- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim dersin basina geciyorum isimdi bugun biraz bogazim aciyor Allahtan hayirlisi bakalim
kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın
Teşekkür ederimm))
Merhaba kızlar iki gündür giremedim menüm söyle
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dikim ekmek
Domates
Ara
10 fındık çiğ
1 mandalina
Öğle
1 dilim kıymalı pide
4 kasık yoğurt
Yeşillik
Ara
10 badem
1 mandalina
Akşam
Hamsi ızgara 10 tane kadar
1 baedak kola
Salata
2 dilim ekmek
Ara
1 bardak süt
Su 1 lt şimdilik
2 soda
Kızlar dün diyetisyene gittim bu menüyü o verdi yarın ayrıntılı anlatırım hoşcakalın
çokta kötü olmamış canım.Menumu yazayim pek başarılı degilim bugün
Sabah. Sucuklu yumurta peynir zeytin tahilli ekmek azicik biber domates
Ara. Ton baligi bir küçük bardak zero kola
Öğle-akşam. Citir tavuklardan çocuklara aldik biz de yedik zero kola
Ara. Bir fincan yesilcay bir kase yogurt yesem iyi olacak
kızlar balon şişirmek karın kaslarını çalıştırıyormuş. hadi üffff...
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım ben cuma günü okula gidemedim hem yoğun miktarda baş ağrım vardı hemde fakültede randevum vardı.güzel bir haftasonu geçirdim sayılmaz eşimle kavga ettik bende beni özlesin diye 1 gece kzımı da alıp annemde kaldım.iyi kide kalmışım kabahatini anladı.dün geceyi güzel geçirdik :)
cumartesi günü dukan diyetinin yiyeceklerinden bıktığım için diyetisyene gittim ölçtü tarttı biçti falan kas oranım gayet iyiymiş fakat vücudumda yağ oranım %37 maalesef çok fazla dedi.toplam 27 kilo yağım varmış 13 kilo olsa yeterli dedi.yani vermemiz gereken en az 13 kilo var.diyet geçmişimi tiroid olduğunu insülin direnci olduğunu vs hepsini anlattım.aslında bu kiloyu 3-4 ayda en geç vermeniz gerekiyor ama anlattıklarınızdan bu süre biraz uzayabilir dedi.bende olsun yaza kadar lolita olayım da gerisi önemli değil dedim.
bana şimdilik 1400 kalorilik bir diyet yazdı.insülin direncini kırmak için de sabah aç karnına ılık su içtikten sonra süt içececeksin dedi ayrıca yine kilo verimini hızlandırmak için günde 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş verdi ve taaaaaaam 3 tane meyve hakkım var.en güzeli bu benim için.diğer mesajda diyetisyenin verdiği menüüyü ayrıntılı yazarım kızlar şimdilik hoşçakalın ben derse giriyorum.
arkadaşlar günaydın.perşemdeden beri evdeyim.kızım hasta.evdende nee giremıyorum.ne bildirim yapabildim ne msj yazabildim.kusura bakmayın.ama imkanım yoktu ınanın.buarada bide kilo aldım evde
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
SAbahin köründe yine yollara düştüm ve hastaneye kontrole geldim.
Inşallah çok fazla beklemek zorunda kalmamda kuzumu direk kendi doktoruna götürürüm
Kuzum dün gece de 2 kere tıkandı
Daha doktor yok meydanda ama neyse...
Evet onu bende ddün okudum ama tabi şu anda değil balon sakız sisirecek hal yok bende :)
Evde balon cok iyilestigim an başlıyorum
Sanada gecmis olsun canim
Esinle duumlarin duzelmesine sevindim Allah bozmasin....Aminnnnn
Insallah yaza kadar hepimiz buyuk fark yaratiriz ♥♥♥
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
SAbahin köründe yine yollara düştüm ve hastaneye kontrole geldim.
Inşallah çok fazla beklemek zorunda kalmamda kuzumu direk kendi doktoruna götürürüm
Kuzum dün gece de 2 kere tıkandı
Daha doktor yok meydanda ama neyse...
Evet onu bende ddün okudum ama tabi şu anda değil balon sakız sisirecek hal yok bende :)
Evde balon cok iyilestigim an başlıyorum
Sanada gecmis olsun canim
Esinle duumlarin duzelmesine sevindim Allah bozmasin....Aminnnnn
Insallah yaza kadar hepimiz buyuk fark yaratiriz ♥♥♥
çokta kötü olmamış canım.
kızlar diyetisyenin verdiği 1400 kalorilik menüm şöyle bu hafta bunu yapacakmışım
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
1 bardak süt
kahvaltı
2 ceviz
2 dilim çavdarlı ekmek
sınırsız çiğ sebze
kk kadar peynir
ara
1 meyve
10 çiğ fındık
öğle
4 yemek kaşığı yoğurt
avuç içi kadar et,tavuk,balık yada 1 yumurta yada peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase salata
ara
10 çiğ badem
1 meyve
akşam
4 yemek kaşığı yoğurt
avuç içi kadar et,tavuk,balık yada 1 yumurta yada peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase salata
ara
1 bardak süt
1 meyve
günde en az 10 bardak su ve 2 şişe soda verdi
bakalım hayırlısı kızlar.inşallah boş yere emeklerim heba olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?