annelerden uzak durunnnnnnn..... kendime söz veriyorum 65 oldugum hafta açık büfe kahvaltıya gitcem hemde hemideee 1000 kalorilik yicemmm...
Yağmur miden o kadar küçülecek ki, yiyemeyeceksin

Tecrübeyle sabittir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annelerden uzak durunnnnnnn..... kendime söz veriyorum 65 oldugum hafta açık büfe kahvaltıya gitcem hemde hemideee 1000 kalorilik yicemmm...
emmiyor kızım karbonatlı su diyeti zararlı diye okumuştum nette o yüzden tereddütle yaklaşıyorum ona...başka bişeyler bulmam lazım çok kafama taktım bu göbeği((
günaydın herkese
yarın pazar olduğu için bugunde yarım gun çalıştıgım ıcın ugrayamayacağım
dünkü menüm
sabah: 5 efiform
ara: yeşil çay 2 kayısı
öğle: 1 but tarbiyeli 2dilim patates
1kepçe haydari
1dilim kepek ekmek
5 kaşık pilav
ara: yok
akşam: koca kase çorba,
1 lahmacun
su 2lt
spor yok
akşam kötü biliyorum benım aksam yemeklerıne bır çözüm bulmam lazım
Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ben bu cezadan tırstım yahuuuu iyisimi boğazımı tutayııım bari yaaa![]()
menümü yazayıııım
SABAH:
2dilim ekmek
açık büfe kahvaltı
az domates
az peynir
biraççık reçel
biraççık kaymak
biraççık menemen aslında hepsinin tadına baktım sadece
ÖĞLE:
yarım paket eti form çubuk
ayran
ARA:yarım muz,elma
AKŞAM:
Büyük ihtimalle anneme sipariş verdim bi aksilik olmazsayiyeceklerim
fırında patatesli köfte
yoğurt
salata
belki az dondurma
SPOR:60 dak.yürüyüş yapıcam,koşucam...
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım hep böyle gidersiniz...
veremeyenler ise biliyorumki siz haftaya hırs yapıp 2 katı kilo vereceksiniz...
kimseler kalmamış...
ama ben menümü yazayım
sabah peynir 1 kaşık kadar tahin pekmez karışımı 1 dilim ekmek
ara 1 kase special k
öğle 2 kaşık menemen domates salatalık 2 dilim ekmek
ara 3 form bisküvi
akşam 1 kase yayla çorbası 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz
su 1.5 lt civarı
yürüyüş 30 dk ve 1 bardak form çayı...
Diyetimde 5. Günü görmek uzun süre sonra nasip oldu hemde pazartesi başlayıp. Yanlız sorun su ki basenlerim var ve acayipte selülit var bende. Ne kadar zayiflasamda 60 olmadan bu basenler zor incelir. Özellikle 74 felan olunca kendimden tiksinmeye başladığım dönem benim içın umarim bu donemdede tiksinmem zayıflama olur. Çünkü belim ve üstum tamamen erimiş basenlerim ortada kalmış oluyor o dönemde ve daha dikkat çekici olması.beni delirtiyor. Sadece düğünümde ise yarnaı incecik bir gelin oldum kilo almışsın diyo görenleroysa tamamen 75 kilo ve baesenleri kapatan bir tarlatan Sorum su ki basenleri eritmek içın çare arıyorum tavsiyelere açığım
evet kızlar bende cezamı gidip tamamladım
hakkaten zormuş yahu
aman, Allahım bir daha düşürmesin. aminnn
selam
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım
sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm
'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldım
çok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler![]()
Kızlar iyi akşamlar spordan geldim simdi.
Bugun ne yedim?
