Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba başarınızı tebrik ederim.
Ben Merve 28 yaşındayım. Aslında geçen hafta 9. takıma katılmıştım. Fakat bu hafta sizin başarılarınızı görünce 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya karar verdim. ). takımda bu tarz diyetler yasak olduğu için takımdan ayrıldım ve başka bir takıma katılmak istediğimi belirttim. Çok şanşlıyım ki 8. takımdan davet geldi. Teşekkür ederim Moni.

Hoşgeldin canım yarın takımdaki kızlar seni kucaklayacaktır

Hoşgeldin canım

Banum bu ceza geçen haftaların sonucu aldığımız cezaydı bitanem yani uygulamak durumundayız.ama inşallah yeni etaba güzel başlangıç yaptık bundan sonra ceza almayız almayalım
Buda çok basit her hata ortalamamız %30 un üzerinde tutabilmek
Ben takımıma güveniyorum

Msjları beğenip alıntılayamadım ama hoşgeldim ve enerji doldum bir anda.
Hosgeldin canim..ben gülhan..36 yasindayim 2 kizim 2 oglum var...bu gruba katildigim baslangic kilom 70,5 idi. .simdi cok sükür kizlarin yardimi ve destegiyle 64 kiloya düstüm..ilk hedefim simdilik 60 sonrasi 57..ben 2.kez 5 gün diyetine devam edecegim..istersen beraber yapalimm ..pazar günü basliyoruz bi kac arkadaslan yine..beraber daha eylenceli oluyo...

Hoş geldin Merve ben de Nüşabə Azərbaycandan : ) 32 yaşındayım 1.6 yaş bir oğlum var kilom 80.6

Kızlar ağzımın yarası çok kötü durumda hiç bir şey yiyemiyorum sadece bir tane mac cofe içe bildim.
Kızlar kolay yutula bilen bir şeyler söyleyin bana yaaa açlıkdan ölüyorum benim aklıma süt yoğurt geliyor o da nereye kadar.

Kızlar günaydın :)bugün 5te 5 diyetim tamamen bitti tabi hemen tartildim 64.1 kiloyum canlarım toplamda 5 günde 2.8 kilo vermişim çok mutluyum
Cok mutlu oldum senin adina canim ..bu süper bi sonuc...bu azimle her hayal ettigimiz kiloya ineriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…