Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

emmiyor kızım karbonatlı su diyeti zararlı diye okumuştum nette o yüzden tereddütle yaklaşıyorum ona...başka bişeyler bulmam lazım çok kafama taktım bu göbeği:(((

canım pilates yap
ben 38 yaşındayım, 3 sene önce doğum yaptım ve şu an göbeğim neredeyse hiç yok

günaydın herkese

yarın pazar olduğu için bugunde yarım gun çalıştıgım ıcın ugrayamayacağım

dünkü menüm

sabah: 5 efiform

ara: yeşil çay 2 kayısı

öğle: 1 but tarbiyeli 2dilim patates
1kepçe haydari
1dilim kepek ekmek
5 kaşık pilav

ara: yok

akşam: koca kase çorba,
1 lahmacun

su 2lt
spor yok

akşam kötü biliyorum benım aksam yemeklerıne bır çözüm bulmam lazım

canım öğlen pilav yemişsin zaten, ekmek niye yedin :50:
bence akşam daha iyi..
bu arada senin spor olayına çözüm bulman lazım daha çok..:44:

kızlar selam,

herkese kaçamaksız ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum :16:

dün yediklerimi yazayım.

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı süt kremi (Pınar'ın yeni ürünü kaymağa göre %50 daha az yağlı)
1 tatlı kaşığı reçel

ara
1 ince dilim ev yapımı tarçınlı/cevizli kek (yarım çay bardağı yağ+1 çay bardağı şekerle yaptım)

öğlen
6 ızgara köfte
salata
1 dilim çavdarlı ekmek

ara
yarım dilim kek

akşam
ah işte bu çok kötü :18:
Big Mac mönü

dün akşam sinemada buluştuk eşimle, filme girmeme sadece 20 dakika vardı, en hızlı bunu yiyebildim :47:
fast food yemeyeli 6 ayı geçmiş ya, eşimle onu konuştuk dün, ilginç olanı da hiç aramıyorum :44:

gece
sinemada 4 kuru kayısı
şekersiz yeşil çay+nane çayı

2,5 lt sıvı tükettim
dün temizlik vardı evde hiç oturmadım desem yeridir..
bugün misafirlerim gelecek, akşam ev kalabalık..şansıma ağır yemek yemeyen insanlar, deniz börülcesi, taze börülce, iç baklalı enginar falan hazırladım dünden, bugün de sıcakları hazırlayacağım..şimdi pazara da yürüyerek gideceğim..

Ayşe sultan ,görev tamamlanmıştır...

Aşağıdaki mesaj tarafımdan 7.ci ce 10.cu takımlara gönderilmiştir

"Merhaba kızlar...:31:
8.takımdan gönderildim.:78:

Bu hafta saçma sapan beslenmem nedeni ile yarım kilo almış bulunmaktayım.:17:
Binbir zorluklarla verdiğim kiloları pis boğazım yüzünden keyfii aldım ve çok pişmanım.
Nutella kavanozu nihayet bitmiştir.Vatana millete hayırlı olsun diyip bir daha almamak üzere sizlere söz veriyorum.
Evet ,maksat rezilliğimi sizlerle paylaşmak ama nedense bu paylaşım beni daha da hırslandırdı.:41:
Neyse hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Sevgiler
"

Kızlar malum haftasonu.Birazdan dışarı çıkacağız ve akşam bir akraba ziyaretine gideceğiz.
Yarın ise sabahtan hazırlık yapıp öğleden sonra eve dönüş yoluna çıkacağız.
Pazartesi görüşmek üzere...

Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ben bu cezadan tırstım yahuuuu iyisimi boğazımı tutayııım bari yaaa:53::53:

evet gayet caydırıcı bir uygulamam ben bile korkuverdim bi an ceza almasak bari :1:

menümü yazayıııım:56:
SABAH:
2dilim ekmek
açık büfe kahvaltı :(
az domates
az peynir
biraççık reçel
biraççık kaymak
biraççık menemen aslında hepsinin tadına baktım sadece:50:

ÖĞLE:
yarım paket eti form çubuk
ayran

ARA:yarım muz,elma

AKŞAM:
Büyük ihtimalle anneme sipariş verdim bi aksilik olmazsayiyeceklerim:27:
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata

belki az dondurma

SPOR:60 dak.yürüyüş yapıcam,koşucam...

kahvaltı çok verimli olmuş yürüyüş süreside güzel :41:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım hep böyle gidersiniz...
veremeyenler ise biliyorumki siz haftaya hırs yapıp 2 katı kilo vereceksiniz...

