Canim oylama hala devam ediyor sabah bol karbonhidratlı olmuş ogleni falan aksam etmemekle telafi ettin sanirimMerhaba kizlar misafir likteydim yazamadim hic evde vaktim de olmuyor hafta ici acisini cikarwirim oylama yapilmis ben cogunluga uyarim canlar. Menumu debyazayim.
Sabah. Haşlanmış yumurta peynir zeytin dom salatalık iki lokma pekmezli ekmek ceyrek simit bir dilim ekmek
Öğle-arkadaslardaydik mercimekli kofte poğaça tatlilar goturdum ama aksam yemedim
Kızlar mervemin hazırladığı hedflerimizi şu haliyle hesapladım ve ortalamamız 1 civarı çıkıyor ve bu ,bu hafta ilk üçe girmemize malesef yetmicek gibi çünkü diğer takımlarda çok azimli bu ara ve ne yapıp edip herbirimizin hedefimizin çok üstüne çıkmamız lazım bu hafta. bunu hatırlatmak istedim.ne yapıp edip mutlaka bu haftayı 0 kaçamakla bitirmeliyizki takımımıza faydamız olsun.bol bol su,yürüyüş yada aktivite ve en önemlisi kaçamaksız bir hafta..ben bize inanıyorum canlarım :)
dediğin kuralın benzeri bizdede var yukarıda paylaştım kurallarımızı orada her şey ayrıntılı yazıyor.herkesin tekrar okumasını istiyorum
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık Diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
Kızlar ben pazartesi bi engel olmazsa bu diyeti yapmayı düşünüyorum ne dersiniz :)
Kızlar hazır kuralları tekrar paylaşmışken oylamaya sunmak istediğim bir konu var,kurallarımız bir süre askıya almıştık mecburiyetten ama şimdi hepsini tekrar hayata geçirmek istiyorum ve bunu oylayalım..
tüm kuralları takım üyelerinin kilo verebilmesi için tekrar hayata geçirelimmi?
Herkes fikrini yazsın oylama açılmıştır....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.609640/
Bunuda kesinlikle okuyun derim kizlar diyet pek benim tercihin değildir ama benim bile ilgimi çekti hamile olmasam yapardim herhalde diye dusunuyorum
OYLAMA
1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:
2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?
3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"
1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.
Kizlar siz nedersiniz ben 3 maddeyede evet diyorum çoğunluğa gore ne cikacak bakalim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Sabah bir attım kendimi sokağa daha iki saat oldu eve geleli
Bugün akraba günü vardı ve gittiğimiz yer çok uzaktıtabi benim arabayla gidince milleti sabahın köründe toplaya toplaya gittim
Allahtan giderken yol çok açıktı 1 saatte gittim ama akşam dönerken okadar çok trafik vardı ki aynı yolu 3 saatte geldim
Fenalık geldi ki zaten geceden uykusuzdum bayılacak gibi oldum
Gece 2 - 3 gibi kuzum yine tıkandı ama öyle böyle değil
Canı çıkıyormuş gibi öğürdü durdu nefes alamadığı içinHemen hava bağladımda biraz rahatladı gece
Tabi eşim nasılsa ben evdeyim kızı bari götürme dedi bu durumda. Evet rahattım hesapta ama bu seferde aklım evde kaldıŞükür gündüz hiç öyle olmamış ( ki gece petekleride yakmıyoruz hava kurumasında rahatsız olmasın diye ama nedense yinede tıkandı gece )
Pazartesi günü tekrar doktora götüreceğim kontrole hatta eşim birde göğüs filmi çektirde emin ol göğsüne birşey kalmadığında dedi
Gün aslında fena geçmedi tabi ben öksürmekten kuran tutamadım ( abdest durmadı öksürmektenbende bu hafta beni mazur görün dedim )
Dönüştede herkesi evine bırakarak eve geldim ve eşimi arkadaşının dükkanından alıp eve döndüm
Bu arada yolda bir ara araba kafayı yedi bende emniyet şeridine çekip az arabayı dinlendirdimsonra Allahtan motor soğuyunca kasma geçtide sağ sağlim eve varabildik
Artık 15 gün sonra bende olucak Akraba günü
Heee bu arada orada saat 3 de yemek yedik ve ben eve geldikten sonra akşam yemeği yemedim onun yerine iki koca bardak ayran içtim( 3 parmak kadar börek, 2 YK kadar tavuk salatası yoğurtlu cevizli, 1.5 kibrit kutusu kadar haşhaşlı kek ve 1 ufacık kase aşure vardı ikramda bende bu seferlik yedim ama şükür eve geldiğimde tartıldım ve cuma gününden daha bile az gördüm tartıda dengelemek içinde ayran içtim )
Canım bende elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum
Şimdidende olsa eksi gördüm ve inşallah reglde olacak olsam hedefimden belki bir tık fazlasınıda başarırım
Ayşem okudum ve hepsini kabul ediyorummmmmmmm
Canım şok diyet yazıyor ama çokda şok bir menü değil bencemetabolizmayı şaşırtabilecek ama aç bırakmayacak bir liste bence 4 kg değilde 2 gitse bile bayram ederim valla
Sabah grisini yerine 1 çay bardağı çeviz, fındık yada fıstk emin ol çok daha güzel tok tutar üstelik glisemik indeksi çok daha düşük olur
Ben her türlü uyarım
Hemen açtım birazdan inceleyeceğim canım
Paylaşımın için teşekkür ederiz
Bende çoğunluğa uyarımKarar ne çıkarsa seve seve uygularım
Evet canm diyet benimde hoşuma gitti bende aynısını düsünmüştm grisini yerine ceviz yicem bakalm aynen bende 2 kilo versem süper olur ve çoook geçmiş olsun canmm senin kuzu bi iyileşseydi yavrum benimm bu arada günü iyi dengelemissin tatlmm
Günaydın canım kolay gelsinGunaydin kizlar kahvaltimi yaptim dersin basina geciyorum isimdi bugun biraz bogazim aciyor Allahtan hayirlisi bakalim
Günaydin temizlik yapiyorum sabah dunku cisslardan sonra arti gördüm ama hafta ici telafi ederim.
Meraba bakalim 8.takim napiyor kopya cekeyim azcik
Ee ben buralarda yeniyimmmGunaydin kizlar kahvaltimi yaptim dersin basina geciyorum isimdi bugun biraz bogazim aciyor Allahtan hayirlisi bakalim
Cuma grubuna katilmak isteyenler bolumu var oraya yarismak icin takim arafigini yaz kendini tanit geri bildirim yaparlarEe ben buralarda yeniyimmm
Nasıl bir grup bulcam kendime
Cuma grubuna katilmak isteyenler bolumu var oraya yarismak icin takim arafigini yaz kendini tanit geri bildirim yaparlar
sagol tatlım benım :)Günaydın canım kolay gelsin
kolay gelsın kuzum temızlıkle gıder ınsallah artılar bende dunku abartılı yemeden sonra artıdayımGünaydin temizlik yapiyorum sabah dunku cisslardan sonra arti gördüm ama hafta ici telafi ederim.
Çok yorgunum yaaasagol tatlım benım :)
kolay gelsın kuzum temızlıkle gıder ınsallah artılar bende dunku abartılı yemeden sonra artıdayımbugun suya sarılmıs durumdayım
hayırdır canmÇok yorgunum yaaa
Sikma canini iyilesince diyetine devam et birgunde insan kilo almaz cnm gecmis olsunkızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?