Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben geldim bugün sıvı diyeti bakalım nasıl geçecek![]()
Kızlar ben geldim bugün sıvı diyeti bakalım nasıl geçecek![]()
Ben çok geç kalktım tatlım sabah oldu yani ben yağ ve tuz koymadım ama kayinvalidem yaparken tuz katıyor yetti o tuz bana ben bugun menu yapiyim 7 günlük ona uyalım bence olur mu canimCanim oglene tarhanami yaptım bile hiç yağ koyacak miyiz ve tuz var mi
Tatlım 5 te 5 iyi gelmedi mi benim de ilk başlarda öyle olmuştu sonra bünyem alıştı sanırım yapabilirsen hafta 2 gün sıvı hafta ici 5 te 5 yap istersen canimAllah kolaylık versin sonuçları bekliyoruz :)
Tatlım 5 te 5 iyi gelmedi mi benim de ilk başlarda öyle olmuştu sonra bünyem alıştı sanırım yapabilirsen hafta 2 gün sıvı hafta ici 5 te 5 yap istersen canim
Ben çok geç kalktım tatlım sabah oldu yani ben yağ ve tuz koymadım ama kayinvalidem yaparken tuz katıyor yetti o tuz bana ben bugun menu yapiyim 7 günlük ona uyalım bence olur mu canim
Tamam olur canım ama bir defalik yarım saat çok caydırıcı değil bence 2 saat olsun o hafta istediği zaman parça parça da yapilabilsin
Banu ne mutlu senin icin. O pantolona girmek icin azmin artmistir simdi.
Bende bir elbise kestirdim gozume 1.5 ayda ustume yakisir hale gelsin istiyorum
Sık disini banu bayrama ne kaldı canım
Menü hazırlayıp buraya resmini koyarım mutlaka yap sende kız ben nasıl uğraştım biliyo musun 4 aydır geri alsamda bırakmadım sende pes etme benceaayy menü bayılırım planlı şeylere :) at at bende haftaya yaparım süper olur.... benim de bir dediğim bir dediğimi tutmuyor :))
Menü hazırlayıp buraya resmini koyarım mutlaka yap sende kız ben nasıl uğraştım biliyo musun 4 aydır geri alsamda bırakmadım sende pes etme bence
Nereye gidicem kız meral etme tependeyim hepayy sen kilo versende gitme bir yere insanı heveslendiriyosun valla süpersin :)
Nereye gidicem kız meral etme tependeyim hepbak sana bi çözüm söyliyim kiloyu geri almamak için pazar günü saf Protein günü yap cumartesi çok abartmadan sapıtabilirsin
![]()
Kızlarrrrrr size birşey anlatacağım
Geçen gün eşim döndüğünde bana öyle birşey söyledi ki inanamadım
Benim küçük kuşuma yeni hamileyken ( ki o zamanlar düşük riskide vardı ) benim görümce olacak hatunbana telefon açıp vay sen eltime benim dedikodumu yapmışsın hatta benimle ilgili küfür etmişsin, yok efendim Annemiin komşusuna ( kendi en yakın arkadaşı kızı ) bizi kötülemişsin falan diye ağzına geleni saymıştı
O an neye uğradığımı şaşırıp sadece ağlayarak sen nasıl böyle birşeye inanırsın hiçmi Allah korkun yok demiştim
Eşim anında telefonu elimden alıp kardeşine ağzına geleni saydı bu kız hamile düşük riski var utanmıyormusun nasıl sen onların lafına inanırsın, sana bu güne kadar hep iyiliği dokundu yengenin üstelik benim eşim sevmesende saygı göstermek zorundasın demiştiTabi megafon o anda acıktı ve benim görümce sevmiyoruz işte, hatta ilk günden beri hiç sevmedik ve sevmek zorundada değiliz demişti
ki evlendikten 4 - 5 gün sonra benim evime yerleşti desem yeridir hatta evlenene kadar benim gardolaba ve makyaj malzemelerime kadar ortak çıktığı halde hiç ses etmemiştim
Eşim hatta o zaman madem öyle benim senin gibi kardeşim yok o zaman demiştitabi görümce dururmu hemen Anne babasını da gaza getirdi ve rahmetli kp resmen mahkeme kurar gibi huzuruna çağırdı bizi
