Gunaydin kizlar annem rahatsiz hastanedeydik gelemedim dun
canım yaşı kaç olursa olsun, bir çocuğun peşinden yemek yememesi için koşma..ben 1 ay yaptım o hatayı, sonra kendime geldim..
çocuklar aç olunca mutlaka verdiğin yemeğe hayır demiyorlar, bilgin olsun :)
benim oğlum bir süre reddetti yemek yemeyi, hiç oralı olmadım, şimdi hiç sorun çıkarmıyor yemek konusunda
canım yaşı kaç olursa olsun, bir çocuğun peşinden yemek yememesi için koşma..ben 1 ay yaptım o hatayı, sonra kendime geldim..
çocuklar aç olunca mutlaka verdiğin yemeğe hayır demiyorlar, bilgin olsun :)
benim oğlum bir süre reddetti yemek yemeyi, hiç oralı olmadım, şimdi hiç sorun çıkarmıyor yemek konusunda
utanacağına git pilates yap
tabii belli bir kilo sınırında pilatese başlamak gerekiyor, çünkü sıkılaşıyorsun..
benim hedefe 6-7 kilo kala pilatese başlatmıştı diyetisyen, o zamana kadar sadece yürüttü hergün bir saat..
Gunaydin herkese bir pazar sabahi...
saati 7 ye kurdum anca uyandim...dershaneye gidecek olsam gec kalmistim...Allah tan izinliyim oglene kadar...
ders calisiyorum...birazdan da kahvalti yapicam...
biraz mı
fil gibi yedim yahubildiğin fil
artık bugün itibarıyla dikkat etmem gerekiyor, şu an yeşil çayım ve su şişem yanımda zaten
Günaydın kizlar. Bende yeni uyandim karbonatli suyumu içtim birazdan kahvaltıyainicem. 1 hafta sonra bugün mezun olucam hala inanamıyorum :)) Gerci daha 3 sinavim var ve diğer sınavlarını verip veremedigimde meçhul bir taraftan bu stres diğer taraftan mezuniyet öyle bir kosturmaca var işte.
Listelere pek yorum yapamıyorum telefondan girmeye sinir oluyorum ama yapcak bisi yok haftasonu kaçamaklar oluyor doğal olarak haftaici toparlayalim kimse ceza almasın bu hafta.
Kadriyecim cok geçmiş olsun.
kimseler yokmuş tabi millet daha uyuyo biz sabahın 7.30unda ayaktaydık siz kahvaltı yaparken bende yürüyüş yapayım canımda kısır istiyo ne yapsam acaba :)))
Gunaydin canim ayy benimde canim istedi birden... Bi tabak kisirla kendine dur dersen yap...
Gunaydin canim ayy benimde canim istedi birden... Bi tabak kisirla kendine dur dersen yap...
Allah kabul etsin canım..
pek diyet günü olmamış senin de benim gibi
canım valla nasıl seviyorsunuz anlamıyorum...onun yerine yoğurtlu, bol sarımsaklı mantıyı tercih ederimmesela pide falan da sevmem ben..döneri yılda 2 kere falan yerim, o da annem çok sevdiği için onunla gideriz bir restoranda yeriz, öyle olur ancak benim döner partim :)
birileri gelmediği müddetçe hamur işine de çok aşırı bayılmıyorum..
benim sorunum tatlıylaaldığım kiloyu da tatlıdan alıyorum..
Allahtan fast food u cuma yedim, dün misafir olayım da bitti, bugünden itibaren düzgün beslenip en az 500 gr vermem lazım
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin..
Suan hala diyette ugrasiyorsam ailemin cocukken bana zorla yemek yedirdigi icindir yazik cocuklara dimi...
dünkü menüm sabah:2 dilim kızarmış ekmek ,1 haşalnmış yumurta sarısı,patates kızartması biraz şakersiz çay
sabah kahvlatıyı geç yaptığım için yemek yemedim öğlen 1 tabak mısır patlattım onu yedim
akşam:kısır yedim yeşillik filan
spor yok akşama kadar temizlik yaptım
2.5 litre su
benim kelebeğim ayrı bi model canım sorma
biberonla mama veriyoruz 20 30 ml anca çekiyo ve ilgi istiyo
sonra kalkıp pirinç unundan ve mamadan karışım bi muhallebi yapıyorum kaşıkla yiyo onu doktorun ve bizim korkumuz mamayı bırakıcak olması.daha çok küçük mamayı bırakırsak halimiz kötü...dr bile 1 yaşında çocuk gibi damak tadı var maymunun diyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?