- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
Ben gece yatmadan önce şu içtiğimde sabah kilom fazla çıkıyor Tuvalete gitmiş olsam bile gece yatmadan önce çok az kalorili birseyler atistirirsak gece uyurken metabolizmamiz daha hızlı çalışır diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
yarın buyuk ıhtımal artıdayım kızlar bensanırım artık kılo almalar baslıyor bende bakalım doguma kadar kac kilo gelecek
Kızlar selamlar..iki gündür pek giremedim..arkadaşlarla akşam yemeği gittik..kötü bi menüm var o yüzden yazmayım gerçekten canım sıkılıyor..yılbaşına bol bol yiyerek gidim inşallah bütün bir yıl yemem..bugün dikkat etti...tartıda artı görmek istemiyorum..bugünkü menümü yazayım..
Sabah: Birazcık sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik
Ara: Türk kahvesi
Ara: 1 çay bardağı süt, 1 avuç antep fıstığı
Akşam: 1 kepçe brokoli çorbası, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 yemek kaşığı etli patates yemeği, yoğurt, bol salata..
Ara: 4 tane Mekke hurması,
Merhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 67 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.
Bende 74 e çıktım en fazla acaba bende mi evlenince 88 olucamhoşgeldin aramıza Inşallah birlikte güzel kilolar veririz
Yarın eksi bildirim yaparsam( ki kesin yapamayacağım) karbonhidratın zayıflatıcı etkisi olduğuna dair tez yazmayı düşünüyorum
Kızlar annem de tartı var ama aradaki farkı bilmiyorum. Bildirim yapıyım ben
Geçen hafta 105.3
Bugün 104.2
Fark 1.1
Yüzde 1.05
Karabuğday yapıyım dedim. Sabah 1çb yakın yaptım ama yarısına yakınını yiyemedim.
Öğlen kalanını yedim. 1 tl büyüklüğünde al beni 5 kuruş büyüklüğünde cips. 1tane bal kabağı topu. 1 çbsütlü kahve
Akşam 2 tb ekmek 2 yk kıyma. 4 parça patates (yemeğin içinde)
Akşam görümceme gittim 1 yk kuruyemiş
1sb neskafe
2 lt civarı su
5 tane bisküvi yidiiiiimmmmmmmm 6 da olabilir belkibağırmak istiyoruuuuuuuuummm
iyi geceler mutlu yıllar :)
dünkü menüm
sabah 1 tam haşlanmış yumurta 1 de beyazı
bir büyük dilim peynir
2 adet hindi füme
akşam (yılbaşı)
tavuk şiş
ayran
1 adet çiğköfte
yeşillik ve yağlı salata
bugünkü menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
biraz domates
1 büyük dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
akşam
200 gram kadar kıyma ve yumurta
evet ne yazık ki az oldu bugunKız yılbaşı menüsü olduğu halde ben kötü bir şey göremiyorum ne kafayı sallamışsın öyle
Yağlı salata için dediysen ben her zaman yağ ekliyorum salatalarıma hatta Canan hoca yağ yemezsen yağ yakamazsın diyor bağıra bağıraot gibi olunca ben yiyemiyorum zaten
canım ben dukan uygulamaya çalışıyorum o yüzden yağ kullanmaya çekiniyorum
Bugünki menünde çok güzel ama sanki biraz az gibime geldihani çokda aç bırakma kendini sonuçta metabolizma kıtlık sinyali vermesin
Sen ye kanki yarasın et olsun kas olsunYok kanki ben yidim piskevitleri
1. Sayfada yazıyorKilo yüzdesi nasıl hesapliyoruz kızlar
Sen ye kanki yarasın et olsun kas olsun
Geçmiş olsunkızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymısdoktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmıs ve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın
kızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymısdoktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmıs ve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?