• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben izinden döndüm bu hafta ama menü bildirimi yapamadım kayınvalidem ameliyat oldu hastanedeyim hep kusura bakmayın lütfen :( kilom şuan 53,9 400gr artıdayım hastanede nerdeyse hiç su içmedim ödem oldu sanırım :(

Ben izinden döndüm bu hafta ama menü bildirimi yapamadım kayınvalidem ameliyat oldu hastanedeyim hep kusura bakmayın lütfen :KK43: kilom şuan 53,9 400gr artıdayım hastanede nerdeyse hiç su içmedim ödem oldu sanırım :KK43:
Canım keçmiş olsun kv-ne şimdi iyimi. Üzülme canım inşallah en kısa zamanda düzene gireceksin. Bizim buralarda bir kelam var hasata hasta olmaz. amma hastaya bakan hasta olur. Allah yardımcın olsun inşallah. AMİN.

Menü

sabah
Yulaf kepeginden krep
biraz peynir
domates
1 yumurta

öğle
1 küçük kase kuru fasulye
3 kaşık yoğurt

akşam
2 dilim ekmek
2 kaşık sucukici
biraz peynir

2lt su
70 dk yüzme
2 mil Leslie

Gülşencim menün ve sporun çok güzel bol eksiler canım..

Hayırlı cumalar kelebeklerim:KK68:
Malum iznliyim ve yoğunluktan da uğrayamıyorum aslında her gün okuyorum fakat cevap yazamıyorum:KK75:
Gülşencim dedeciğine çok geçmiş olsun rabbim şifa versin:KK68:
İznden dönen kelebeklerim tekrar aramıza hoşgeldiniz:KK19:
sizler izindeyken yarışma kuralları değişti şekerlerim izinli üye kuralı şu şekilde:
ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Bu takım kuralı değil genel yarışma kuralıdr bunuda belirteyim:KK56:
Bu kurala istinaden benben,turuncu ve ördekim eğer izinden kilo alarak döndüyseniz aldığınız kiloyu verene kadar listede olamıyorsnuz.bu süreçte ise takımda paylaşımda bulunmaya,menü kilo bildirimlerindede bulunuyorsunuz yani paylaşım konusunda bir şey değişmedi:KK66:
İnşallah en kısa sürede kilolarınızı verip tekrar listede olursunuz:KK60:

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )
aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
cirkinordekyavrusu( 65,1 / / / % )
334. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 67 ye bolundu
benben( 68,3/ / / % )395.etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 6 ya bolundu
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )
Rengarenknesli(76/ / /% )

8. TAKIM ORTALAMA%
TuRuNCu TuRuNCu
benben benben
@cirkinordekyavrusu

Kızlar kilo bildirim durumuna göre listede olacaksınız

Nick değişenler kimlerdi eski ve yeni kullanıcı adını yazsınlar..
Ve izinde olup unuttuğumuz varsa lütfen onlarda belirtsinler..
o halde ben +900 deyim..o halde listeye almayın beni kaptanım ve mervecim

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
benben( 68,3/ / / % )395.etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 6 ya bolundu
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )
Rengarenknesli(76/76 /0 /%0 ) sabit

8. TAKIM ORTALAMA%

geçen hafta 76 idim kilom sabit listeye ekledim

dünki menumu yazayım
kalkınca 2brd su biraz sonra limonlu maydonoz kurumü içtim
30 dk sonra
sabah 7,30 : 1 yumurta, 2 dilim peynir, 8 zeytin, 1 avuç ceviz, yeşillik
öğle 12,00 de : et sote+4 kaşık makarna+1 kase salata
ara: 1 bardak kefir
akşam18,00 de: kıymalı karnıbahar+ 1 buyuk kase çiğ sebze salatası+10 yerfıstığı
spor: 50dk karışık kardiyo
yatmadan 1 bardak kefir

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ 107.4 /0.3 /%0.28 )

8. TAKIM ORTALAMA%

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ 107.4 /0.3 /%0.28 )

8. TAKIM ORTALAMA%

:KK8:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnn

Bugün bir hevesle tartıya cıktım ( malum kaç gündür düzenli olarak sporumuda yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ) ve çok güzel bir sonuç beklerken yine tartı nanik yaptı bana :KK43:

Sabahtan beri sinir oldum yahu bir gramda olsa oynamazmı aksine yine 112.3 kg'ı gördüm tartıda :KK61::KK61::KK61::KK61:
Yahu Karatayada uyuyorum elimden geldiğince, yoğunluğumu zaten biliyorsunuz ama ben eksi göreceğime az da olsa artı gördüm ve buna inanılmaz canım sıkıldı doğal olarak :KK57::KK57::KK57:

Bünyem iyice oyun oynamaya başladı bana ve artık iyice fenalık geldi o_O

Kaptanım Ayşem ne olur kusura bakma takıma faydamdan çok zararım var ve mümkünse bir müddet izinli olmak istiyorum :oops: Artık bir kaç hafta diyet lafını bile duymak istemiyorum :63:
2 hafta sonra tartı sonucuna göre karar veririz dönüp dönmeyeceğime ( listeye yani )

Bugün bir hevesle tartıya cıktım ( malum kaç gündür düzenli olarak sporumuda yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ) ve çok güzel bir sonuç beklerken yine tartı nanik yaptı bana :KK43:

Sabahtan beri sinir oldum yahu bir gramda olsa oynamazmı aksine yine 112.3 kg'ı gördüm tartıda :KK61::KK61::KK61::KK61:
Yahu Karatayada uyuyorum elimden geldiğince, yoğunluğumu zaten biliyorsunuz ama ben eksi göreceğime az da olsa artı gördüm ve buna inanılmaz canım sıkıldı doğal olarak :KK57::KK57::KK57:

Kaptanım Ayşem ne olur kusura bakma takıma faydamdan çok zararım var ve mümkünse bir müddet izinli olmak istiyorum :oops: Artık bir kaç hafta diyet lafını bile duymak istemiyorum :63:
2 hafta sonra tartı sonucuna göre karar veririz dönüp dönmeyeceğime ( listeye yani )
banucum yine bünyeni şaşırtsan bir ara iyi gelmişti sankim?

banum izine gidipte yarayanı hiç görmedim duymadım. burda birbirimize destek vererek motiveye çabalıyoruz haksızlık nedemek. amacımız hep beraber kilo vermek zaten. kimse seni buyuzden suçlamaz sanmıyorum hepimizin başına gelen bişi. ama ben şuna inanıyorum soğuk kış günlerinde ben hep 5 kg alırdım en azından busene kışın vermesemde almadım mutluyum. bana inan mart ayında hepimiz cemre ile yeniden erimeye başlıcaz az sabıret cnm. bak ben 4 ay oldu sabitim napayım hala çabalıyorum. sakın izin alma derim ben

Herkese hayirli sabahlar kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 75.1
bu hafta 73.7
bugün tartida 74 bekliyordum 73 u görünce cok şaşırdım hatta 3 kere tartiya çıkıp iyice baktim ve çok mutlu oldum

Son düzenleyen: Moderatör:

Banum canım Allahın selamı üzerine olsun sana da hayırlı cumalar. Ömrüm hiç hevesden düşme tatlım bak benim de önceden yaptığım diyetlerde böyle oluyordu. Zayıfladığımı sanıyordum amma tartıya bir çıkıyordum aynı kilo ve benim de morelim çox bozuluyodu amma hep inad ediyordum hep teraziye ben seni yenicem diyordum sanki tartı insan da beni anlıyor:KK48::KK48::KK48: Ve sonunda istediyim rakamları görüyordüm. Biliyormusun böyle zamanlarda Selahattin Dönmez. Ayça Kaya. Ender Saraç ve şu anda hatırlayamadığım bir çox diyetisyenin yemeklerini hazırlayıb yiyordum. Sonra yeniden normal diyetime devam ediyordum ve çok güzel kilolar veriyordum amma şimdi balaşkamla bunları yapmak bir az zor amma kilom durduğu analrda yapmayı düşünüyorum. Kız sen buralardan gidersen men ne ederem sensiz.:KK15::KK15::KK15:

Back
X