) hesap kitap yaptım derken ayağa bir kalktım afedersiniz foşşş pantolonum kan içinde kaldı ön tarafımda kabak gibi belli kanlar. Benden başka bayan yok iş yerimde. evim 1 saatlik yol işime. Hemen izin aldım eve gidip geleyim diye çantamı önüme koyarak gittim eve değiştim üstümü.Düşünün paniğimi , rezilliğimi,,,,
Kilo bildirimimide geç yaptım o yüzden.
Düşmeden mi bilmem her yanım dökülüyor....

Back
X