• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anaaaaa bu hafta benden başkası yokmuş listedeeeee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
RengarenkNesli RengarenkNesli canım bir yetiş be kuzum :oops: Ben kiloda veremedim aksine 500 gr fazla görünüyorum :KK70:
Haftaya listeye dahil olacak kızlardan erken listeye alabiliyormuyum birilerini :KK64:
adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım ben

inş sende en kısa zamanda istediğin kiloya inersin, Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın
bende 29 yaşındayım ve 3 yaşında kızım var ben de ankara da yaşıyorum
kendi çabamla geçen yaz 63 kiloya kadar düştüm doğumda 80 kiloydum belki de daha fazla 17 kilo verdim fakat bu kış cılkını çıkarıp tekrar 70 e kadar çıktım kısmetse artık 55 e inip vücudumun durumuna göre belki 1-2 kilo daha verip kilomu korumak adına sağlıklı beslenmeye devam etmek istiyorum.
bir de ilerde 1 çocuk daha istiyorum en azından zayıfken hamile kalır ve dikkat edersem hem çok kilo almam hemde aldığım kiloyu çabuk verebilrim diye ümit ediyorum bakalım kısmet
sen yaparsın o ışık var sende ;):KK58:

adaylar listesini yap da bir bakayım kim ne zaman girmiş. soralım paylaşım alanına. ama listeni bi yap buraya bakayım ben

Tamam canım hemen diğer takozdaki listeme bakıp sana buraya yazıyorum ama yeni gelen kızların hepsi ayın 4ünde geldiler yani 2ci bildirimleri oluyor bu hafta ama tabiki hemen ekliyorum ;)
Yoksa benden başkası yok herkes izinli yada mezun oldu :)

Tamam canım hemen diğer takozdaki listeme bakıp sana buraya yazıyorum ama yeni gelen kızların hepsi ayın 4ünde geldiler yani 2ci bildirimleri oluyor bu hafta ama tabiki hemen ekliyorum :KK66:
Yoksa benden başkası yok herkes izinli yada mezun oldu :)
sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar. ;)

şimdi ben 2 hafta size yardıma geleyim. aranızdan birini yardımcı kaptan seçip menu listesi görevini ona verelim . grup işi ekip işi sonuçta sorumluluk olunca bağda artar hem. bu iki haftada işler nasıl yuruyor anlamışta olursunuz okiş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Öğlene doğru kendimi bir sokağa attım akşama kadar :KK48:
Eşimin çalıştığı şirkete uğrayıp biraz oyalandıktan sonra büyük kuzuyu eve bırakıp parka geçtik direk :KK68: Kuşum çok güzel eğlendi ve akşam 18:00 gibi ancak eve girdik :KK48:
Tabi öğlende eşimin ablası akşama çaya geleceklerini duyurunca hemen kuşumu yıkayıp biraz evi toparladım ( Allahtan büyük kız eve erken döndüğünde çoğu işi yapmıştı :21: )
Bir saat önce gittiler ve sonra tabi ancak çay bulaşıklarını falan kaldırma faslı derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK53:

Bu arada yarın sabah yine erkenden sokağa atacağım kendimi :KK48:
Kızları sabah 08:00de göz doktoruna kontrole götüreceğim ( ilk 3 randevuyu aldık kendimize :KK48: sağ olsun eşimde gitmişken sende görün dedi gerçi ben gözlüğümü beğenerek aldığım halde takmadım doğru dürüst :KK48: astigmat başlangıcı olduğundan ihmal etme diyip durdu bende randevu aldım kendime mecbur :KK48: )
Allahtan ilk 3 randevuyu aldık o yüzden büyük ihtimalle yarım saatte işimiz biter ve hemen damlarım yine :21::21::21::21:

Umarım yarında herkes eksi bildirimler yapar :KK68:

Çok geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz zorlama daha beter olmasın sakın :nazar:
Plates tarzı birşeyler yapsan dizi zorlamayacak :KK64: baktın zorlanır gibi oluyor başka harekete geçersin :KK66:
Umarım geçerde daha sonra ufak ufak birşeyler yaparsın :KK60:

Hmmm güzel birşeye benziyor bir ara denemekte fayda var hem karatayada uygun :KK68:

Valla plates uyabilir hazır plates topumda var ( gerçi eşim çok yer kaplıyor diye havasını almıştı ama şişirtirim ben ona tekrar :KK48: Ya yogaya bir ara çok merak salmıştım ama internetten video eşliğinde yapılabilirmi sonra yanlış bir şey yapıpta kendime zarar vermeyeyim :KK64: genelde internette çünkü hoca eşliğinde yapılması tavsiye edilmiş :KK22:
Dediğin gibi iki günde kas yapmış olmam imkansız ama inan hala bacaklarım felaket ağrıyor :KK53:

