Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

He heyatım menem. Gece deyişdirdim.:KK48: Senin kız deyen diline qurban olaram men bayılıyorum sizin kız demenize.:KK39: Nuş olsun ömrüm yediklerin.Bir senin üzünü göre bilseydim axtardım amma tapa bilmedim. İnşallah faydasını görersen de onları niye içirsen. Niyarançılıq yoxdur inşallah.

Dur bakalım böyle olucakmı deneyelim :KK48:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/oynakbasi34.280674/#

Tıkla bakalım görüncekmi benim resimler :KK48:

Iyiyim tatlmmm:KK68: kahvaltımı yapiyorum sanada afiyettt olsuunn:KK72: artk sporumu bitirip islerime bakmak icin kahvaltımı 8 de yapiyorum:KK48: :KK15:

Sanada afiyet olsun canım :KK66: Bende birazdan işlere girişeceğim sonrada sporumu yapıp öyle gelirim tekrar :KK66:
Önce akşamlık zeytinyağlı pırasamı koyayım ateşede :KK68:

Yox gelmedi senin sehifen geldi sadece. Men o albümler yazan yere baxdım kadınlar kulübü üyelerinin resimleri geldi orda axtardım-axtardım tapa bilmedim. 1 saat axtarmışam:KK48:

Canım benim sehifemden giriyorsun zaten ( Fotograflar bölümü var sağ tarafta ) oraya tıklayıp bakabilirsin :KK66:
Artık olmadı başka çare bakacağım sana :KK48:

Henüz bir fotoğraf yüklemedi yazıyor. Ömrüm biz tereflerde bir kelme var. Seni başa salana qeder özüm başdan çıxaram. İndi de sen meni başa salana qeder özün başdan çıxarsan.:KK48:Artıq nece bacarıqsızamsa.:KK17:

Canım benim iyi yapmışsın bir şey dememekle. Korkma inşallah bir şey olmaz iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun melekler onu korur. Bu arada kızının ismi güzelmiş bayılıyorum o isme.
evet canım bende dila ismini çok seviyorum farsça bir isim anlamı da gönül demek

günaydın kızlar ancak girebildim fırsat bulup.nasılsınız bakalım ben yarının cuma olduğunu düşündükçe korkuyorum inşallah kilo verebilirim yaaa bugün 2 mil leslie ve 25 dk jilıan yapacağım .hava iyi olsaydı çocukları bedene çıkaracaktım bu sayede bende spor yapmış olurdum ama hava soğuk baya.bakalım yarına kaç gram vermiş olacağım ben şunu anladım ki benmden öyle kilo kilo gityecek gram gram gidecek bu durumu kabullenmeliiyim.

Qızlar dünen gece balaşkam ada-ada (ata) demeye başladı.:KK54::KK54::KK54: Cooooooooooox sevindik atası ele sevindi ki qucağına alıb öpücüklere boğdu onu tebii men de. Quzum ele sevinir ki biz onu ele sevende.:21::21::21:
gözün aydın en kısa zamanda anne kelimesinide söyler işallah tatlım

günaydın kızlar ancak girebildim fırsat bulup.nasılsınız bakalım ben yarının cuma olduğunu düşündükçe korkuyorum inşallah kilo verebilirim yaaa bugün 2 mil leslie ve 25 dk jilıan yapacağım .hava iyi olsaydı çocukları bedene çıkaracaktım bu sayede bende spor yapmış olurdum ama hava soğuk baya.bakalım yarına kaç gram vermiş olacağım ben şunu anladım ki benmden öyle kilo kilo gityecek gram gram gidecek bu durumu kabullenmeliiyim.
Sana da günaydın canım. Bir defe televizyondan duydum ki yıllarca yığdığınız yağlardan bir anda kurtulamazsınız yavaş-yavaş qram-qram gidecek. O yüzden üzülme canım hepimiz bir az zahmete katlanacağız amma sonunda hedefimize ulaşacağız inşallah. AMİNNNN.

Sevgili Monicim ve 8, takımın fıstıklarııı :KK36::KK36::KK36:

Bir süreliğine takımımın prensesi Neslim sizlerle birlikte olacak.Burada güzel sonuç alırsa devam edebilir de hepimizin amacı ortak çok değerli paylaşımlarıyla sizlere de güzel bilgiler sunacağına eminim.Hepimizin amacı ortak olduğuna göre siz biz yok nasılsa.:KK76:Umarım burada sizlerden utanır ve cıs yemez bizlerden utanmıyo artık menülerindeki cıslardan cısını da yiyor paşa paşa cezasını da yapıyor:KK4:
Size emanet ediyorum kuzumu:KK36:.Adaşım Haticem Mervem Monim eti sizin kemiği benim ona göre:KK70:

Mervecim cafeye uğramaz oldun umarım herşey yolundadır canımm Haticem sen de öyle :110:

Cici bakın kendinize :KK25::KK25:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmmm :21::21::21::21:

Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım :21::21::21::21:

1.5 Mil yaptım desem yeridir :KK48:
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor :21::21::21::21:
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım :KK66:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Umarım çabucak toparlanırsın :KK68: Bol bol limonlu su iç kuzum :KK60:

Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere :KK68:
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptım :21::21::21::21: İnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım :KK60:

Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini :KK60:

Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin :KK60:

Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesin :KK66: zaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin :KK68:

Adaşımmmmmmm :KK3:
Merak etme benimde gözüm üzerinde :KK20:
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmez :KK66: olmadı gereken cezayı keseriz nasılsa :KK48:

Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuş :KK68: inşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi :KK48: )

Teşekkürler Banuşummm:KK60::KK60: Gözünü bir an bile ayırma kaşla göz arasında kaçamak yapabilir:KK48::KK48:

Mervişim sağ salim kucağına alsın gelsin prensesimizi inşşş:KK68:
ANAM İKİ BANUM BİR OLMUŞLAR YUZUNUZU KARA ÇIKARMICAM TIPIŞ TIPIŞ MEZUN OLUCAM SÖZZZ

Kızlar ben çok büyük bir hata yaptım off eşime diyemedim...akşam kaynanamgildeydik sabah nasıl olsa Dila gelecek burda kalsın bugün dedi kaynana eşim de ii olur sabah zor oluyor getirmesi dedi ve şimdi kızım orda Allahım inşallah hasta olmaz eşime hayir diyemedim çünkü daha önce birkaç defa annemde kalmıştı kızım .Hayır desem tatsizlik olurdu. :KK43: :KK43: :KK43:
YARENCİM MALESEF ESKİ İNSANLAR FARKLI DÜŞÜNEBİLİYORLAR. BEN EMİNİM TEK TORUN SEVMEZMİ SADECE NE YAPACAĞINI BİLEMEMİŞTİR YAŞINA VER TATLIM. ALLAH TÜM ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN HASTALIKTAN. ÇALIŞAN ANNE OLMAK ZOR GERÇEKTEN BEN 2 ÇOCUK BUYUTTUM GELDE BANA SOR...

Yox Selen almadım. Şey ömrüm utanıram :KK22:amma men onun ne olduğunu bilmirem ki.:KK64::KK48: Men ele sizlerden soruşacaqdım onun ne demek olduğunu.

Tabiki sor tatlm cekinmeden :KK15: oynakbasi34 oynakbasi34 ün üstüne tıkla orda izle yaziyor onun üstüne tikla bebeğim :KK15:

Back
X