- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
Olur böyle zamanlar canim...moralini bozma....bende haftasonunda bayagi bi sinirlari asmistim..nerdeyse 3 kilo arti görmüstüm yine..2.9 artidaydim...bazen oburlugumuz tutuyo....insallah bende yarin eksi görürüm tartida azda olsa..
Canım valla ben Ramazan münasebetiyle kendimi iznede ayrılınca tamamen diyete kapattımHeee tabiki homini gırtlak yemiyorum elimden geldiğince abartmamaya çalışıyorum ama canımın istediği birşey olunca yiyorum 1 kilo daha artı gördüm tartıda ( 105.5 oldu ) ama hiç umurum değil çünkü biliyorumki kesinlikle ödem var sonuçta gerçekten kilo almış olsam kıyafetlerim dar gelir aksine dahada bollaştı Eşimde rakama takılma sen sonuçta iftardan sahura kadar çok fazla su da içemiyorsun diyor
Mecbur öyle veya böyle alisacak bünyemiz..yok öyle yagmaAlla alla bir haftada o kadar artı çıkması imkansız kesin ödemdir canım sende Banu ve benim gibisin azıcık normal insan gibi yesek hemen artı görüyoruz var bizim genetiğiöimizde bişey
Nasıl hayatımız boyunca zayıf kalıcaz hic bilmiyorum canımCanım sen reglsin onun için şişsin sabit olsan bile bu hafta emimim haftaya eksi mutşaka görürsün sobuçta şok diyet yapıyorsın ve az yiyorsun valla ben dikkat ederseniz bşrkaç gündür yediklerimi yazmıyorum çok fena çık ama sabitim şimdilik bakalım
Olur böyle zamanlar canim...moralini bozma....bende haftasonunda bayagi bi sinirlari asmistim..nerdeyse 3 kilo arti görmüstüm yine..2.9 artidaydim...bazen oburlugumuz tutuyo....insallah bende yarin eksi görürüm tartida azda olsa..
Nasıl hayatımız boyunca zayıf kalıcaz hic bilmiyorum canım
bisekilde dengelicez canim..kendimizi salarsak yine eskilere döncez...Of napcaz böyle tatlım ya
Canim sen yarin icin hangi kilonu bildirim yapacaksin..herzamanki gibi sabahki kilonumu yoksa bugün iftardan önceki kilonumuEvet canım valla şimdi 13 kilo verdim ama diken üstündeyim tekrar eskisi gibi şişman olmak istemiyorum veçok korkuyorum
dikkat et banucum tatildeyken...gerci o azim sende varken kilo bile verip katilirsin aramiza tekrar..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydimevden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayınhatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorumulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz
dikkat et banucum tatildeyken...gerci o azim sende varken kilo bile verip katilirsin aramiza tekrar..
Cecom maşallah senin fıstıklara.helede ramazanda hazıra konmak paha biçilemez.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün biraz keyifci günümdeydimevden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayınhatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu
Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorumulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz
Cecom maşallah senin fıstıklara.helede ramazanda hazıra konmak paha biçilemez.
cecom bende öyleydim aç gezerdim ramazanda gram veremezdim.
Şimdi azda olsa gidiyo çok şükür.
o zaman bayramdan sonra beşte beşçiler toplansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?