Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla aynı çaresizlikle disiplin olmak için takım transferi oldum ya bende bide böle deneyim diye. insan alışıyo ve disiplini kayboluyo bi sure sonra işallah bana yararda

ben çok korkuyom geçen cumadan beri tartılmadım sadece cumaları tartılıyom incelmiş hissediyom ama. yarın 100gr la 75.9 gorsem göbek atıcam yeminle
ben karatay a paralel olmaya çalışıyorum dukan proteın dietı nasıl bişi
Canim ben gecmiste dukan yaptım ama çok sıkıcı protein ağırlıklı besleniyorsun en önemlisi hiç meyve yok onun için yapamadım ben herseyin yüzde 1 yaglisini yiyorsun yiyecekleri bulması çok zor hicbirseyin tadı Yok onun için bıraktım birde duydum ki bobreklere çok zarar veriyormys

Canim ben gecmiste dukan yaptım ama çok sıkıcı protein ağırlıklı besleniyorsun en önemlisi hiç meyve yok onun için yapamadım ben herseyin yüzde 1 yaglisini yiyorsun yiyecekleri bulması çok zor hicbirseyin tadı Yok onun için bıraktım birde duydum ki bobreklere çok zarar veriyormys
ayyy ben almıyım dengeli beslenmeye karataya devam. zaten karataydan şaşmamda bilgim oldu dukan hakkında

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmmm :21::21::21:

Misafirlerim dün erkenden geldi o_O
Eşim sağ olsun yine bana emrivaki yaptı ve saat 15:30da telefon açtı ( daha ortada hiç birşey yokken ve ben duştan daha yeni çıkmışken havluyla duruyorken ) işte aşkım biz yarım saat 45 dakikada kadar geliyoruz diye :KK57:
Nasıl yani falan diye tabi anında panik yaptım ama neye yarar bir kere kendi kafalarına göre takılmışlar o_O

Hadiii motoru taktım totoşa ve koştur koştur hemen bulgur pilavını ateşe koyup yoğurtlu kırmızı lahanamı yaptım, tavukları hazırladım, soframı hazırladım ve kalan işleri bitirdim :63:
Hatta daha benim işim tam bitmeden bir baktım geldiler :KK57:
Gelir gelmez de yatıya kalacaklarınıda ilan ettiler :KK57::KK57::KK57:

Neyse yemek faslı, çay faslı derken gece 10da ancak oturmaya fırsatım oldu ve 12ye doğru yatakları açtık yatıştık :KK66:
Sabahda 08:00de uyandım kahvaltı hazırladım herkez uyurken sonra eşim herkesi uyandırdı birlikte kahvaltımızı yaptık :KK66:
Öğlene doğru gittiler ondan sonrada hadi şunu toparla bunu toparla derken ancak uğrayabildim :KK66:

Genel olarak fena geçmedi ama tabi ben çok yoruldum :KK66:

Kuzularımda dışarda kartopu oynamaya çıktılar bende fırsat o fırsat buraya bakayım dedim :KK66:

Merhaba kızlar
dedem hala yogun bakımda dua edin inşallah düzelir

menüyü yazayım

sabah
1 yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek

öğle
1 puaca
1 dilim kek
küçük kase patlıcan salatası

Aksam
salata

Su 2lt olur
Spor 52 dk jilian ve Leslie

Dedene Rabbim acil şifalar versin canım :KK68:
Bu arada bence menün fena değil akşam en azından poğçayla keki dengelemişsin :KK66:

Eşim sağ olsun yine bana emrivaki yaptı ve saat 15:30da telefon açtı ( daha ortada hiç birşey yokken ve ben duştan daha yeni çıkmışken havluyla duruyorken ) işte aşkım biz yarım saat 45 dakikada kadar geliyoruz diye :KK57:
Nasıl yani falan diye tabi anında panik yaptım ama neye yarar bir kere kendi kafalarına göre takılmışlar o_O

Hadiii motoru taktım totoşa ve koştur koştur hemen bulgur pilavını ateşe koyup yoğurtlu kırmızı lahanamı yaptım, tavukları hazırladım, soframı hazırladım ve kalan işleri bitirdim :63:

