amin ablam ınsallahh napıcamı sasırdım elımden dua etmekten kuran okumakdan baska bısey gelmıyorMervem canım dedeciğine çok geçmiş olsun ,rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce iyileşir.rabbim bu mübarek günde dedeni size bağışlasın inşallah aminn.
Tatlım birinci bildirim 80 di ikinci 79,5 birinci bildirimi yazamamisin
amin canım ınsallah ılk bıldırımınıde eklıyorum sımdı canım gozumden kacmıstırCanım benim cok geçmiş olsun bu Mübarek gunde Allahım şifa versin tez zamanda sağlığına kavusur inşallah
canımcım tebrikler müthişsin :)Kilo yüzdemi hesapladim ama yanlış olabilir kontrol eder misiniz
Geçen haftaki kilom: 73.8
Bu haftaki kilom:72.6
Aradaki fark: 1.2
Kilo verme yuzdem : %1.6
çok iyi cnm yarım kilo yarım kilodur aynen devamGunaydin kızlar Kilom 79.5500 gram vermişim
80- 79.5 -05
seni de tebrik ediyorum cnm harika sonuç :)başlangıç 82.5
geçen hafta 80.4
bugün 79.0
fark 1.4
yüzde 1.74
haftaya toparlarsın kuzum sen bu işi biliyorsunBaşlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 56.1
Şimdiki kilo :56.6
Fark: +500gr
Toplam fark : 18.6
Çok özür dilerim kızlar diyet yapmadğm için bu sonuçta değilim biliyorsunuz
canımcım azonce telden girdiğim için doğru düzgün alıntılayamadım çok geçmiş olsun bitanem Allah yardımcısı olsun dedenin inşallah bu mübarek günde, tez zamanda sağlığına kavuşsun...sende kendini çok üzme bak bebiş de etkilenir sonra....kızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymısdoktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmıs ve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın
haftaya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de ÖzlemcimGünaydın kızlar. Kilom regl sebebi ile sabit.
Geçen hafta 72.7
bu hafta 72.7
off naptın sen canım yaaKizlaaarr ucundan yemiştim başlangıç 88
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 67.7
Fark+1
Yüzdesi hesaplicam
wuhuuu bir harika sonuç daha :)Ozaman düzelteyim
geçen hafta 56.2
Bu hafta 54,5
Fark 1.7
Yüzde 3,02
saol Ayşeciim sana da hayırlı cumalar :*Hayırlı cumalar kelebeklerim
ellerine sağlık kuzucum :)***8.Takım 394.ETAP***
Ceco34( 112,9/ / /% )
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,5/ 68,3/0,2 /%0,29)
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,1/56,6 /0,5 /%-0,89) carsamba gununkı kılosu
yst38( 105,3/ / /% )
turuncu (72,7 / 72,7/ 0/ %0) kilosu sabit
napcazgari(80,4 / 79/ 1,4/ %1,7 ) 19 aralık cuma gunu geldı geldıgı kılosu (82,5) hedef 60
mrtmuhasebe(69,9 / / /% ) 18 aralık persembe gunu geldı geldiği kilosu (69,8) hedef 56
bugünadımleyla(66/ 65,6/ 0,4/% 0,61) 10 aralık carsamba gunu geldı geldıgı kılosu( 66,5) hedef 55
8.Takımın ortalaması %
YENİ ÜYELER
1)***bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>12 aralık Cuma>>?yok
2.bildirim>>19 aralık Cuma>>?yok
3.bildirim>>26 aralık Cuma>>66
4. bildirim>> 2 ocak cuma >>65,6
2)***mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>> 56 (69,8 geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>69,3
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>69,9
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>
3)***napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60 (82,5 takıma geldiği gün) cuma gunu tartısı elınde olmadıgı ıcın cumartesı gunu bıldırım yaptı
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>82,5
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>80,4
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>79
4)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>
5)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5
