Sağol tatlım ben pazartesi 5 te 5 İ tekrar yapmak için sabırsızlanıyorumyumurta gününüde arkanda biraktin basarili bi sekilde canim..sende süpersin...
Hoşgeldin canım yarın takımdaki kızlar seni kucaklayacaktırMerhaba başarınızı tebrik ederim.
Ben Merve 28 yaşındayım. Aslında geçen hafta 9. takıma katılmıştım. Fakat bu hafta sizin başarılarınızı görünce 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya karar verdim. ). takımda bu tarz diyetler yasak olduğu için takımdan ayrıldım ve başka bir takıma katılmak istediğimi belirttim. Çok şanşlıyım ki 8. takımdan davet geldi. Teşekkür ederim Moni.
Hoşgeldin canımMerhaba başarınızı tebrik ederim.
Ben Merve 28 yaşındayım. Aslında geçen hafta 9. takıma katılmıştım. Fakat bu hafta sizin başarılarınızı görünce 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya karar verdim. ). takımda bu tarz diyetler yasak olduğu için takımdan ayrıldım ve başka bir takıma katılmak istediğimi belirttim. Çok şanşlıyım ki 8. takımdan davet geldi. Teşekkür ederim Moni.
Hoşgeldin ismim ayşe 22 yaşındayım 70.400 kiloyu 6 li rakamlara çok az kaldı heyecanla bekliyorum bakalım sende bahset kendinden canımMsjları beğenip alıntılayamadım ama hoşgeldim ve enerji doldum bir anda.
Banum bu ceza geçen haftaların sonucu aldığımız cezaydı bitanem yani uygulamak durumundayız.ama inşallah yeni etaba güzel başlangıç yaptık bundan sonra ceza almayız almayalımAyşemmmm peki birinci olunca bu cezamız kalkmayacakmı
Bİrde Performans uygulamasını nasıl yükseltebiliriz ki
İnşallah iki güne kuzunun birşeyi kalmaz
Yarında inşallah dengelersin bugün yediklerinide
Hosgeldin canim..ben gülhan..36 yasindayim 2 kizim 2 oglum var...bu gruba katildigim baslangic kilom 70,5 idi. .simdi cok sükür kizlarin yardimi ve destegiyle 64 kiloya düstüm..ilk hedefim simdilik 60 sonrasi 57..ben 2.kez 5 gün diyetine devam edecegim..istersen beraber yapalimm ..pazar günü basliyoruz bi kac arkadaslan yine..beraber daha eylenceli oluyo...Msjları beğenip alıntılayamadım ama hoşgeldim ve enerji doldum bir anda.
Msjları beğenip alıntılayamadım ama hoşgeldim ve enerji doldum bir anda.
Hoş geldin MerveMerhaba başarınızı tebrik ederim.
Çok güzel canım tebrik ederimKızlar günaydın :)bugün 5te 5 diyetim tamamen bitti tabi hemen tartildim 64.1 kiloyum canlarımtoplamda 5 günde 2.8 kilo vermişim çok mutluyum
Cok mutlu oldum senin adina canim ..bu süper bi sonuc...Kızlar günaydın :)bugün 5te 5 diyetim tamamen bitti tabi hemen tartildim 64.1 kiloyum canlarımtoplamda 5 günde 2.8 kilo vermişim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?