Bakalım aslında şu Ebru şallıya gıcık oluyorum ama olmadı onun videolarını yaparım yoksa boşuna ölçülerimi almış olurum ve bir ayda fark pek olmaz spor yapamazsam :KK53:

Bakalım ayın 18inde en geç olmam lazım ama hiçte olacak gibi hissetmiyorum şu anda :KK48:
Ya sanırım birazda psikolojik çünkü dediğim gibi senelerdir her ay o korkuyla yaşıyorum :KK48: Valla bendeki şansla ben bağlatmayı boşver komple söktürsem yine beni bulur :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tabi o işin şakası herşeyin hayırlısı ama dediğim gibi sanırım birazda psikolojik ve diyet depresyonundan kaynaklanıyor :KK48:

Canım mekik harici squat hareketlerini dene baya bir faydası varmış onların :KK66: Birde şu lastikle yapılan hareketler bacak açma kapama gibi ( yan yatarken hani yapılan )

Süpersin canım inşallah yarın sabah bir daha bakarsın daha az çıkarsan o rakamı daha fazlaysada bu son rakamı kullanırız ( sen ona göre bildirimini yaparsın )

Tamamdır canım bende sabah göz doktorundan sonra hemen bakarım başka kimler bildirim yaptı diye :KK66: tekrar bildirim yapmazsanda bu rakamı kabul ederiz :KK60: tebrikler bu arada güzel gitmiş :KK66:

:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuş :D Ebru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım :D anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın:D Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.

:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuş :KK70: Ebru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım :KK70: anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın:KK70: Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.

olabilir tatlım bi bakayım programların isimleri neler
plates yapabileceğimi sanmıyorum
eve git yemek bulaşık çocuk eş ee bide işten gidiyorsun bazen günler 24 saatten fazla olsa keşke diyorum

sorun yok banum bu hafta tek kişilik bildirim yaparsın kasma kendini bu kadar. :KK66:

Kız 500 gr artıdayım :KK48: tek başıma takımı mı batırayım :KK48:

ahahah banum bana piyango çıkarsa sana pc alacam söz bak buraya yazıyorum. kurtul şu takozdan :KK70:

Anammm kızzzz Allah razı olsun teklif bile etmen yeterli ;) sen kazan bana almasanda olur laptop :KK60: senin yüreğinin güzelliği samimi dostluğun herşeye bedel :KK68:

:) Valla ben yogayı netten denedim.. Kaliteli olanlar hep ingilizce.. İnsan hem nefes alıp vermeye çalışıp hem ne dediklerini anlamaya çalışınca zor oluyomuş :KK70: Ebru şallı diyosan boşver ona hiç bulaşma çünkü o plates falan yapmıyomuş onu anladım :KK70: anca nefes alıp veryo terlemiyo bile kadın:KK70: Ben yakınımızda bir okul var onun plates derselrine giriyorum. Hoca çok dikkat ediyo hepimize tek tek.. sende öyle bir şey araştır istersen? ama evde yapıcam diyosan ben telefonuma günlük egzersiz programları indirdim. Onları yapıyorum yavaş yavaş.. oda senin için kolay olabilir.

Bende bir ara bakarım o zaman bugün cepten dediğin gibi devamlı elimin altında olur ;) zaten benim takozla yoga yapıp rahatlıyacağım desem kesin sinirden kabız olurum sayfalar dondukca :KK70::KK70::KK70::KK70:

bence sqatdan oluyo csnim..istersen sende araver sqata baska seyler yap..bugün 25 dakika stepper yaptim agri olmadi yaparken ama sonrasini bilmiyorum

ben bir gün arayla yapmayı deneyeyim canım. Spor yaptığım günler iyice zorluyor beni zaten :(

Cuma Yarışması Adaylar listesi ;

Üye......................Başlangıç t.................. Başlangıç................ Hedef.............. 1. hafta ................2. hafta
nnickk................. 04.08.2015...................71 kg....................... 62 kg................ 70.2 kg ................69.8
selvatico_rosa .....04.08.2015...................70 kg....................... 55 kg............... 70 kg................... 67.7 kg
mylittleboys .........04.08.2015 .................59.5 kg..................... 50 kg............... 57.9 kg..................57.8 kg
merve1707 ...........04.08.2015..................61.1 kg..................... 50 kg................ 60.1 kg.................
amelia2 ................04.08.2015..................64.4 kg.................... 55 kg................. 63.6......................
tembelpembefil.... 04.08.2015..................78.7 kg..................... 60 kg................ 78.7 kg................. 76.7 kg

