• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada takım olarak Performans uygulamasından Ceza almışız o_O 4 hafta boyunca haftalık listelerin düzeltmesini ve sıralamasını ben yapacakmışım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayşe arada girip bakıyorsa hay senin gibi kaptana diyordur :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Neyse Cezamız neyse çekeceğiz :KK48: HAftanın 1 günü Allahtan ama girip incelemem lazım ne ne yapacağımı öğrenmek açısından hatta başka kaptan arkadaşa danışayım doğrumu anlamışım yapılacakları yoksa dahasımı var :KK66:
niye ne varmış performansta?

ben daha olmadım yaa.
bende olsam belki vucut daha bi rahatlar. geçen haftaki şoku atlatamadı vucut

Umarım bir an önce olur sende rahatlarsın canım :KK53: Olsak bir dert olmasak ayrı dert :KK48:
Valla bel ağrısıyla temizlikde zor oluyor ama işte en azından sökülüp bitsinde bari bir sonraki aya kadar rahat olayım ( bayrama deng gelmemiş olması bile sevindirdi beni )

niye ne varmış performansta?

Valla sanırım performansdan kasıtları daha üst sıralara çıkamamış olmamızdan kaynaklı olabilir :KK53:
Yada mesajlarımızın sayısını yazmadığımızdan falanmı tam çözemedim ama artık kaderimizse çekeriz hesabı hazırlarım ben sıkıntı değil ;)

Gülsencim benim 5 te 5 yine yalan oldu...gecen hafta 2 kilo verdirtmisti..regl döneminden dolayi zorlaniyorum birde üst üste agir oldu..ben yarin hemen 90 günlük diyete geciyorum canim..su anda basim agriyo zaten..son kac haftadir resmen bünyemle savasiyorum herseyi denedim..saglikli beslenmekte ise yaramadi bende..:KK43:
yaa evet 5-5 baş ağrısı yapıyormu?

Umarım bir an önce olur sende rahatlarsın canım :KK53: Olsak bir dert olmasak ayrı dert :KK48:
Valla bel ağrısıyla temizlikde zor oluyor ama işte en azından sökülüp bitsinde bari bir sonraki aya kadar rahat olayım ( bayrama deng gelmemiş olması bile sevindirdi beni )
cem yılmazın meşhur espirisi varya. bu kadınların işi zor adet öncesi sırası sonrası koca ayda 1 hafta kalıyor normal oldukları diye:)

abartmakmı uçmuşun ne günü bu ??
:) ay benimde beynim aç midem gayet güzel oysaki
Patates günüydü canim..son zamanlarda bana birseyler oldu..cocuklar okula basladi dün..esimde ise baslasa belki düzene gircem oda cok geriyo beni..erkek evde oldumu olmuyo..2 hafta sonra oda ise baslarsa insallah düzene girerim..ama ben simdiden baslasam iyi olur

Gülsencim benim 5 te 5 yine yalan oldu...gecen hafta 2 kilo verdirtmisti..regl döneminden dolayi zorlaniyorum birde üst üste agir oldu..ben yarin hemen 90 günlük diyete geciyorum canim..su anda basim agriyo zaten..son kac haftadir resmen bünyemle savasiyorum herseyi denedim..saglikli beslenmekte ise yaramadi bende..:KK43:
canım zorlanıyosan sakın yapma 90 lık diyete geç bence hemen yeterki iyi ol canım arkadaşım bende şimdi planımı yaptım çünkü 5 te 5 ten çok sıkıldım artık tatlım

2015-09-15 16.26.38.webp 2015-09-15 16.26.51.webp 2015-09-15 16.27.05.webp
Kızlaaaaarrr planlar yapıldı veeeeee cuma 90 günlük diyet başlar :kk77:En Büyük KK:KK200::KK49::KK55:

iyiyim minik kuşum diyetle çabalıyoruz işte. sen nasılsın selülüt düşmanı?

Bende iyyim fıstık:KK8: bu aralar bende diyet modundayim nasil bi diyetse artik cıss dolu :KK34:yine de verdim bişiler işte:KK33: kahve aşığı olarak sporu bıraktığım anda selülit hücum ediyo resmen bana :confused:onlari yok edicummm:cool:

Sporumu yaptim fıstıklar:KK49:

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme:KK49:
30 istiridye hareketi:KK49:
30 köprü haraketi:KK49:
30 köpek işeme hareketi:KK49:
30 selülit savar hakeketi:KK49:
30 squat:KK49:
30 sumo squat:KK49:
50 twist haraketi:KK49:
4 dk abs :KK49:
30 jumping jack:KK49:

Sporumu yaptim fıstıklar:KK49:

30 kedi pozisyonunda arkaya tekme:KK49:
30 istiridye hareketi:KK49:
30 köprü haraketi:KK49:
30 köpek işeme hareketi:KK49:
30 selülit savar hakeketi:KK49:
30 squat:KK49:
30 sumo squat:KK49:
50 twist haraketi:KK49:
4 dk abs :KK49:
30 jumping jack:KK49:
sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibi:KK60::KK200:

sen var ya fıstıksın fıstık keşke bende şu sporu sevebilsem senin gibi:KK60::KK200:

Canim benim saol gercekten düzenli spor yapmak için sporu sevmek lazim ve ben çok seviyorum ama değişimi gördkce birakmak istemiyo insan bence sende başla spora fistik :KK15: en azindan bikaç haraket bile yeter:KK6:

Canim benim saol gercekten düzenli spor yapmak için sporu sevmek lazim ve ben çok seviyorum ama değişimi gördkce birakmak istemiyo insan bence sende başla spora fistik :KK15: en azindan bikaç haraket bile yeter:KK6:
sen benim spor hocam olsanaaaaa hem böyle ufak ufak başlarım belki:KK60:

Back
X