3.bildirim >> 9 ocak cuma >>
6)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6
7)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5
8)***deli_avrat >> 24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (77,3 takıma geldıgı gun) paylasım oldukca az
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>
9)***sempatikhatun >>24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (95 takıma geldıgı gun) takıma ugramıyor
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
10)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun) paylasım az bıraz daha aktıf olunmalı
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3
11)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
12)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
kızlar yanlıslıklar yapmıs olabılırım kafam hıc yerınde degıl aglamamak ıcın zor tutuyorum sızde kontrol edın lısteyı
Günaydın kızlar,
hosbulduk necoo
başlangıç 82.5
geçen hafta 80.4
bugün 79.0
fark 1.4
yüzde 1.74
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 56.1
Şimdiki kilo :56.6
Fark: +500gr
Toplam fark : 18.6
Çok özür dilerim kızlar diyet yapmadğm için bu sonuçta değilim biliyorsunuz
kızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymısdoktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmıs ve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın
Ozaman düzelteyim
geçen hafta 56.2
Bu hafta 54,5
Fark 1.7
Yüzde 3,02
Kızlar brn bugunluk izin istiyorum. Yarın gelicem inş. Arada girip okumaya çalışırım, misafirler vs işte
Hayırlı cumalar kelebeklerim
kızlar yanlıslıklar yapmıs olabılırım kafam hıc yerınde degıl aglamamak ıcın zor tutuyorum sızde kontrol edın lısteyı
kızlar ben yüzde hesabı yapmadan bildirdim nasıl yapılcağını bilmiyorum biri tarif eder mi :)
Allah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin canımkızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sagol canım benım amin inşallah uzulmemek elde degıl tatlım elımden geldıgınce dık durmaya calısıyorum bıde uzakta olunca dahada zor yogun bakımdan hayırlısıyla bı cıksacanımcım tebrikler müthişsin :)
çok iyi cnm yarım kilo yarım kilodur aynen devam
seni de tebrik ediyorum cnm harika sonuç :)
haftaya toparlarsın kuzum sen bu işi biliyorsun
canımcım azonce telden girdiğim için doğru düzgün alıntılayamadım çok geçmiş olsun bitanem Allah yardımcısı olsun dedenin inşallah bu mübarek günde, tez zamanda sağlığına kavuşsun...sende kendini çok üzme bak bebiş de etkilenir sonra....
haftaya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de Özlemcim
off naptın sen canım yaahaftaya hemen bu 1 kilodan kurtulmalısın !!!
wuhuuu bir harika sonuç daha :)
saol Ayşeciim sana da hayırlı cumalar :*
ellerine sağlık kuzucum :)
aminn canım benım ınsallah Allah hepınızden razı olsun elımden dua etmekten dua ıstemekten baska hıcbısey gelmıor sadece hemsırenın dedıklerını ve bana soylenenı bılıyorum tabı kotu bısey olsa soylerlermı bana bılmıyorum aslında hıc haber vermeyeceklermıs ama baskasından duyarım daha kotu olur dıye soylemıslerSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn
Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandımhatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz
Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah ettiAnam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum
Günaydın
Süpersin canım
İnşallah bir daha 8li haneleri görmezsin ...Aminnnn