Amelia2 ve Merve1707 paylaşımlarınız yeterli değil o yüzden eğer önümüzdeki hafta +35 yapmazsanız mesaj sayınızı sizleri liste dışı bırakacağım :KK66: haberiniz olsun :KK66:

Diğer kızlardan çok memnunum ve inşallah aynı şekilde devam ederde haftaya listeye dahil olursunuz

Sendebenim gibi koladan vvazgeçemiyo musun valla deselerzararı yok su yerine kola iç diye suyu hiiiiç aramam :) tabi çok zzararlı zero olsa bile hem mideye hem vücuda meselabende yyıllardır selülit var ve üniversite yıllarımda çooook içerim o zaman başladı malesef yapıştı gitmiyorum şimdide ama tabii ben yine kola içmeye devam ediyorum haftada 2-3 bardak :)

:) sormaaa.. ya ben cola düşkünü değilim o kadar ama o tatlılığı yokmuu :D canım tatlı istedikçe bir ara cola içiyodum. galiba kendi kendime alışkanlık haline getirdim. Şimdi canım tatlı istesin moralim bozulsun hemen ilk aklıma cola geliyo :) sende ki gibi bendede geri dönüşü selülit oluyo ne yazık ki squatla biraz toplar belki dedim.. Birde biberiye ve badem yağını kullanamıştım yıllar önce çok etki etmişti.. yine deneyesim var yani..

Cuma Yarışması Adaylar listesi ;

Üye......................Başlangıç t.................. Başlangıç................ Hedef.............. 1. hafta ................2. hafta
nnickk................. 04.08.2015...................71 kg....................... 62 kg................ 70.2 kg ................69.8
selvatico_rosa .....04.08.2015...................70 kg....................... 55 kg............... 70 kg................... 67.7 kg
mylittleboys .........04.08.2015 .................59.5 kg..................... 50 kg............... 57.9 kg..................57.8 kg
merve1707 ...........04.08.2015..................61.1 kg..................... 50 kg................ 60.1 kg.................
amelia2 ................04.08.2015..................64.4 kg.................... 55 kg................. 63.6......................
tembelpembefil.... 04.08.2015..................78.7 kg..................... 60 kg................ 78.7 kg................. 76.7 kg

Amelia2 ve Merve1707 paylaşımlarınız yeterli değil o yüzden eğer önümüzdeki hafta +35 yapmazsanız mesaj sayınızı sizleri liste dışı bırakacağım :KK66: haberiniz olsun :KK66:

Diğer kızlardan çok memnunum ve inşallah aynı şekilde devam ederde haftaya listeye dahil olursunuz

canım inş listeye bu hafta girebiliriz

Kizlar kilom 57.9
Gecen hafta 57.8
Fark +0,1

Buhafta yuzde 0.17

Kizlar kafadan yazdim kusura bakmayin telin sarji yoktu..
Msj sayim 30 vardir sayip yazicam eve gidince su an disardayim

Canım sıkıntı yok tek tek telefondan zor olur saymaz istersen bugünden itibaren her gün 5 mesaj yazmaya gayret et o zaman + 35 olduğuna emin olursun tek tek saymana gerek kalmaz ;) Paylaşımın zaten iyi ve eminim dahada iyi olacaktır ;)

Kızlarrrrrr

Geçen günde yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı ;)

Malum tek başına burada her şeyi takip etmek zor oluyor ve demin Neslihan arkadaşımızında önerdiği gibi gönüllü bir Kaptan yardımcısı istiyorum ;)

Birlikte hem hedeflerimize ulaşırken banada biraz yardımcı olabilecek biri ;)

Hem emin olun sorumluluk artınca kaçamak riski biraz daha azalıyor J

Her gün Menü takibini üstelenip paylaşımların yeterliliğini takip etse yine yeterli ;)

Takımdaki üyeleri Exelle alt alta yazıp her gün için yanına bir x koysa yeterli ;)

Haftanın 7 gününden 3 günü menü paylaşımını yapmayana yada kaçamak yapana ufak bir ceza veriyoruz bundan sonra ;)

İki seçenek sunuyorum;

100 mekik

Yada

200 ip atlama

En azından bu sayede fazladan spor yapmış oluruz hemde menülerimizi sırf ceza yememek için düzenli yaparız ;) Ne dersiniz

Back
X