Sabah
9.30
1 kibrit kutusu isli peynir
1 adet kırmızı koz biber
Öğlen
12.30
Tavuklu Mantarli salata
1 ayran
Aksam
16.30
Domates ve beyaz peynirli tahilli simit
1 ayran
Spordan dönüşte
2 adet çikolatali lifli eti form bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yüzme
tebrik ediyorum seni hiç ekmek yok birde ben becerebilsem şu ekmek yememe işini :)))
emmiyor kızım karbonatlı su diyeti zararlı diye okumuştum nette o yüzden tereddütle yaklaşıyorum ona...başka bişeyler bulmam lazım çok kafama taktım bu göbeği((
canım pilates yap
ben 38 yaşındayım, 3 sene önce doğum yaptım ve şu an göbeğim neredeyse hiç yok
Gunaydin arkadaslar...
kalktim hazirlaniyorum...
kahvaltiyi is yerinde veriyorlar...o nedenle orada yapicam...
calistigim yer dershane olunca cumartesi pazar yogun oluyor...
aksama gorusuruz ins...
haftasonu kacamagi yapmasin kimse :)))
günaydın kızlar ben az sonra dışarı çıkıyorum ve tüm gün yokum bilginize
güzel hafta sonları olsun![]()
Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım sınava gidicem birazdanherkese iyi tatiller
günaydıın kızlarrgeldım memlekete ve gelmemle duzenlı gıden beslenme düzenımm pofff yok oldu
gelince dışarı çıktık tantunı yedım gezdık dolaştık sonra cekırdek falan tabı
en fenası da yatmadan önce zorla dolma yedırdıler bana
yok yarın yerım dedımse dınletemedım sıcak ye dedıler bı de guzeldı ekşi ekşi
tane falan yedım sanırım pişmanım ama maalesef artık çok gec
![]()
Insallah cnm inanmak basarmanin yarisi...bekarlik sultanlikmis bn ewlenmeyim en iyisi...Yağmurcum bir süre sonra bıkıyorsun diyet yapmaktan, çünkü günlük yaşamda kimse senin gibi beslenmiyor ne yazık ki..
ben çözümü beslenme şeklimi tamamen değiştirerek buldum, o zamandan beri de hiç eski kiloma dönmedim...ne yapıyorum? kızartma yapmıyorum, etleri ızgara/fırın yöntemiyle pişiriyorum, evden yoğurt ve yeşilliği eksik etmiyorum, yemekleri 1/2 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum, yeşil çay en iyi dostum..böyle olunca kilo almıyorsun zaten, sadece benim gibi abur cubur ve tatlı yiyince kilo alıyorsun :)
Sadece kadis biliyor, ailede sağlık sorunu vardı, o beni çok yıprattı, önümüzdeki günlerde o kişi için br seyahat daha yapacağım...o süre içinde çok saçma sapan beslendim ama şimdi herşey yoluna girdi ve evet en kısa zamanda 55 olacağım, kimsenin şüphesi olmasın :)
Gunaydin tatlimmmherkese günaydın iyi haftasonları nasılsınız arkadaşlar...
Allahım o hallere düşürme yarabbim kilocukları bir bir iki iki vermeyi nasip et yarabbim :)))
akşam çok fena olmuş çok :)))kızlar selam,
herkese kaçamaksız ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum
dün yediklerimi yazayım.
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı süt kremi (Pınar'ın yeni ürünü kaymağa göre %50 daha az yağlı)
1 tatlı kaşığı reçel
ara
1 ince dilim ev yapımı tarçınlı/cevizli kek (yarım çay bardağı yağ+1 çay bardağı şekerle yaptım)
öğlen
6 ızgara köfte
salata
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
yarım dilim kek
akşam
ah işte bu çok kötü :18:
Big Mac mönü
dün akşam sinemada buluştuk eşimle, filme girmeme sadece 20 dakika vardı, en hızlı bunu yiyebildim
fast food yemeyeli 6 ayı geçmiş ya, eşimle onu konuştuk dün, ilginç olanı da hiç aramıyorum :44:
gece
sinemada 4 kuru kayısı
şekersiz yeşil çay+nane çayı
2,5 lt sıvı tükettim
dün temizlik vardı evde hiç oturmadım desem yeridir..
