Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Misafilerimi uğurladım ve anında buraya attım kendimi
SAğ olsunlar gelirken bana bir demet çiçek getirmişler yeni yıl hediyesi
Tabi eşim hemen bombayı patlattı; Ulen siz beni hatuna öldürtmeye mi çalışıyorsunuz diye

Çok hoş vakit geçirdik hatta bir ara benim aylardır işlemeye başlayıpda kenara attığım seccadeyi bile çıkartıp sohbet ederken işledim Anam gözümün önünde olmayınca hep ihmal ediyorum ama arkadaşım bayıldı ve bende hazır çıkarmışken tekrar dolaba tıkmadım bitireyim artık diye

Bu arada yarın Kandil diye büyük kızım Anne birlikte oruç tutalımmı dedi
Normalinde benim akıl etmem gereken şeyi kızım akıl etti
Tamam dedim ve inanılmaz sevindim kızımın böyle birşeyi akıl etmesine sonuçta şimdiki gençler Ramazanda oruçu bile zoraki tutuyor ( istisnağlar kaideyi bozmuyor tabide çoğunluk maalesef öyle )
Hatta kendi kendine karar vermiş bundan sonra her hafta sonu oruç tutacakmış Ramazandan kalan bir 6 günü var diye oda reglden dolayı yoksa hiç tutmamazlık yapmıyordu o sıcaklarda bile
Geçenlerde hatta birde Anne hani birlikte Namaza başlıyorduk dedi bu ara yine savsaklamıştım Allah biliyor ya hadi hazır Oruçumuzla başlıyacağız Namazıda dahil edelim dedik

Tembihledim zaten bak olurda ben savsaklamaya kalkışırsam beni uyar diye Allahın izniyle Ana kız birlikte kılacağız artık namazlarımızıda

Sahura kadar oturalım sonra yer namazlarımızıda kılar yatarız nasılsa okul yok dedi bende tamam dedim ( uyku düzeni biraz bozulacak ama yatarsam kalkamam sahur için ama Kandil sonuçta belki ucundanda olsa az daha sevap kazanırız nasılsa bir sonraki akşam yine düzenimize döneriz )

Valla Canan Karataya görede en geç 8de yenmesi gerekiyor ve gece yatmadan diş fırçalamak bile Leptini bozuyormuş ( yani zayıflama hormonunu ) o yüzden yemekten hemen sonra diş fırçalayıp sonrada sadece sıvı tüketmeyi tavsiye ediyor ama o okuduğun makalenin neye dayanarak öyle söylediğini bilsek belki bir fikir yürütebilirdik
Umarım doğrudurda sende işe yarar o birazda bence metabolizmayla alakalı Benim meret metabolizma bir tık fazla yediğim an kuzuyu yedi diye yanlış alarm veriyor sanırım o yüzden ben sıvı hariç tüketmiyorum ve dediğin giyi yatmadan hemen öncede içememeye çalışıyorum

yarın buyuk ıhtımal artıdayım kızlar bensanırım artık kılo almalar baslıyor bendebakalım doguma kadar kac kilo gelecek

Yok anam yok kedidir o
Kız zaten senin babanne olmasaydı sen çoktan hedefine ulaşmıştın hamilelikte Hamır yiye yiye şişirecek seni sonunda
Şaka şaka ama cidden ben senin hamileliğin boyunca pek kilo alacağını düşünmüyorum doğumdan hemen sonrada zaten en az bir 6 - 7 kg gidecek ( kuzunun suyu ve eşi zaten sırf okadar geliyor ) onuda göz önünde bulundurursan dahada az çıkacaksın tartıda doğum sonrası sonrada emzirmeye verip o ara dikkat edersen ( sırf su içerek bol bol ) imkansız diye düşündüğün bir rakamı bile göreceğine inanıyorum ben yeterki doğuma kadar çok az daha dikkatli ol

