Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim kelebeğim ayrı bi model canım sorma
biberonla mama veriyoruz 20 30 ml anca çekiyo ve ilgi istiyo
sonra kalkıp pirinç unundan ve mamadan karışım bi muhallebi yapıyorum kaşıkla yiyo onu doktorun ve bizim korkumuz mamayı bırakıcak olması.daha çok küçük mamayı bırakırsak halimiz kötü...dr bile 1 yaşında çocuk gibi damak tadı var maymunun diyo :)))

kimseler yokmuş tabi millet daha uyuyo biz sabahın 7.30unda ayaktaydık siz kahvaltı yaparken bende yürüyüş yapayım canımda kısır istiyo ne yapsam acaba :)))

Gunaydin kizlar annem rahatsiz hastanedeydik gelemedim dun

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin..

Suan hala diyette ugrasiyorsam ailemin cocukken bana zorla yemek yedirdigi icindir yazik cocuklara dimi...

haklisin canim bu hafta ici baslayabilirim aslinda haftada 2 gun yapabilirim cok yorucu oluyoda

Gunaydin herkese bir pazar sabahi...

saati 7 ye kurdum anca uyandim...dershaneye gidecek olsam gec kalmistim...Allah tan izinliyim oglene kadar...

ders calisiyorum...birazdan da kahvalti yapicam...

Iyi pazarlar canim pazar gunu dersane off iyi ki ogrenci degilim...

biraz mı
fil gibi yedim yahu bildiğin fil
artık bugün itibarıyla dikkat etmem gerekiyor, şu an yeşil çayım ve su şişem yanımda zaten

Eee biras kibarlik yaprim bende

Bnde telden giriyorum alisiyorsun zamanla size laf yok bu hafta sinav haftalari bizde gecirdik Allah yardimciniz olsun..

Gunaydin kizlar ogle oldu ama caktirmayin...bu saate kadae uyumusum utandim kendimden
Herkese iyi pazarlar... Kacamaklara dikkat lutfennn...

selam kızlar nasılsınız dünden beri
bugün alışverişe filan fitiim ütü yaptım yei turdumda bir bakayım dedi sizler nasılsınız diye

dünkü menüm sabah:2 dilim kızarmış ekmek ,1 haşalnmış yumurta sarısı,patates kızartması biraz şakersiz çay
sabah kahvlatıyı geç yaptığım için yemek yemedim öğlen 1 tabak mısır patlattım onu yedim
akşam:kısır yedim yeşillik filan
spor yok akşama kadar temizlik yaptım
2.5 litre su

sorma cnım çok seviyorum hamburger döner pide bayılırım ya
bende tatlıda severim yani anlayacagın çok iştahlıyımdır

kızlar ben çıkıyorum çamaşır kurumuş katlamam gerek yerleştireceğim filan iş güç işte hafat sonuda böylece bitiyor
öpüyorum

öğle mısır yerine çorba falan yeseydin 1 kase daha iyiymiş sanki...
mısır yağlı ve tuzlumuydu ...canım istedi bak şimdi :)))
ya bu menüleri paylaşmayalım duyduğumu gördüğümü yemek istiyorummm :)))

Allah yardımcın olsun canım, ne diyeyim..ilk yıl zordur, bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…