Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar efendim tekrardan düğünden geliyorumda şuan bol bol oynadım sırf kalori yakmak için

bugün kü menümü sunayım

sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
çay
1 adet haşlanmış yumurta

öğlen yok

akşam
4 kaşık patatesli bezelye
3 kaşık pilav

2 litre su 45 dk plates artı 3 saat düğünde oynama hiç oturmadım desem yeridir

kızlar selam,

misafirlerim az önce gittiler sadece yediklerimi unutmadan yazyayım, yarın geçmişi okuyacağım.

sabah
1 dilim jambon
yarım dilim çavdar ekmeği
2 kutu prebiotik yoğurt
2 dilim ananas

ara
yok

öğlen
tam tahıllı sandviç ekmeğine
1 dilim jambon
1 dilim peynir

ara
yok

akşam
2 kaşık deniz börülcesi
3-4 küçük top köfte
bol salata
4-5 tane fırında mantar (light kaşarlı)
2 kaşık iç baklalı enginar
2 kaşık fırında baharatlı patates
1 kadeh kırmızı şarap

gece
1 ince dilim yaban mersinli kek
7-8 kiraz
3 çilek
2-3 dilim naneli çikolata (pakete baktım, tek dilimi 37 kaloriymiş)

3 lt sıvı rahat tükettim (belki daha fazla)
1 saat yürüyüş var

Sporda menude super tü tü tüü nazar degmesin...

Off misafir kabul etsen ayri dert etmesen ayri dert

Aysecim aksam biras agir mi oldu ne?

canım yaşı kaç olursa olsun, bir çocuğun peşinden yemek yememesi için koşma..ben 1 ay yaptım o hatayı, sonra kendime geldim..
çocuklar aç olunca mutlaka verdiğin yemeğe hayır demiyorlar, bilgin olsun :)
benim oğlum bir süre reddetti yemek yemeyi, hiç oralı olmadım, şimdi hiç sorun çıkarmıyor yemek konusunda

evet canım genellikle yeme hissimiz susuzluktan kaynaklanıyor, bu yüzden günde en az 2 lt su diyorlar..
ben de şimdi 500 ml lik şişeler aldım, gün içinde 4 tane -2 lt- bu şişelerden ve 4-5 büyük fincan da şekersiz bitki çayı içiyorum.
benim de önümüzdeki günlerde bir seyahatim olacak, dönüşte arkadaşımın önerdiği bir pilates salonuna yazılacağım

canım ne güzel fast foodu aramaman
ben çok seviyorum malesef ya
bu haftada fast food yediğim için kilo aldım ve ceza aldım canımm

canım valla nasıl seviyorsunuz anlamıyorum...onun yerine yoğurtlu, bol sarımsaklı mantıyı tercih ederim mesela pide falan da sevmem ben..döneri yılda 2 kere falan yerim, o da annem çok sevdiği için onunla gideriz bir restoranda yeriz, öyle olur ancak benim döner partim :)
birileri gelmediği müddetçe hamur işine de çok aşırı bayılmıyorum..
benim sorunum tatlıyla aldığım kiloyu da tatlıdan alıyorum..
Allahtan fast food u cuma yedim, dün misafir olayım da bitti, bugünden itibaren düzgün beslenip en az 500 gr vermem lazım

Allah kabul etsin canım..
pek diyet günü olmamış senin de benim gibi

Ayy ben bi utanip geleyimm
Bekarim ve gobegim war biras da olsa...

utanacağına git pilates yap
tabii belli bir kilo sınırında pilatese başlamak gerekiyor, çünkü sıkılaşıyorsun..
benim hedefe 6-7 kilo kala pilatese başlatmıştı diyetisyen, o zamana kadar sadece yürüttü hergün bir saat..

herkes ya temizlik yapıyo ya gezmede :)))
bende birazdan bi pazara gideyim en sağlıklısından sebzeler meyveler alıp geleyim....

ben de dün pazara gittim, bu sayede 1 saat tempolu yürüyüş yaptım, iyi geldi
nefis meyveler aldım, Antalya2nın en güzel yanlarından biri bu, her türlü sebze/meyvenin en tazesini yiyoruz

bence kötü bir beslenme olmamış ya..
sadece öğlen az olmuş ama zaten sabah kek yediğin için dengelemişsin, güzel bence

Ayşecim Allah içine sindirsin..deniz kenarı kesinlikle iyi geliyor, yürüyüşe çıktığımda sahil yolunu tercih ediyorum, dönüşte içim pırpır, acayip mutlu dönüyorum
Haftasonu mutlaka birlikte olduğun insanlara uyuluyor, uymazsan bozuluyorlar ne yazık ki, boşver haftaiçi toplarsın..
Benim bacaklarımda da ödem var, senin zencefilli kür tam olarak nasıldı, ben de deneyeyim..

Gunaydin herkese bir pazar sabahi...

saati 7 ye kurdum anca uyandim...dershaneye gidecek olsam gec kalmistim...Allah tan izinliyim oglene kadar...

ders calisiyorum...birazdan da kahvalti yapicam...

Günaydın kizlar. Bende yeni uyandim karbonatli suyumu içtim birazdan kahvaltıyainicem. 1 hafta sonra bugün mezun olucam hala inanamıyorum :)) Gerci daha 3 sinavim var ve diğer sınavlarını verip veremedigimde meçhul bir taraftan bu stres diğer taraftan mezuniyet öyle bir kosturmaca var işte.
Listelere pek yorum yapamıyorum telefondan girmeye sinir oluyorum ama yapcak bisi yok haftasonu kaçamaklar oluyor doğal olarak haftaici toparlayalim kimse ceza almasın bu hafta.

Kadriyecim cok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…