Neyse yemek faslı, çay faslı derken gece 10da ancak oturmaya fırsatım oldu ve 12ye doğru yatakları açtık yatıştık :KK66:
Sabahda 08:00de uyandım kahvaltı hazırladım herkez uyurken sonra eşim herkesi uyandırdı birlikte kahvaltımızı yaptık :KK66:
Öğlene doğru gittiler ondan sonrada hadi şunu toparla bunu toparla derken ancak uğrayabildim :KK66:

Kuzularımda dışarda kartopu oynamaya çıktılar bende fırsat o fırsat buraya bakayım dedim :KK66:

Bu arada bence menün fena değil akşam en azından poğçayla keki dengelemişsin :KK66:
wah banum şükür atlatmışşın o motoru iş donuşu hergun takıyom iyi bilirim :KK70::KK70:
allah bu kadınlara acısın ya valla

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
cirkinordekyavrusu( 65,1 / / / % )
334. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 67 ye bolundu
benben( 68,3/ / / % )395.etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 6 ya bolundu
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )
Rengarenknesli(76/ / /% )

8. TAKIM ORTALAMA%

kızlar baska ızınden donen var mı bılmıyorum yada ızıne cıkmk ısteyen var mı bılmıyorum bıldıgınız varsa lısteye ekleyelım hepınıze bol eksılı cumalar olur ınsallah

Kız nasılsın bakalım dünden beri çox özledim vallah.Maşallah çabuk yapmışsın yemeklerini:nazar::nazar::nazar: Bir gözel dincel artıq:KK15::KK15::KK15:

wah banum şükür atlatmışşın o motoru iş donuşu hergun takıyom iyi bilirim :KK70::KK70:
allah bu kadınlara acısın ya valla

Sorma canım dün eşim hele telefon edince nasıl kalayladım adamı az daha zorlasaydınız öğle yemeğine bile gelirdiniz ulen en sonunda seni bırakıp Sedaya çıkıp yenisini arayacağım dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Nasıl gülüyor eşim eski kocam iyidir dersin diyor bide dedim yok hepsi şere....z diyeceğim dedim nasıl kahkahlar atıyor aşkım seni çok seviyorum ben falan diye :KK48: adam emrivaki konusunda çok yüzsüzleşti :KK70:

Kız nasılsın bakalım dünden beri çox özledim vallah.Maşallah çabuk yapmışsın yemeklerini:nazar::nazar::nazar: Bir gözel dincel artıq:KK15::KK15::KK15:

Sağ olasın canım :KK68: valla bende sizi özledim :KK60:
Bugün valla hayatta iş yapmam :KK66: akşamlıkta zaten dünden kalan çorba, tavuk ve bulgur pilavımız var yanınada bir ayran tamamdır :KK66:

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
benben( 68,3/ / / % )395.etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 6 ya bolundu
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )

8. TAKIM ORTALAMA%

kızlar baska ızınden donen var mı bılmıyorum yada ızıne cıkmk ısteyen var mı bılmıyorum bıldıgınız varsa lısteye ekleyelım hepınıze bol eksılı cumalar olur ınsallah

Teşekkür ederim mervecim pek eksilerle gelemedim maalesef biraz sıkıntılarım vardı inanın ne bulduysam yedim gibi bişey oldu..inşallah hedefimi tutturacağım..

Menüm:
Sabah: 2 b çay. 2 hurma
Öğlen: 3 adet karın böreği
Akşam: 1 elma. 1 kase pul bibrli yoğurt.
2 kupa papatya çayı. 1 lt su.