İnşallah canım ya artık gitsin şu kilolar :1:

kimseler kalmamış...
ama ben menümü yazayım
sabah peynir 1 kaşık kadar tahin pekmez karışımı 1 dilim ekmek
ara 1 kase special k
öğle 2 kaşık menemen domates salatalık 2 dilim ekmek
ara 3 form bisküvi
akşam 1 kase yayla çorbası 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz
su 1.5 lt civarı
yürüyüş 30 dk ve 1 bardak form çayı...

akşam ekmek yemiyeydin iyiydi sağlıklı görünüyor :1:

Diyetimde 5. Günü görmek uzun süre sonra nasip oldu hemde pazartesi başlayıp. Yanlız sorun su ki basenlerim var ve acayipte selülit var bende. Ne kadar zayiflasamda 60 olmadan bu basenler zor incelir. Özellikle 74 felan olunca kendimden tiksinmeye başladığım dönem benim içın umarim bu donemdede tiksinmem zayıflama olur. Çünkü belim ve üstum tamamen erimiş basenlerim ortada kalmış oluyor o dönemde ve daha dikkat çekici olması.beni delirtiyor. Sadece düğünümde ise yarnaı incecik bir gelin oldum kilo almışsın diyo görenler :D oysa tamamen 75 kilo ve baesenleri kapatan bir tarlatan Sorum su ki basenleri eritmek içın çare arıyorum tavsiyelere açığım

ah ah benimde derdim basenler çok canımı sıkıyorlar :34:

evet kızlar bende cezamı gidip tamamladım:17:
hakkaten zormuş yahu:5:
aman, Allahım bir daha düşürmesin. aminnn:14:

selam :3:
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım:40:

sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm:30:

'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettim:14:sonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldım:17:çok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum:30:
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insan:45:hiç gerek yok yani böyle şeylere:19:
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdum:24:ayy yazarken utandım ya:17:
cezamı tamamladım:5:
sevgiler:16::54:

güzel olmuş ya çok beğendim :1:

Kızlar iyi akşamlar spordan geldim simdi.

Bugun ne yedim?

Sabah
9.30
1 kibrit kutusu isli peynir
1 adet kırmızı koz biber

Öğlen
12.30
Tavuklu Mantarli salata
1 ayran

Aksam
16.30
Domates ve beyaz peynirli tahilli simit
1 ayran

Spordan dönüşte
2 adet çikolatali lifli eti form bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yüzme

tebrik ediyorum seni hiç ekmek yok birde ben becerebilsem şu ekmek yememe işini :)))

ben hafta sonları kahvaltılar hariç hiç yemiyorum hafta içi bazen poğaça yiyorum nefsime yenik düşüp malesef :34:

emmiyor kızım karbonatlı su diyeti zararlı diye okumuştum nette o yüzden tereddütle yaklaşıyorum ona...başka bişeyler bulmam lazım çok kafama taktım bu göbeği:(((

tabi herşeyin fazlası zarar abartmadan kararında yemek içmek lazım :1:

canım pilates yap

saol canımda benim kızım daha 4 aylık olmadı ve iştahsız bi çocuk o yüzden onunla ilgilenmekten çok spora vaktim olmuyo tek yaptığım spor eşimle akşamları parkurda yürüyüş ve bazen parktaki aletlerde hareket oluyo.sıpam bi şöyle yese ve güzelce yormadan uyusa bana vakit kalıcak ama nerdeeee...

Gunaydin arkadaslar...

kalktim hazirlaniyorum...

kahvaltiyi is yerinde veriyorlar...o nedenle orada yapicam...

calistigim yer dershane olunca cumartesi pazar yogun oluyor...

aksama gorusuruz ins...

haftasonu kacamagi yapmasin kimse :)))

kolay gelsin tatlım iradene sahipçıkabilmen dileğiye :1:

günaydın kızlar ben az sonra dışarı çıkıyorum ve tüm gün yokum bilginize:40:
güzel hafta sonları olsun:16::54:

iyi hafta sonları snada :1:

Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım sınava gidicem birazdan :( herkese iyi tatiller

Allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim

günaydıın kızlarr :16: geldım memlekete ve gelmemle duzenlı gıden beslenme düzenımm pofff yok oldu :5: gelince dışarı çıktık tantunı yedım gezdık dolaştık sonra cekırdek falan tabı :5: en fenası da yatmadan önce zorla dolma yedırdıler bana :43: yok yarın yerım dedımse dınletemedım sıcak ye dedıler bı de guzeldı ekşi ekşi :9: tane falan yedım sanırım pişmanım ama maalesef artık çok gec :19:

büyük bir kaçamak olmuş sanki :1:

Yağmurcum bir süre sonra bıkıyorsun diyet yapmaktan, çünkü günlük yaşamda kimse senin gibi beslenmiyor ne yazık ki..
ben çözümü beslenme şeklimi tamamen değiştirerek buldum, o zamandan beri de hiç eski kiloma dönmedim...ne yapıyorum? kızartma yapmıyorum, etleri ızgara/fırın yöntemiyle pişiriyorum, evden yoğurt ve yeşilliği eksik etmiyorum, yemekleri 1/2 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum, yeşil çay en iyi dostum..böyle olunca kilo almıyorsun zaten, sadece benim gibi abur cubur ve tatlı yiyince kilo alıyorsun :)

