• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızalr bugün şirkete yurtdışından misafir geliyo bende biraz şık giyiniym dedim mangonun şu bilekte dar paça keten pantolonları var ya biliyomusunuz onu giydim bide siyah bi bluz ve şuan 36 beden pantolon bol geliyo bayramda giymiştim sonra yıkadım ütüledim çok mutlu oldum bu sabah bide hamile kalmadan 48 e düşsem benden mutlusu olmıcak valla:KK49:En Büyük KK:KK200:
36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canım

evettt hedef 34 beden doğum sonrasıda hemen toparlanabilmek için zayıflamak şart:KK49::KK49::KK49:
aslında düşünüce iyi yapıyosun canım ben hamile kaldığımda 56ydım 36 bedendim ve biliyosun doğumdan sonra 63 e indim hemen ve 40 bedendim eğer şu ilaçlardan 75 e çıkmasaydım 2 beden artmış olurdum sende 34 e inersen doğum sonrası en fazla 38 benden olursun gayet iyi bence

36 beden bol mu geliyoo kız süpersin valla bende geçen pantolon aldım koton dan 38 cuk oturdu ve kotonun kalıbı eminim mangodan daha geniş yani sen çok çok iyisin bence canım
sağol tatlım işte ne kadar zayıflarsam o kadar iyi bence doğumdan sonra bi 36 kalabilsem çok iyi olacak zaten haşimatodan dolayı 9 ay boyunca düzenli diyetisyen şart dedi doktorum işte hamile kalana kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi:KK37:

kızlar hastalandım inşallah yarına kadar şişliğim geçer varmı bi fikriniz ne içsemkio_O

2015-10-15 17.09.42.webp Akşam yemeğim:KK200:

kızlar ilk menü benden gelsin:KK200:
sabah:1 adet yeşil elma
öğlen:1 adet yeşil elma
akşam:2 adet yeşil elma+2 greyfurtun suyu(posası ile)
:KK55::KK55::KK55:

Selamün Aleyküm kızlarr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür gelebildim ;) Bugün midemin ufaldığına bir kez daha emin oldum ;)
Nişasta günümdü ve uzun bir aradan sonra kısır yapasım geldi :KK53: 1 tabak yedim ama fena rahatsız etti beni :KK48:
Gripten dolayı zaten öksürüp dururyordum birde midem ağrısından kıvrandım o_O Şükür şu anda daha iyiyim ama midede ne var ne yok çıktı :KK57: bir daha tövbe çok uzun zaman kısır tarzı birşey yapmam mide demekki almıyor artık :21::21::21::21: demekki ufaldı ve porsiyonları az daha ufaltmam lazım ;)

kız sensin o güzellik seni:KK60:banum maşa falan dedin dün bide maşalı saçla fotoğraf isteriz En Büyük KK:p:KK60:

Bİr aksilik olmazsa Pazar sabahı arkadaşa gideceğimiz zaman maşa yaparım yada cumartesi denemek için yaparım o zaman kesin resim çekilip sizlerede gösteririm :21::21::21::21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Bu akşam kızımın Endoskopisini çektirmeye gittik ve şükür sadece Reflü çıktı :KK66:
Tabi o odadan çıkana kadar bir de benim halimi düşünün o_O Biz narkozla yapılacak sanıyorduk ama yaşı ufak diye sadece hafif bir anestezi yapacağım dedi ve o an büyük kuşum başladı zangır zangır titremeye ve ağlamaya :KK61:
Bende sulu göz onla beraber tabi :KK53:
Alt tarafı 10 dakika sürdü ama bir ara odadan öğürtü sesleri gelince benim sinirler iyice boşaldı ve bende titredim durdum onu görene kadar :KK66: Şükür sonrasında hiç ağrısı sızı hissetmedi ve çabuk kendine geldi :KK66:

Reflü haricinde mide kapakçığında gevşeme varmış hatta doktor Ameliyat diyebilir devamlı gittiğiniz doktor ama sakın yaptırmayın gereksiz dedi şükür ( adam zaten operatör doktormuş ve boşuna evladını riske atma dedi :KK66: )
Beslenme ve ilaç tedavisiyle geçer hiç kafanıza takmayın dedi :21::21::21:

İnanılmaz rahatladım tabiki :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnn

Merhaba kızlar bu hastalık mahvetti beni inşallah yarın + çıkmam çok korkuyorum

Tekrar geçmiş olsun canım ;) inşallah yarın artı çıkmazsın dediğin gibi ;) bol su iç ve erken yatmaya çalış ki daha çok ödem tutmasın vucut

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Bu akşam kızımın Endoskopisini çektirmeye gittik ve şükür sadece Reflü çıktı :KK66:
Tabi o odadan çıkana kadar bir de benim halimi düşünün o_O Biz narkozla yapılacak sanıyorduk ama yaşı ufak diye sadece hafif bir anestezi yapacağım dedi ve o an büyük kuşum başladı zangır zangır titremeye ve ağlamaya :KK61:
Bende sulu göz onla beraber tabi :KK53:
Alt tarafı 10 dakika sürdü ama bir ara odadan öğürtü sesleri gelince benim sinirler iyice boşaldı ve bende titredim durdum onu görene kadar :KK66: Şükür sonrasında hiç ağrısı sızı hissetmedi ve çabuk kendine geldi :KK66:

Reflü haricinde mide kapakçığında gevşeme varmış hatta doktor Ameliyat diyebilir devamlı gittiğiniz doktor ama sakın yaptırmayın gereksiz dedi şükür ( adam zaten operatör doktormuş ve boşuna evladını riske atma dedi :KK66: )
Beslenme ve ilaç tedavisiyle geçer hiç kafanıza takmayın dedi :21::21::21:

İnanılmaz rahatladım tabiki :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnn
Banum geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin :nazar::KK60:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar :KK68:

Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım :KK66:
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış :KK53:
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum ;)

Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım ;)

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )

Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52

Toplam giden; 27.8 kg :21::21::21::21:

Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım :KK52:
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında ;)

***8.Takım - 435. Etap***

Oynakbasi34 ( 97.2 / 96.7 / 0.5 /% 0.52 )
yst38 ( 93.4 / / / % )
nnickk ( 65.2 / / /% )
selvatico_rosa ( 64.2 / / / % )
adayaren38 ( 62 / / / % )

Glbrs ( 54.9 / / / % )
_citygirl_ ( 71.9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Back
X