• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlaaaar :)
dün menümü paylaşamadım şimdi yazıyım
sabah
1 küçük sandviç
süt
öğle
1 porsiyon biber-patlıcan yogurtlama
1 kase çorba
salata
akşam
hamsi
salata
1 dilim ekmek

inşallah bu hafta bende kilo veririm şimdi ödevler için arkadaşa gideceğim kendinize iyi bakıııııın:KK15::KK15:

ben geldimmmm kızlar haklısınız çok sessiz bugün herkes banuyu da merak ettim nerdeki acabao_O

kızlar ilk menü benden gelsin zaten kimsecikler yok kendim çalıp kendim oynuyorum valla:KK48::KK48::KK48:
bugün 1 buçuk porsiyon tavuk şiş söyledim bi kısmını öğlen bi kısmını akşam yedim toplamda 2 bardak ayran içtim tabi bide kaçamak var 3 tane kurabiye yedim evde trambolinde zıplarım telafi ederim mutlaka canlarım:KK200:
su 2 lt yi geçmiştir:KK200:mutfak kapandııııııEn Büyük KK:KK49:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiii :21::21::21::21:

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim :KK53:
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım :KK48:
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim ;) ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim :KK68:
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım :21:
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış :KK57: üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden :KK53:
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde :KK53: onların fiyatı henüz belli değil :KK48:
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi ;) artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ;) )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar ;) git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm ;)
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21::21:
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim ;) bol bol sohbet ederiz ;)

Banum tatlım hiç böyle kacamak görmedim valla ne kadar sağlıklı kacamak olmuş o öyle:KK70:maşallah arkadaşım sana valla gülşen é katılıyorum sen yaza 6 li rakamlari kesinlikle göreceksin :nazar::nazar::nazar:

İnşallah kızlarrr inşallah cidden bende çok istiyorum ve inanıyorum yaza kadar süper bir fark olacak :21::21::21::21: Tabi sizlerinde katkılarıyla :KK15::KK15::KK15:

ben geldimmmm kızlar haklısınız çok sessiz bugün herkes banuyu da merak ettim nerdeki acabao_O

Ya kusura bakmayın sabah fırsatım olmadı en azından haber vermeye bile :KK16: söz bir daha merakta bırakmam :KK60:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiii :21::21::21::21:

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim :KK53:
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım :KK48:
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim :KK66: ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim :KK68:
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım :21:
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış :KK57: üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden :KK53:
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde :KK53: onların fiyatı henüz belli değil :KK48:
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi :KK66: artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum :KK66: )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar :KK66: git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm :KK66:
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21::21:
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim :KK66: bol bol sohbet ederiz :KK66:

İnşallah kızlarrr inşallah cidden bende çok istiyorum ve inanıyorum yaza kadar süper bir fark olacak :21::21::21::21: Tabi sizlerinde katkılarıyla :KK15::KK15::KK15:

Ya kusura bakmayın sabah fırsatım olmadı en azından haber vermeye bile :KK16: söz bir daha merakta bırakmam :KK60:
banum hoşgeldiiiinnnnn:KK19:özledim kız ben seni valla yokluğun hemen farkediliyo bugün takımın neşesi yoktu baksana paylaşım bile olmadı iyiki geldin hoşgeldin:KK60:gününde çok güzel geçmiş çok sevindim tatlım:KK200:

banum hoşgeldiiiinnnnn:KK19:özledim kız ben seni valla yokluğun hemen farkediliyo bugün takımın neşesi yoktu baksana paylaşım bile olmadı iyiki geldin hoşgeldin:KK60:gününde çok güzel geçmiş çok sevindim tatlım:KK200:

HOşbulduk canım :KK60:
Sorma valla benimde aklım buradaydı ama koşturmacadan ancak fırsatım oldu ;) Küçük kuşum pazarda gözleme görünce ille bende istiyorum diye tutturdu ona bile önce buraya yazıp hazırladım :KK48: şimdi onlar yemek yerken bende keyif yapabilirim artık sizlerle :KK68:

Kızlarrrrrrrrrrr yeni halimin Fotografını albümüme ekledim :21: Bakalım siz nasıl bulacaksınız :KK48:

Back
X