- 19 Temmuz 2007
- 4.372
- 5.622
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menümü yazayıııım
SABAH:
2dilim ekmek
açık büfe kahvaltı
az domates
az peynir
biraççık reçel
biraççık kaymak
biraççık menemen aslında hepsinin tadına baktım sadece
ÖĞLE:
yarım paket eti form çubuk
ayran
ARA:yarım muz,elma
AKŞAM:
Büyük ihtimalle anneme sipariş verdim bi aksilik olmazsayiyeceklerim
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata
belki az dondurma
SPOR:60 dak.yürüyüş yapıcam,koşucam...
kızlar bana şans dileyin memlekete gidince düzen bozulacak mutlaka ama umarım fazla kaçmadan kapatırım üç günüfırsatım olursa girmeye çalışacağım ama şimdiden söyleyeyim şehir dışındayım yani
![]()
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım hep böyle gidersiniz...
veremeyenler ise biliyorumki siz haftaya hırs yapıp 2 katı kilo vereceksiniz...
teşekkürler tatlım haftaya listede sizde varsınız senide verenler grubuna bekliyoruz yoksa ayşe ablanın tatlı cezalarını alırsın:))
Kızlar bende bugünkü menümu yazayım.
Sabah: 3 zeytin 1 d ekmek yarım kk beyaz peynir domates salatalık çay iki yudumcuk
Ara: elma 2 kuru kayısı
Öğlen: sebzeli köfte tencere yemeği mantar bezelye havuç patatesli kızartma değil ayran1 k ekmek
Ara: az kuru yemiş 2 kuru 1 taze kayısı
Akşam: 2 kaşık taze fasulye yarım kase ezogelin çorba 2 kaşık az şekerli tarcinli sutlac
Sutlaca dayanamadım hasta olucam birde verdiğim kilo içın.kendimi ödüllendirdim. Hergün balık yağı omega 3 içiyorum zaten. Su 2 litre olur birde activia gece yatmaz calisirsam belki meyve yerim. Bitki çayı içmeye calisicam.
Final var spor yok![]()
Kizlar merhaba nasilsiniz bugun cok yakin bi arkadasim dogum yapti onunlaydim yeni geldim annemlerdeyim bu ara.minik bebek ne tatli oluyor ya.
minik bebeklerr sırf onlar yüzünden evlenecem yeminlee... ayyy şeker şeyler yerim onları ben...
Bende ikiz bebek istiyorum ya bakalim ne zaman gelicek bebis![]()
Evet cok tatlılar ya yerim ben onları.
gelir canım sen bu hırsla devam edersen... önüne zaman dilimi yerleştir takvime göre ilerle daha motive edici oluyo...
tamam canımcımayşe ablacım cezamı uyguladım
görev taamam
bidaha ceza yemem umarımm![]()
çok beğendimselam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldımda bu benim cezam
geçen hafta.61.1
bu hafta:61.8
kilo durumumda yukarıdaki gibi
ben bu hafta dışardan yedim genelde ve fast food tarzı yedim o yüzden bu durumdayım malesef
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve sporunuzu düzenli bir şekilde yapın ve benim düştüğüm hataya düşmeyinn
hepinize sabır ve irade diliyorum hoşcakalınnn
iyi tatiller canımkızlar iyi akşamlar diliyorum sizlere
ayrıca iyi tatiller
dinlenelim artık değilmi ama
yarın öğlene kadar uyuyacağım oğlum kalkmazsa![]()
merhaba püsküüt,öncelikle yanlış anlaşılma olmuş sizinle ilgili hiç bir durum yok,yanlış algılamanızı sağladıysam gerçekten üzülürüm.hayır kesinlikle yapmış olduğunuz hiç bir hata yok zaten az önce belirttiğim gibi sizinle alakalı bir durum yok.moni,
Az önce 5. takıma, oraya yazdığın mesaja istinaden bir cevap yazdım. Senin mesajını ve benim cevabımı aynen kopyalıyorum.
Neden böyle anlaşıldı ben de anlamadım şimdi..
Paylaşımda bunun üzerine geçen hafta mesajlar yazıldı. Ben de arkadaşların isteklerini yerine getirdim. Hep hatırlatıyorum lütfen paylaşımı takip edin diye..
Kafama göre hiçbir zaman hiçbir değişikiği yapmadım bugüne kadar..
Konuyla ilgili bütün mesajlaşmalara paylaşım alanından ulaşabilirsiniz.
Sonuç olarak; paylaşımda benden istenenin dışına çıktıysam, hata yapıp yanlışlıkla başka bir takımın adını yazdıysam beni uyarınız, düzelteyim.