Bende biraz zorlandım bugün
menüm saçma oldu bu hafta fok düzensiz o yüzden bugün yazmicam tartıda da suan ayniyim sabit kilom bakalım yarın ne olacak
artı görmiyimde sabit kalmaya razıyım inş. Bu hafta Hoppa

Bugün yaptiğim sporlar

Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1er kiloluk ağrlıklarla )
225 squat
30 deatlift 5 kilo ağırlikla
50 selülit ssavar hareketi
70 köprü
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
8 dklk karın videosu :KK66:

Süper canım kerPancari71, post: 39525480, memberyapıyordum Bugün yaptiğim sporlar

Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1er kiloluk ağrlıklarla )
225 squat
30 deatlift 5 kilo ağırlikla
50 selülit ssavar hareketi
70 köprü
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
8 dklk karın videosu :KK66:[/QUOTE]
Super canim bende o 8 dk lik videoyu evlenmeden yapiyordum helal olsun sana valla

Hayırlı cumalar kelebeklerim:KK68:
Malum iznliyim ve yoğunluktan da uğrayamıyorum aslında her gün okuyorum fakat cevap yazamıyorum:KK75:

Gülşencim dedeciğine çok geçmiş olsun rabbim şifa versin:KK68:

İznden dönen kelebeklerim tekrar aramıza hoşgeldiniz:KK19:
sizler izindeyken yarışma kuralları değişti şekerlerim izinli üye kuralı şu şekilde:

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Bu takım kuralı değil genel yarışma kuralıdr bunuda belirteyim:KK56:
Bu kurala istinaden benben,turuncu ve ördekim eğer izinden kilo alarak döndüyseniz aldığınız kiloyu verene kadar listede olamıyorsnuz.bu süreçte ise takımda paylaşımda bulunmaya,menü kilo bildirimlerindede bulunuyorsunuz yani paylaşım konusunda bir şey değişmedi:KK66:
İnşallah en kısa sürede kilolarınızı verip tekrar listede olursunuz:KK60:

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )

8. TAKIM ORTALAMA%

TuRuNCu TuRuNCu
benben benben
@cirkinordekyavrusu

Kızlar kilo bildirim durumuna göre listede olacaksınız

Nick değişenler kimlerdi eski ve yeni kullanıcı adını yazsınlar..
Ve izinde olup unuttuğumuz varsa lütfen onlarda belirtsinler..

Hayırlı cumalar kelebeklerim:KK68:
Malum iznliyim ve yoğunluktan da uğrayamıyorum aslında her gün okuyorum fakat cevap yazamıyorum:KK75:

Gülşencim dedeciğine çok geçmiş olsun rabbim şifa versin:KK68:

İznden dönen kelebeklerim tekrar aramıza hoşgeldiniz:KK19:
sizler izindeyken yarışma kuralları değişti şekerlerim izinli üye kuralı şu şekilde:

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Bu takım kuralı değil genel yarışma kuralıdr bunuda belirteyim:KK56:
Bu kurala istinaden benben,turuncu ve ördekim eğer izinden kilo alarak döndüyseniz aldığınız kiloyu verene kadar listede olamıyorsnuz.bu süreçte ise takımda paylaşımda bulunmaya,menü kilo bildirimlerindede bulunuyorsunuz yani paylaşım konusunda bir şey değişmedi:KK66:
İnşallah en kısa sürede kilolarınızı verip tekrar listede olursunuz:KK60:

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )

aygün01(75,1 / / /%)
melekkız_( 62,9 / / /% )
elyesa27(73/ // % )
oglusum_yh( 64.5// /%)
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,7/ / /% )

8. TAKIM ORTALAMA%

TuRuNCu TuRuNCu
benben benben
@cirkinordekyavrusu

Kızlar kilo bildirim durumuna göre listede olacaksınız

Nick değişenler kimlerdi eski ve yeni kullanıcı adını yazsınlar..
Ve izinde olup unuttuğumuz varsa lütfen onlarda belirtsinler..
Size de hayırlı cumalar Ayşe xanım. Ben de diyorum kaptanımız neden yok. Çok özledim sizi sizin yazdıklarınız bana çok iyi geliyordu. Sizinle çok konuşmamız olmadı amma benim hissiyatım çok güçlü ve 1-2 defa konuşmamız oldu sizinle o sıcaklığı sizde hissetdim ben. :KK15::KK15::KK15:Allah işlerinizde kolaylık versin.

Back
X