Instagram da kullanici adın ne takip edeyim seniBu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı)
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim
Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw
Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi
Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
Instagram da kullanici adın ne takip edeyim seni
BuldumBnykknclkProfil resmimde küçük kızımın resmi var kedi severken kırmızı gözlüklü bir cadı
Oncelikle ilk üçe giren kizlari sonra tüm takimi tebrik ediyorum sonuc gercekten muhtesem
takimlarda bile acayip farkla birinci olmusuz... beşte beşi tekrar yapmak için acayip heveslendim hemde hiç kacamaksiz . Ama galiba misafir ler haftasonu gitmeyecek evde misafirlede bu diyet zor.
kaynanamlar varken daha rahat spor yaparim diyordum ama yalan oldu. Bugun okuldan gelince baktim sıkılmış lar piknige gidelim dediler izgara falan yaptık hem yedim hem yoruldum.
yarinda istanbuldan misafirleri gelecek ama ben cok yorgunum simdi pikniklikleri hazirladim önce evde agarlicam sonrada piknige gidecegiz.diyet yalan olmaya devam...
evet ekmege bulasmadikca dogru diyorsun.Canım sana kolay glsin işin gerçekten çok zor
Pikniği çok fazla dert etme bence bol protein ve salatayla nasılsa birşey olmaz
menüm gelsin
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanına 1 kk peynir az zeytin az balkaymak ve çay
ara: sade neskafe canga
öğlen: 2 dilim tb arasında peynirli cevizli sandviç
ara: madodan 2 top dondurma
akşam: 1 kase yoğurtlu sarma
ara: az şekerli türk kahvesi
bol su
wuhuuu canım çok iyisin maşallahBenim menüm...
1 dilim esmer ekmek
1 haslanmis yumurta
Ara....4 kasik yogurt
Öylen.
1 tabak kabak yemegi
1 kasik yogurt
5 badem
1 dilim diyet kek
Aksam..
1 grepfrut
1 haslanmis yumurta
1 diyet yulafli kurabiye
Artik birsey yemem zaten istahim yok..
haklısın canım öğlen yoğurt almadığıma ben de pişman oldum ama neyse, bugün sonn kendimi şımartma günümdü...yarından itibaren gümbür gümbür geliyorum...evet bildirim yaptım cnm ama reglim yani şişim ve tabi fazla çıktım 200 gr kadarCanım güzel fakat 4 dilim ekmek 2 olsaydı daha iyi olurdu sen bugün bildirim yaptın mı
akşam azıcık kaçmış ama telafi edersin cnmcmBende biraz abarttım
sabah 2 yumurta
öğlen
2 br süt
akşam
1 küçük kase makarna
3-4 bisküvi
2 kare çikolata
1000 kalori
2 lt su
en iyisi canım ekmeği azaltmak, bence menün fena değil afiyet olsunEvettt kızlar 5 te 5 yaparken menü de yazmıyoduk :) bugün resmen sudan çıkmış balığa döndüm ne yesem ne yesem diye açıkcası birazda ödül verdim kendime ve abarttımyahu bi insanın hiç mi midesi küçülmez ya doymayı bekliyorum yok olmuyor devam etsem daha dünyayı yiycem valla neyse menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Çok az domates salatalık
Biraz peynir
Üç zeytin
İki lokma tb ekmeği
Öğlen
Tonbalıklı salata
Ara: çok az beyaz Leblebi 10 kadar 5 badem bir Halley
Akşam: 3 yk Tarhana çorbası
Çok az biber yemeği
10 kadar kıymalı yaprak sarma en incesinden ama
Su: 2 litre
Spor :yok
Yarın bizim de piknik gibi bi olayımız var mangal olacak kesinlikle ekmek yemiycem ama 5 gündür onsuz doyuyorum bi daha da açıkcası öyle çok ekmek yiyeceğimi düşünmüyorum
sagol tatlisim..wuhuuu canım çok iyisin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?