- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Kızlar moralim cok bozuk galiba benim dişim ağrımıyo tiroid bezim cok ağrıyor dün gece elimle boynumu tuttum ve resmen elime bir modül geldi Şubat sonunda tiroid için kontrolüm vardı gitmemiştim olacağı bu oldu inşallah kanser falan değilimdir aklıma hersey geliyor
Canım hemen aklına kötü şeyler getirme
İlk fırsattada mutlaka doktora görün belkide sadece bademciklerin şişmiştir
Benim de moralim çok bozuk neden kilo veremiyorum ben neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Tamam dün geç yemiş ola bilirim ama bu böyle olacak anlamına gelmez ki. Halbuki bu hafta suyu da fazla içmişdim üstelik de yürüyüş de yapmışdım.
Canım belkide sadece ödem vardır sonuçta havalar bile kilo vermemizi etkiliyor
Pes etmek yok aynen devam
Kızlar ben çok kötüyüm istediyim sonucu alamayınca çok sinirleniyorum ve maalesef bu kocamla ve çocuğuma olan davranışıma yansıyor üzüyorum onları ne yapıcağımı bilemiyorum çok canım sıkılıyor bırakmak istiyorum artık.
Canım biraz rahatlatmaya çalış kendini yazık hem kendini kötü hissediyorsun hemde evdekiler üzülür ( senin moralin kötü diye )
Bak bence kendine bir iki gün müsaade et inan stres zaten bizim başlıca kilo verememe nedenimiz
Eminim bir sonraki hafta gidecek hem kiloları bir günde almadık ki bir günde verelim
Yüreği güzel arkadaşım sen istedikten sonra başaramayacağın şey yok bunu devamlı kendine hatırlat
Aleyküm selam banumm
Rabbim kolaylıklar versin bitanem
Bugün benimde akraba günüm var![]()
Ayyy Ayşem valla bu 15 günde birde olsa günler olmasa daha rahat olacak
Bugün gideceğimiz akrabada maşallah pek marifetli
İnşallah pek sevmediğim şeyler yapar ( bende neyi sevmiyorsam artık
Olmadı yine mutfağa atacağım kendimi