- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim bende
Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştüÖğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım
Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedikKüçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiztabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım
)
Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için
Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorumSpor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense
birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim
tabi yine iki öğün
![]()
Canım ben hamile olduğumu öğrenene kadar yoga ya çok merak salıp 3 ay yoga ya gittim
mükemmel bir şey yani tam olarak spor diyemem ama hocanın gösterdiği hareketleri yaptığımda zamanla nasıl esneklik kkazandığımı gördüm ayrıca vücudu zorlamak da güzel ve tabi ki bütün stresimi o loş ortamda hafif müzik ve tütsü kokusuyla atıyordum
Tabi hamile olduğumu öğrendim ve gitmedim saf gibi üstelik hamile yongası bile varken ga birde çok tuzluydu fiyatı çocuk olmayınca vetebiliyodum
aslında yoga herkesin kendini rahatlatmak adına haftada bir gün bile olsa bir odaya çekilip altına mat alıp yoga müziği eşliğinde yarım saat ayırmayı gerekir böylece hem gerilen kaslar gevşer hem de küçük çapta spor yapmış oluruz