bugün misafirlerim gelecek, akşam ev kalabalık..şansıma ağır yemek yemeyen insanlar, deniz börülcesi, taze börülce, iç baklalı enginar falan hazırladım dünden, bugün de sıcakları hazırlayacağım..şimdi pazara da yürüyerek gideceğim..
sevilcim sakın benim yaptığım hatayı yapma..
bak ben 57 olmak üzereyken 59,5 ları gördümdeli gibi yedim, regl olduktan sonra da canım birşey istemedi
canın birşey istediğinde derin bir nefes al, hemen git ve su iç..sonra da sevdiğin bir sıcak içecek varsa, şekersiz onu iç..
birşey daha: bu dönemde ara öğünlerden birine -tercihen kahvaltıdan sonra- 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştır, tatlı krizini engelliyor![]()
canım pilates yap
ben 38 yaşındayım, 3 sene önce doğum yaptım ve şu an göbeğim neredeyse hiç yok
Ayşe sultan ,görev tamamlanmıştır...
Aşağıdaki mesaj tarafımdan 7.ci ce 10.cu takımlara gönderilmiştir
"Merhaba kızlar...
8.takımdan gönderildim.:78:
Bu hafta saçma sapan beslenmem nedeni ile yarım kilo almış bulunmaktayım.
Binbir zorluklarla verdiğim kiloları pis boğazım yüzünden keyfii aldım ve çok pişmanım.
Nutella kavanozu nihayet bitmiştir.Vatana millete hayırlı olsun diyip bir daha almamak üzere sizlere söz veriyorum.
Evet ,maksat rezilliğimi sizlerle paylaşmak ama nedense bu paylaşım beni daha da hırslandırdı.
Neyse hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Sevgiler"
Kızlar malum haftasonu.Birazdan dışarı çıkacağız ve akşam bir akraba ziyaretine gideceğiz.
Yarın ise sabahtan hazırlık yapıp öğleden sonra eve dönüş yoluna çıkacağız.
Pazartesi görüşmek üzere...
kızlar selam,
herkese kaçamaksız ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum
dün yediklerimi yazayım.
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı süt kremi (Pınar'ın yeni ürünü kaymağa göre %50 daha az yağlı)
1 tatlı kaşığı reçel
ara
1 ince dilim ev yapımı tarçınlı/cevizli kek (yarım çay bardağı yağ+1 çay bardağı şekerle yaptım)
öğlen
6 ızgara köfte
salata
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
yarım dilim kek
akşam
ah işte bu çok kötü :18:
Big Mac mönü
dün akşam sinemada buluştuk eşimle, filme girmeme sadece 20 dakika vardı, en hızlı bunu yiyebildim
fast food yemeyeli 6 ayı geçmiş ya, eşimle onu konuştuk dün, ilginç olanı da hiç aramıyorum :44:
gece
sinemada 4 kuru kayısı
şekersiz yeşil çay+nane çayı
2,5 lt sıvı tükettim
dün temizlik vardı evde hiç oturmadım desem yeridir..
bugün misafirlerim gelecek, akşam ev kalabalık..şansıma ağır yemek yemeyen insanlar, deniz börülcesi, taze börülce, iç baklalı enginar falan hazırladım dünden, bugün de sıcakları hazırlayacağım..şimdi pazara da yürüyerek gideceğim..
günaydın herkese
yarın pazar olduğu için bugunde yarım gun çalıştıgım ıcın ugrayamayacağım
dünkü menüm
sabah: 5 efiform
ara: yeşil çay 2 kayısı
öğle: 1 but tarbiyeli 2dilim patates
1kepçe haydari
1dilim kepek ekmek
5 kaşık pilav
ara: yok
akşam: koca kase çorba,
1 lahmacun