Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Alla alla bir haftada o kadar artı çıkması imkansız kesin ödemdir canım sende Banu ve benim gibisin azıcık normal insan gibi yesek hemen artı görüyoruz var bizim genetiğiöimizde bişey

Aynen canım şu ramazanda vücut allak bullak oldu çok yemek yediğim günün ertesi sabah resmen 1 kilo eksi görüyorum az yediğimde artı görüyorum vücutta şaşırdı valla kazasız şu ramazan ı atlatalmda bomba gibi dönüş yapıcaz eminim

Alla alla bir haftada o kadar artı çıkması imkansız kesin ödemdir canım sende Banu ve benim gibisin azıcık normal insan gibi yesek hemen artı görüyoruz var bizim genetiğiöimizde bişey
Mecbur öyle veya böyle alisacak bünyemiz..yok öyle yagma

Nasıl hayatımız boyunca zayıf kalıcaz hic bilmiyorum canım

Of napcaz böyle tatlım ya

Evet canım valla şimdi 13 kilo verdim ama diken üstündeyim tekrar eskisi gibi şişman olmak istemiyorum veçok korkuyorum
Canim sen yarin icin hangi kilonu bildirim yapacaksin..herzamanki gibi sabahki kilonumu yoksa bugün iftardan önceki kilonumu

Ben pazartesi gününden itibaren kendime çeki düzen veriyorum kızlar çok sıkı bi diyet yapmam lazım ve hedefim 2 kilo vermek bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda

Iyi akşamlar arkadaşlar
iftardan önce tartıldım.
-200 gr.
200gr. seviniceğim hiç aklıma gelmezdi
azar azarda olsa gidiyo çok şükür.
kızlar akşam abartmadan istediğimi yiyorum.sahurdada 7hurma ve bir kase yulaflı yoğurt yiyorum.

Bugünkü sahur menüm...
1 dilim cavdar ekmegi
3 parca beyaz peynir
Biraz nane
Salatalik
1 bardak ayran

Iftar menüm
2 kepce kiymali tarhana corbasi
1 tabak yogurt esligiyle kiymali biber kavurmasi
1 parca ekmek kk dan biraz daha fazla
1 kase salata
1 elma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün biraz keyifci günümdeydim evden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz

Yarin sanirim kilo bildirimini sabit olarak vereceyim..iftardan önce tartildim kilom ayni .. sabah tartilsam kesin fazla gösterir...neyseki 2.9 kg artidan kurtulmus oldum...

dikkat et banucum tatildeyken...gerci o azim sende varken kilo bile verip katilirsin aramiza tekrar..

dikkat et banucum tatildeyken...gerci o azim sende varken kilo bile verip katilirsin aramiza tekrar..

Merak etme canım en kısa zamanda yine tatil dönüşü listeye dahil olurum Allahın izniyle
Zaten tatil konusunda içim çok rahat çünkü orada sabah çok erken güne başlayıp gece geç saatte kadar oturuyoruz ve günde iki kere yürüyüş yapıyoruz ( özellikle gece 1 saat en az yürüyüşümüz sürüyor ki gündüz birde denize falanda girince dahada fazla efor sarf etmiş olurum )
Geçen senede tatilde ne pişdiyse yedim ( abur cubur hiç tüketmedim ) ve geldiğimde azda olsa eksi bile görmüştüm

Gelir gelmezde kızımla 5de 5 yapacağız
Kızıma kalsa okullar açılana kadar aralıksız yapalım ki okula fıstık gibi gideyim ve dedemle olan iddayı kazanayım diyor ( 20 kg verirse dedesi ona 2000 lira laptop parası verecek tabi 300 de biz ekleyeceğiz ki hanım beğendiği laptobu alsın yeterki kilo versin )
Dedim okadarda değil 1 kere tamam sonuçta ben peş peşe yaptığımda bünye alıştı tepki pek vermedi sonrakilerde

Cecom maşallah senin fıstıklara.helede ramazanda hazıra konmak paha biçilemez.
cecom bende öyleydim aç gezerdim ramazanda gram veremezdim.
Şimdi azda olsa gidiyo çok şükür.
o zaman bayramdan sonra beşte beşçiler toplansın

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik 1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olması artık nasip )

Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diye Her gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik
Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları ) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın

Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn

Bayram sonrası Bomba gibi geliyorum FAtoşum
İnşallah hepbirlikte Bayramdan sonra çok daha güzel kilolar verip bu seneyi hedefimize ulaşarak bitirmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn

Merhaba kızlar bugün kuzende davetliydim ve epey kaçırdım onun için kesinlikle sahur yapmıcam şimdi sabah ezanının okunmasını bekliyorum namazı kalıp yatcam yediklerimi hadi yazayım Allahın bildiğini kuldan esirgemeyim

iftar
1 kepçe çorba
3 yk kuru fasulye
2 yk pilav
1 /2 dilim börek

ara
1 dilim güllaç
2 porsiyon meyve

2 lt su

Günaydin kizlar kilo bildirimini hemen yapim...malesef bu hafta ancak arti kilolari verebildim..

Gecen hafta 57,4
Bu hafta 57,4
Verilen kilo 0. 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…