Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben gece yatmadan önce şu içtiğimde sabah kilom fazla çıkıyor Tuvalete gitmiş olsam bile gece yatmadan önce çok az kalorili birseyler atistirirsak gece uyurken metabolizmamiz daha hızlı çalışır diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
Tam olmak istediğim kilodasin Teşekkürler sende inşallah istediğin kiloya ulaştıktan sonra hep formunu korursun

Amiiiiinnnn

Kızlar selamlar..iki gündür pek giremedim..arkadaşlarla akşam yemeği gittik..kötü bi menüm var o yüzden yazmayım gerçekten canım sıkılıyor..yılbaşına bol bol yiyerek gidim inşallah bütün bir yıl yemem..bugün dikkat etti...tartıda artı görmek istemiyorum..bugünkü menümü yazayım..
Sabah: Birazcık sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşillik
Ara: Türk kahvesi
Ara: 1 çay bardağı süt, 1 avuç antep fıstığı
Akşam: 1 kepçe brokoli çorbası, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 yemek kaşığı etli patates yemeği, yoğurt, bol salata..
Ara: 4 tane Mekke hurması,

Merhaba , bende bekarken en fazla 74 olmuştum daha sonra diyetle 60 kiloya düşmüştüm.
Eşimle tanistiktan sonra gezmeler ve düğün hazırlıkları vs derken evlenirken 68 kilo olmuştum. Evlendikten sonra 75 kısa sürede veee doğum sonrası 88 ve kendime 2013 aralık ayında dur dedim 2014 haziran ayina kdr 64 kiloya düşmüştüm. Tekrar işe başladım stres vs derkn oldum 69 ve şuanda 67 kiloyum hedefim 56 yada en fazla 58 kilo olmak yani 10 - 12 kilo daha vermek istiyorum. Biraz da yarışla dahada iyi veririm. Bende bundan sonra inş aranızda olup en az 58 kiloya düşerim.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım inşallah hızlı ve sağlıklı şekilde verirsin kilolarını :) bende 58 le başladım hedefim 52 şuan 54,5 kiloyum. Gerçekten bu yarışmanın atmosferi çok güzel motive ediyor doğru yerdesin

İnş cnm sıkıldım çünkü bırakıp baslamalardan verip geri almaktan 58 en az görmek istiyorum

hos geldın canım aramıza ınsallah hedefıne ulasırsın yarın bıldırm gunumuz ılk sayfada kurallarımız var suan bı cogu askıda olsada ınsallah bol paylasımlı ve eksılı haftalar gecırırız

Hosbulduk tatlım evet ilk sayfada okudum kuralları. İnş yarın sabah bildirimi mi yapicam, inş arkadaşlarla birlikte 58 kiloyu görürüm.

Bende 74 e çıktım en fazla acaba bende mi evlenince 88 olucam hoşgeldin aramıza Inşallah birlikte güzel kilolar veririz

Öyle deme saçma sayılmaz biraz daha sağlıklı olabilirdi ama menün kötü sayılmaz çok yememişsin

Hoşgeldin canım inşallah takımla birlikte çok güzel kilolar verirsin

yarın buyuk ıhtımal artıdayım kızlar bensanırım artık kılo almalar baslıyor bendebakalım doguma kadar kac kilo gelecek
olsun bebiş büyüsün gelişinsin de hayırlısıyla dogunca kilolar gider inşallah canım
Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…