Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Bu sabah biraz geçiktim

07:20 gibi uyandım

Neyse yarın tekrar sabah 6da uyanırım nasılsa

Uyandığımdan beri etrafı toparlıyorum ki birazdan temizliğe direk girişebileyim

Kahvaltı niyetine soğuk soğuk armut yedim 1 tane

süper iyi geldi
Bu arada regl olmama rağmen sadece 100 gr artıdayım geçen gün ki süper rakamın üzerine

Temizlik bahanesiylede bol bol hareket edeceğime göre eminim yarın dahada fazla eksi göreceğim
Tabiki canım ne demek seve seve

Bu arada sanada günaydın
Şimdiiiii
Diyelim Protein günü;
Her türlü proteini yiyebiliyoruz ( yanına hatta az salatada yapabiliyoruz ama ben pek yapmıyorum açıkcası )
Tek şart 2 protein karışmayacak

1 porsiyon köfte + salata
yada
mantarlı et yada tavuk sote ( mantar sebze olarak kabul ediliyor bunda )
yada
Döner + salata
Yada
ızgara/buğlama balık + salata
( Bizim facedeki gruba girme imkanın olsa orada bir sürü örnek listesi oluşturduk resimli oradanda her an bakabilirdin aslında )
Heee ben et ağzıma sürmem diyen Vejeteryanlar Yeşil mercimek tüketebiliyorlarmış
Nişasta günü; zeytinyağlı sarma, dolma, kırmızı mercimek çorbası, zeyt. Barbunya, kuru fasülye, nohut, bakla, bulgur pilavı, pirinç pilavı, patates ( kızartma hariç ), ve daha bir sürü seçenek
Karbonhidrat günü öğlen; Her türlü makarna ( içinde protein olmayacak yani sebzeli soslarla olabilir ), sebzeli pizza, kısır, çiğ köfte ( etsiz ), fazla yağlı olmayan içinde fazla yumurta olmayan her türlü börek / poğça ( tabi yine proteinsiz ) patlıycanlı gözleme, krep ( tuzlu sade ama istersen sebzelide yapılabilir ) kabaklı kiş falan filan
Karbonhidrat gününün akşam menüsü zaten tatlı

Yani dilediğin herhangi bir yaş pastadan tut dondurmaya kadar dilediğin bir şey seçebilirsin

eğer porsiyon çok büyük değilse yanına bir sırada bitter çikolata ekliyoruz

Ben mesela eveli gün karbonhidrat günün akşamı 1 parça bisküvi pastası + 2 top dondurma yedim

Önceki karbonhidrat gününün akşamıda 2 ince dilim kek ve 1 sıra bitter çikolata yedim
Benim bir tek dikkat ettiğim şey çok geç saate kalmamak

saat en geç 17:30da o öğünü yapıyorum ve inan hiç kötü hissetmiyorum kendimi o gün ( malum tatlı akşam yemeği yerine geçiyor

)
Meyve gününde de tek çeşit meyve seçiyorsun ( her öğünde farklı seçebiliyorsun tabi yeterki o öğünde aynı olsun meyve ) 3 - 4 saat arayla 5 porsiyon meyve yiyebiliyorsun ( ben 3 yiyorum genelde )