O gece nasıl üzüldüysem sinir krizi geçirdiysem kanamam oldu ve hastaneye kaldırdı eşim beni hatta doktor birşeye mi üzüldü kesinlikle bebeği kayıp edersiniz asla üzülmeyecek demişti eşime
Gitmek istemediğim halde eşim bizim çekinecek birşeyimiz yok demişti ve gidince resmen bir sürü iftira atıldı bana hatta kp o zamana kadar bana attığı tüm kazıkları unutmuş gibi zaten 10 senedir elinden bir bardak su dahi içmedik hiç bize gelinlik yapmadın falan bile dedi
Tek kelime etmedim sadece en son; Rabbim büyük ben hiç birşey demiyorum, Kimin ne yaptığını ne söylediğini Allah daha iyi bilir ama şu kadarını söyliyeyim Rabbim bana iftira atanlara asla huzur vermesin, hakkımı asla helal etmiyorum demitşim
Çok uzun anlattım ama olayı kavramanız için gerekliydi
O günden sonra küçük görümcemle fazla muhattap olmuyorum ( zaten bayramda görüşürsek görüşüyoruz birde ancak Ramazanda ama ben asla davet etmiyorum)
Eltisini çok tutuyordu, çok dürüst doğru bir insan asla kimseye yanlışı olmaz diyordu
Eşim cumartesi o görümcemin yere göğe sığdıramadığ eltisinin evden kaçtığını söylediçocuklarınıda bırakıp evi terk etmiş, üstelik eşini aldattığıda ortaya çıkmış
hatta başka başkada yalanları ortaya çıkmış
Allah biliyor ya hiç sevinmedim oh olsun demedim aksine çok üzüldüm çünkü ufak kızı benim kuşumdan bir kaç ay büyük oğluda büyük kızımla yaşıt ve o an sadece onların yaşadığı üzüntüden dolayı içim çız ettine kadar zor bir duruma soktu evlatlarını
Tabi bana hiç duyurma niyetleri yoktu hani ya dersem hani o çok düzgün eltiydi hani her şeyi doğruydu diye ( ki Allah biliyor ya sırf o zaman yaptıklarını hatırlatmak için dayanamaz derim) Eşime bile söylemiyorlar bana anlatır diye
oda kuzenden duymuş ( görümcemle arada yazışırlar ama oda sevmez görümcemi aslında pek sadece akraba diye mecburiyetten idare ediyor
)
Görümcemler 3 elti ve aile apartmanında oturuyorlar ( en altta kv sonra eltiler sıralanıyordu) En ufak elti evlendikten 3 sene sonra başka şehire taşıdı evini kocasıyla ( neymiş iş yeri taşınıyormuş
bahane oldu kaçmak için ) büyük eltiyle görümce kalmıştı ve kvside sesiz görünür ama tam anasının gözü aptal ayağına herşeyi yaparda söylerde
hatta eve alışveriş bile bir yapılır paylaşılır
Büyük eltisiyle iadre etmeye çalışıyorlardı hatunu ama şimdi oda gidince kaldı kvsi benim görümcenin başına
Allah biliyor ya ona işte oh canıma deysin dedim
Hatta eşimede dedim eeee o zaman çok canımı yaktı kardeşin, o gün beddua etmiştim Rabbim ikisinede ağız tadıyla huzurla o evlerde oturmayı nasip etmeyecek bana iftira attıkları için demiştim diye
Şimdi görümce istesede ne oradan taşınıp uzaklaşabilir ( ki hep kvsini ikna edip evi üzerlerine yaptırıp oradan başka yere taşınma hayali vardı ama KVsi Kpsi öldükten sonra bunlar mal derdine girince kızıp ben ölmeden tek bir iğne bile vermem size demiş)
Eeee etme bulma dünyası herkes yaptığı iyiliğinde kötülüğünden karşılığını görür
Eşim bile diyor senin içini yakanlara sakın beddua etme harbi saatine deng geliyor diyebende diyorum benle iyi geçin oğlum adamı yamulturum diye nasıl kahkaha atıyor
![]()
Ben çok geç kalktım tatlım sabah oldu yani ben yağ ve tuz koymadım ama kayinvalidem yaparken tuz katıyor yetti o tuz bana ben bugun menu yapiyim 7 günlük ona uyalım bence olur mu canim
Tamam tatlımOlur canım bekliyorum biraz işim var bitince hemen donucem