Canım bence menün gayette güzel sırf akşam yemeğinden sonraki hurmalar olmasaymış mükemmel diyebilirdim hurmada işte şeker oranı yüksek diye yoksa tabiki hurmaya bende bayılırım

Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşıp yaza fıstık gibi gireceğiz

Bende 74 e çıktım en fazla acaba bende mi evlenince 88 olucam hoşgeldin aramıza Inşallah birlikte güzel kilolar veririz

Allah korusun kız
Sen bizim yaptığımız hataları yapmayacaksın
Hedefine o zamana kadar çoktan ulaşmış olacağın için kesinlikle gram bile alsan dikkat edeceksin zaten hedeflerimize ulaşsakda burada devam edeceğimiz için ( misafir olarakda olsa ) her an ensende olacağımız için kilo almana müsaade etmeyeceğiz

Yarın eksi bildirim yaparsam( ki kesin yapamayacağım) karbonhidratın zayıflatıcı etkisi olduğuna dair tez yazmayı düşünüyorum

Alemsin canım yaaa hiç gülesim yoktu
Keşke öyle olsaydı o zaman hepimiz seneler içinde kilo alacağımıza bir deri bir kemik kalırdık makarnaları, mantıları ve pilavları yiyerek
Yok yok ben yinede senden az da olsa bir eksi bildirim geleceğini düşünüyorum

Kızlar annem de tartı var ama aradaki farkı bilmiyorum. Bildirim yapıyım ben
Geçen hafta 105.3
Bugün 104.2
Fark 1.1
Yüzde 1.05

Kız sen harikasınnnnn
İnşallah yarın bende senin kadar eksi fark görürüm geçen gün görmüştüm ama benim metabolizma okadar denyo ki bir öyle bir böyle gösteriyor hangisine inanacağımı bilmiyorum artık o an ne görürsem onu baz alıyorum doğal olarak

Kız öğlen sen zaten menünü paylaşmamışmıydın yoksa benmi DEJAVU oldum
Birde şu Karabuğdayı bulmam lazımmmm

Şu eşimin maaşını bir yatırsın patronuda hemen kendimi Metroya atacağım oradada bulamazsam artık Ayşemin oradaki markete kadar gideceğim olmazsa
Çok fena taktım kafaya o Karabuğday bulunup yenecek bulsaydım ne güzel yılbaşında hedefime ulaşmış olurdum bence

Bu arada 2li hanelere çok az kaldı be güzelim inan senin adına çok seviniyorum Rabbim bir dahada nasip etmesin 3lü hanelere dönmeyi
Aminnnnnnnnnnnnnn

5 tane bisküvi yidiiiiimmmmmmmm 6 da olabilir belki bağırmak istiyoruuuuuuuuummm

Kızzzzzzzzzzzzz piskevit yenirmi tartı gününe saatler kala

Valla senin işin belli olmaz piskevite rağmen eksi bildirim gelirse hiç şaşırmam
Kız karabuğday yokmu yatmadan az yiyeydin keşke piskevitin üzerine belki dengelerdi

Kız yılbaşı menüsü olduğu halde ben kötü bir şey göremiyorum ne kafayı sallamışsın öyle
Yağlı salata için dediysen ben her zaman yağ ekliyorum salatalarıma hatta Canan hoca yağ yemezsen yağ yakamazsın diyor bağıra bağıra ot gibi olunca ben yiyemiyorum zaten

bugünkü menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
biraz domates
1 büyük dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
akşam
200 gram kadar kıyma ve yumurta

Bugünki menünde çok güzel ama sanki biraz az gibime geldi hani çokda aç bırakma kendini sonuçta metabolizma kıtlık sinyali vermesin

evet ne yazık ki az oldu bugun 2 haftadır diyetteyim artık nedense canım yemek yemek istemiyor acıkmıyorum da hiç

kızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymıs doktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmısve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın

Geçmiş olsun Allah korusun inşallah birsey olmaz dedene

Canmmmm çok geçmiş olsun Allahm şifasını versin mervecim boll boll dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…