Sadece kadis biliyor, ailede sağlık sorunu vardı, o beni çok yıprattı, önümüzdeki günlerde o kişi için br seyahat daha yapacağım...o süre içinde çok saçma sapan beslendim ama şimdi herşey yoluna girdi ve evet en kısa zamanda 55 olacağım, kimsenin şüphesi olmasın :)
Insallah cnm inanmak basarmanin yarisi...bekarlik sultanlikmis bn ewlenmeyim en iyisi...
Beslenme seklimi degistiremiyorum bi dilim pizza icin tum gun ac kalmaya raziyim sorun orada baslio bn sporla veriyorum hiperaktivite ve dikkat bozuklugu sayesinde oturamiorm kilomu oyle korucam ins...

herkese günaydın iyi haftasonları nasılsınız arkadaşlar...
Gunaydin tatlimmm

Allahım o hallere düşürme yarabbim kilocukları bir bir iki iki vermeyi nasip et yarabbim :)))

Amennnnn

kızlar selam,

dün yediklerimi yazayım.

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

ara
1 ince dilim ev yapımı tarçınlı/cevizli kek (yarım çay bardağı yağ+1 çay bardağı şekerle yaptım)

öğlen
6 ızgara köfte
salata
1 dilim çavdarlı ekmek

ara
yarım dilim kek

akşam
Big Mac mönü

dün akşam sinemada buluştuk eşimle, filme girmeme sadece 20 dakika vardı, en hızlı bunu yiyebildim :47:
fast food yemeyeli 6 ayı geçmiş ya, eşimle onu konuştuk dün, ilginç olanı da hiç aramıyorum :44:

gece
sinemada 4 kuru kayısı

2,5 lt sıvı tükettim
bugün misafirlerim gelecek, akşam ev kalabalık..şansıma ağır yemek yemeyen insanlar, deniz börülcesi, taze börülce, iç baklalı enginar falan hazırladım dünden, bugün de sıcakları hazırlayacağım..şimdi pazara da yürüyerek gideceğim..
akşam çok fena olmuş çok :)))

sevilcim sakın benim yaptığım hatayı yapma..
bak ben 57 olmak üzereyken 59,5 ları gördüm :50: deli gibi yedim, regl olduktan sonra da canım birşey istemedi :14:
canın birşey istediğinde derin bir nefes al, hemen git ve su iç..sonra da sevdiğin bir sıcak içecek varsa, şekersiz onu iç..
birşey daha: bu dönemde ara öğünlerden birine -tercihen kahvaltıdan sonra- 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır, tatlı krizini engelliyor :34:

şöyle bir şey okudum insanın yeme hissi genelde susuzluktan kaynaklanıyormuş bu yüzden aclık hissettiğinizde su için yüzde 80oranda geçiyormuş :1:

canım pilates yap

ah platesmi ya ben onun hastasıyım hergün yapıyorum neredeyse insan yaptıktn sonra kendini hafiflemiş hissediyor :16

Ayşe sultan ,görev tamamlanmıştır...

Aşağıdaki mesaj tarafımdan 7.ci ce 10.cu takımlara gönderilmiştir

"Merhaba kızlar...:31:
8.takımdan gönderildim.:78:

Bu hafta saçma sapan beslenmem nedeni ile yarım kilo almış bulunmaktayım.:17:
Binbir zorluklarla verdiğim kiloları pis boğazım yüzünden keyfii aldım ve çok pişmanım.
Nutella kavanozu nihayet bitmiştir.Vatana millete hayırlı olsun diyip bir daha almamak üzere sizlere söz veriyorum.
Evet ,maksat rezilliğimi sizlerle paylaşmak ama nedense bu paylaşım beni daha da hırslandırdı.:41:
Neyse hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Sevgiler
"

Ah Nutella ah! :69: :56:

selam kızlar nasılsınız
sabahtan beri temizlik yapıyorum
ya hafta sonunu 4 gözle bekliyorum oda temizlikle geçip gidiyor al akşam oldu neredeyse

kızlar selam,

dün yediklerimi yazayım.

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

ara

öğlen
6 ızgara köfte
salata
1 dilim çavdarlı ekmek

ara
yarım dilim kek

akşam
Big Mac mönü

gece
sinemada 4 kuru kayısı

2,5 lt sıvı tükettim

canım ne güzel fast foodu aramaman
ben çok seviyorum malesef ya
bu haftada fast food yediğim için kilo aldım ve ceza aldım canımm

dün yediklerimi yazayım
sabah:1 diim kepek ekmeği, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir
öğle:3 tuzlu kurabiye,2 tatlı kurabiye:50: 1 bardak çay
akşam:2 lahmacun 2 bardak ayran 4 tulumba tatlısı
annemde kuran okuması vardı lahmacun yaptırmış tatlı almış dayanamaım yedim kızlar
30 dak. yürüyüş

günaydın herkese

yarın pazar olduğu için bugunde yarım gun çalıştıgım ıcın ugrayamayacağım

dünkü menüm

sabah: 5 efiform

ara: yeşil çay 2 kayısı

öğle: 1 but tarbiyeli 2dilim patates
1kepçe haydari
1dilim kepek ekmek
5 kaşık pilav

ara: yok

akşam: koca kase çorba,