Eminim ödemdir o canımYılbaşınıda atlattık artık bahanemiz de olmayacak yemek için ve hemen kendimizi toparlamak için bir iki gün dikkat etsen yeterli Karabuğdayın vardır olmadı ondan dahil et hani atıyorum son ara öğün yapacaksan onu tüket her gün dengelemek adına yada akşam yemeğinin üzerine 3 kaşık yense yine fayda eder gibime geliyor
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim inşallah bugünün yüzü suyu hürmetine Dedeciğine acil şifalar versin....Aminnn
Üzülme canım bak kuzunda etkilenecek yoksa
Birazda önlem acısından yatırıyor olabilirler canım hani iyice toparlansın ki onlarında içi rahat etsin
Zaten her daim dualarımdasınız ama bu gece dedeciğine hususi dua ederim sen yüreğini ferah tut
Wooowwwww süpersin
Maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah her hafta böyle güzel giderde hedefine çabucak ulaşırsın
( kendi kendine ulen bu kız zaten incecik daha niye zayıflamak için uğraşıyor diye düşünen şaşkın Ceco)
Yeminle senin kilonda olsam hayatta perhiz yapayım demezdim kesinzaten geçmişte demiş olsaydım bu hale gelmezdim inşallah senin kilolara zorda olsa insani bir kiloya düşmek nasip olur bana
Kolay gelsin canım
Fırsat buldukça damla emi
Sanada Hayırlı Cumalar Ayşemmmm
Canım ne olur yüreğini ferah tutinşallah güzel haberler alırsında rahatlarsın Kıyamam sana
tamam ablacım ben burdayım zaten elımden dua etmekten baska bısey gelmıyor ben ılgılenırım dualarınızı eksık etmeyın nolur***8.Takım 394.ETAP***
Ceco34( 112,9/ / /% )
adayaren38 (70,7 / 0/ 0/% 0)izinli
benben (68,5/ 68,3/0,2 /%0,29)
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,1/56,6 /0,5 /%-0,89)
yst38( 105,3/ 104,2/ 1,1/%1,04 )
turuncu (72,7 / 72,7/ 0/ %0) kilosu sabit
napcazgari(80,4 / 79/ 1,4/ %1,7 ) 19 aralık cuma gunu geldı geldıgı kılosu (82,5) hedef 60
bugünadımleyla(66/ 65,6/ 0,4/% 0,61) 10 aralık carsamba gunu geldı geldıgı kılosu( 66,5) hedef 55
8.Takımın ortalaması %
Mervecim canım ben kur'an okunacak oraya gidcem namazdan sonra,eğer gülşen gelir ve izin almaktan vazgeçerse eklersin ama samıyorum.
Mrtmuhasebe paylaşımı yetersiz listeden çıkardım.gelirde istekli ve hevesliym derse ve kilo vermişse listeye dahil edersin ama knuda sanmıyorum.
Seninde bugün moralin bozuk canım biliyorum,ben 6 dan önce gelirsem paylaşırım listeyi bitanem.
amin canım ınsallahhAllah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin canım
Kızlaaarr benim takıma geliş kiloma bakın. Tarih 26 ekim. Geçen 2 kilo verdim sanıyordum. Ay pek sevindimBoyum 1.72
Başlangıç kilom 112
Hedef kilom 70
Aslında 65 olmayı çok isterim ama hiç umudum yok. Özellikle 2 sezeryandan sonra
Canim 1 kilo vermistim, yilbasindan dolayi aldim, saglik olsuncanımcım tebrikler müthişsin :)
çok iyi cnm yarım kilo yarım kilodur aynen devam
seni de tebrik ediyorum cnm harika sonuç :)
haftaya toparlarsın kuzum sen bu işi biliyorsun
canımcım azonce telden girdiğim için doğru düzgün alıntılayamadım çok geçmiş olsun bitanem Allah yardımcısı olsun dedenin inşallah bu mübarek günde, tez zamanda sağlığına kavuşsun...sende kendini çok üzme bak bebiş de etkilenir sonra....
haftaya güzel sonuçlar bekliyoruz senden de Özlemcim
off naptın sen canım yaahaftaya hemen bu 1 kilodan kurtulmalısın !!!
wuhuuu bir harika sonuç daha :)
saol Ayşeciim sana da hayırlı cumalar :*
ellerine sağlık kuzucum :)
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :)
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :)
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :)
öyle tabi canımm benim insan istedikten sonra her şeyi yapabilir :)Canim 1 kilo vermistim, yilbasindan dolayi aldim, saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?