- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Ben gece yatmadan önce şu içtiğimde sabah kilom fazla çıkıyor Tuvalete gitmiş olsam bile gece yatmadan önce çok az kalorili birseyler atistirirsak gece uyurken metabolizmamiz daha hızlı çalışır diye okumuştum doğru mu bilmiyorumBari çok az az tükette bir kerede yüklenme bitireceğim diye
Dediğin gibi bir sonraki hafta daha dikkatli olursun
Hadi bakalım inşallah yarın daha az görürsün tartıda
Bu arada unutma gece insan daha fazla çıkıyor tartıdahatta benim nasıl bir bünyeyse sabahları uyanır uyanmazda ağır çıkıyorum kalktıktan bir saat sonra kendine geliyor tartı o yüzden genelde sabahları keyif kahvemi içtikten sonra kahvaltıdan hemen önce tartılıyorum
Tam olmak istediğim kilodasinTeşekkürler canm yok ben kkya üye olduğumda 13 kilo vermiştim kalori sayarak sonra 60 69 kilo aralığında zayflafm 57 kiloya düştüm ve birazcını geri alfm 61 kiloyla buraya geldim şimdi 56ym tatlm 1 sene sürdü diyet maceraminşallah verirsin sende canm azimmmm
Ben gece yatmadan önce şu içtiğimde sabah kilom fazla çıkıyor Tuvalete gitmiş olsam bile gece yatmadan önce çok az kalorili birseyler atistirirsak gece uyurken metabolizmamiz daha hızlı çalışır diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
Tam olmak istediğim kilodasinTeşekkürler sende inşallah istediğin kiloya ulaştıktan sonra hep formunu korursun
yarın buyuk ıhtımal artıdayım kızlar bensanırım artık kılo almalar baslıyor bende bakalım doguma kadar kac kilo gelecek
Hoşgeldin canım inşallah hızlı ve sağlıklı şekilde verirsin kilolarını :) bende 58 le başladım hedefim 52 şuan 54,5 kiloyum. Gerçekten bu yarışmanın atmosferi çok güzel motive ediyor doğru yerdesinMerhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 68 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.
Hoşgeldin canım inşallah hızlı ve sağlıklı şekilde verirsin kilolarını :) bende 58 le başladım hedefim 52 şuan 54,5 kiloyum. Gerçekten bu yarışmanın atmosferi çok güzel motive ediyor doğru yerdesin
hos geldın canım aramıza ınsallah hedefıne ulasırsın yarın bıldırm gunumuz ılk sayfada kurallarımız var suan bı cogu askıda olsadaMerhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 68 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.
hos geldın canım aramıza ınsallah hedefıne ulasırsın yarın bıldırm gunumuz ılk sayfada kurallarımız var suan bı cogu askıda olsadaınsallah bol paylasımlı ve eksılı haftalar gecırırız
Bende 74 e çıktım en fazla acaba bende mi evlenince 88 olucamMerhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 67 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.
Ay ben doğum sonrası 88 oldum, ilk dogumum acemilik vs öyle işte ama inş sen olmazsın cnmBende 74 e çıktım en fazla acaba bende mi evlenince 88 olucamhoşgeldin aramıza Inşallah birlikte güzel kilolar veririz
ınsallah tatlım benımHosbulduk tatlım evet ilk sayfada okudum kuralları. İnş yarın sabah bildirimi mi yapicam, inş arkadaşlarla birlikte 58 kiloyu görürüm.
Öyle deme saçma sayılmazSaçma bir menü ile karşınızdayım
Sabah :
3dilim yumurtalı ekmek(1 kaşık yağda kızardı)
2 zeytin
Öğlen
2 tane mini börek
2 lokma bal- t.yağ
Akşam
3 mercimek köfte
3 biber turşu
Ara
ince dilim mozaik pasta
az sütlü neskafe
Su 2 lt
Doğru yerdesinİnş cnm sıkıldım çünkü bırakıp baslamalardan verip geri almaktan 58 en az görmek istiyorum
Oyy umarım bu sözleri duymk güzel ve motive ediciDoğru yerdesinbende senin gibiyim kilo verdim, aldim; diyete başladım, bıraktım...
Hoşgeldin canım inşallah takımla birlikte çok güzel kilolar verirsinMerhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 67 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.
olsun bebiş büyüsün gelişinsin de hayırlısıyla dogunca kilolar gider inşallah canımyarın buyuk ıhtımal artıdayım kızlar bensanırım artık kılo almalar baslıyor bende bakalım doguma kadar kac kilo gelecek
Hosgeldin canimMerhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?