Banu abla resimlerine baktim sende kizlarinda çok guzelsiniz inşallah kilo verip daha da güzel olacaksınBu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı)
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim
Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw
Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi
Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
4 gunlugu biri tekrar paylasabolir mi bi denim
cok sagol canim..sizin desteginizle bu kiloya geldim burdaki motivasyon ve desteyin cok cok faydasi var kesinlikle..
Tebrikler perihancım.cok sagol canim..sizin desteginizle bu kiloya geldim burdaki motivasyon ve desteyin cok cok faydasi var kesinlikle..
Tesekkürler canim..Tebrikler perihancım.
süpersin
şu verdiğin kek tarifinide deniycem hemen
Canım özellikle seni çok çok tebrik ediyorum süpersinTesekkürler canim..denemeni tavsiye ederi cok hos tadi var...
Haftaya yine güzel kilo verirsem bi tarif daha paylasirim sizlerlen insallah
Canım özellikle seni çok çok tebrik ediyorum süpersin
Kızlar tebrik ediyorum..
Süper bir performans göstermişsiniz bu hafta..
Harikasınız, tekrar tebrikler
Hepinize cok tesekkur ediyorum kizlar darisi basiniza..gelecek haftayada yine birinci oluruz insallah..Kızlar tebrik ederim hepinizi harikasınız
Evet UOTE="bugunadimleyla, post: 40668223, member: 644095"]akşam azıcık kaçmış ama telafi edersin cnmcm
yumurta gününüde arkanda biraktin basarili bi sekilde canim..sende süpersin...Hemen günün özetini yazıyım toplamda 7 yumurta yedim 11 bardak su 2 kupa yeşil çay 2 kupa limonlu sıcak su içtim :)60 squat 100 bacak inceltme hareketi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?