- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok sinirlerim bozuk ,malesef Türkiye nin durumuna çok üzülüyorum inşallah yanılan ben olurum çıkarcı menfaatçi en önemlisi koyun bir millet olduk herkesin görüşüne saygım var ama insanları ilahlaştırıp peygamberle eş gösterenleri gördükçe müslümanlığımdan utandım
şişko domates yerim seni :)Ne varmişivet 8 kilo
kız kanki şaka maka ben zaten buraya 61 kilo ile gelmiştim geri başa döndüm görüyon mu
çekişme başlasın o zaman tekrar
sırf seninle yarışmak için kilolandim zati ben
![]()
sağol canımCanım ticker factorden yapınca benimde çıkmıyordu liliyslim den yapınca çıktı ordan dene istersen
sen nerden nereye gelmişsin 8kgyuda verirsin canım ben bulamadım su azmi bi kendimde
senin bu çakma eltin gerçekten zır cahil bir insanmış ya kocası da aynı şeklide ben böyle kafaları anlamıyorum gerçekten benim çevremde de bu tarz çok insan var boşver görüşme değmez böyle insanlara ben bile çok sinirlendim o an ne yapardım bilmiyorum bu vatan kolay kazanıldı sanıyolar bazıları ve atatürk yüzyılın adamı seçiliyo dünyada ama bizim gerizekalı bazı türkler bunu görmek istemiyo o zaman Atatürk ün kurduğu ülkede yaşamasınlar suriye ye gitsinler bi zahmetAl benden de okadarBenim tansiyon birazda ondan düşmüş olabilir
Üstelik geçenlerde çok canımı sıkan bir şey olduhala aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum
Benim çakma çıldırttı beni açıkcası
Dönüş yolunda kızına Türk Bayraklarını gösterip bu ne dedi kız bayrak dedi bizde ay ne güzel kızına herşeyi öğretmeye çalışıyor dediko anda arabadaki akrabalardan biride Atatürk Büstünü gösterip bu kim peki diye sorunca benim çakma ; '' Ay biz onu öğretmiyoruz Babamız istemiyor '' demezmi
O an arabayı kenara çekip in lan arabadan demek geldi içimdenNeymiş sümme Haşa Allah yerine Peygamber yerine konuyormuşda o yüzden eşi istemiyormuş falan demeye başladı
Tabi eşimin halası dururmu ağzına geleni saydı : '' Nasıl bir gerizekalısınız siz karı koca
böyle birşey olabilirmi işte bugün sen bu kadar rahat gezebiliyorsan, devletimiz cumhuriyetimiz varsa, insan yerine konuyorsan bu Atatürk sayesinde falan diye bir bağırmaya başladı ona
Tabi arada bende laf kaktırdım boş dururmuyum
Ki Eşimin Ağ babası ( yani dedesinin babası ) Atatürkle omuz omuza savaşmış bir gaziydive eşim 12 yaşındayken vefaat etmiş ( düşün dede ölmüş daha torunlar doğmadan ama dedenin babasını görmüş eşim ve ablası hatta küçük görümcem hariç diğer yeğenlerde ) Hatta hep eşim anlatır ağ baba beni dizine oturtur nasıl savaştıklarını anlatırdı işte Atatürkün ne kadar önemli biri olduğunu, ne kadar düşünceli ve dürüst olduğunu
En son eşimin halası o kocana söyle sakın gözüme gözükmesin, yazıklar olsun ona rahmetli dedem sağ olsaydı utanırdı onun gibi torun evladından, karı koca gözümden düştünüz yazıklar olsun diye sesini yükseltti hattasonrada kıçınıda yırtsan kızın okula başladığında o büyük insanı öğrenecek dedi
Normalde ertesi gün bana mutlaka mesaj atan hatun 3 gündür ses etmiyor ki benim içinde bitti öyle bir kafa
Kendileri resmen birilerini ilahlaştırırken kalkmış Atatürkü ilahlaştırıyorlar diyor utanmadanay aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum resmen
![]()
senin bu çakma eltin gerçekten zır cahil bir insanmış ya kocası da aynı şeklide ben böyle kafaları anlamıyorum gerçekten benim çevremde de bu tarz çok insan var boşver görüşme değmez böyle insanlara ben bile çok sinirlendim o an ne yapardım bilmiyorum bu vatan kolay kazanıldı sanıyolar bazıları ve atatürk yüzyılın adamı seçiliyo dünyada ama bizim gerizekalı bazı türkler bunu görmek istemiyo o zaman Atatürk ün kurduğu ülkede yaşamasınlar suriye ye gitsinler bi zahmet
günaydın çıtırlar
dukan testi yaptım. benim için ideal kilo 74.4 müş. 6 gün atak yap diyor. 2.2 kilo ver diyor. 4 ayda seyir yapıp korumaya geç diyor. aslında çok uzun bi süre değil ve ben daha fazla verebileceğimidüşünüyorum.
dün hastaneye gidip ölçüm yaptırdım. 21 ağustosta gitmişim en son. o zamandan bu zamana toplam 10 kg gitmiş. 7 kg yağ, 3 kg kas gitmiş. kas kaybı çok fazla. bu diyetle benim için çok iyi olur diye düşünüyorum...
3 nisanda 74 olursun diyor. kızlar nisana benim süper olmam gerek. kendime kendimi armağan etmem gerek
kızlar günaydın ben sanırım depresyona girdim![]()
dukan yapabilir misin canım sanırım daha önce yapmıştın biraz zahmetli bir diyet ama tabii sonucu düşünücek olursak çok güzel olur tabi3 nisanda 74 olursun diyor. kızlar nisana benim süper olmam gerek. kendime kendimi armağan etmem gerek
kızlar günaydın ben sanırım depresyona girdim![]()
nerden çıktı hayırdırkızlar günaydın ben sanırım depresyona girdim![]()
ameliyatında desteğiyle daha fazla gitmesini umut ediyorum.SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olurtabiki bol eksili
Dün malum tansiyonum yerlerdeydiBüyük 9 ( 8 e bile düştü ) küçük 6
bir ara ciddi ciddi ahanda öbür tarafa gidiyorum diye korkmaya başlamıştım
Tabi bir türlü yükselmeyince eşimde bana az da olsa turşu yedirdi zorlaveee benim cins bünye zaten artıdayken dahada artıya geçti bu sabah
Neyse bugün sıvı günüm inşallah bol bol su içerek o ödemide atar cumaya en azından en az hasarla kapatırım haftayı
Annemde bugün Aşure yapacakmış ona gidip yardım edeceğim ama önce bir keyif kahvemi içip duşumu alayım sonra giderim yardımaHem daha iyi orada iki sohbet derken vakit daha çabuk geçer ve Allahın izniyle hasarsız atlatırım günümü
Aynen canım ama işte akraba olunca mecbur görüşülüyorama yinede kesinlikle kararlıyım bundan sonra mecbur kalmadıkça muhattap olmayacağım
Hani bazı konularda boş olduğunu biliyordum ama inan bu kadarı içimi acıttıBu kadarmı sığ olabilir bir insan bukadarmı kör
Ben her fırsatta küçük kuzuma anlatıyorum Atatürkü ( tabiki peygamberimizide Allahıda anlatıyorum ) okuldada öğrenecekler Allahın izniyle
İnan o gün olayı anlatırken benim büyük kız bu kadar salakça bir konuşmamı olurmuş bugün rahat gezebiliyorsa Atatürk sayesinde diye tepki verdi
Neyse sabah sabah yine kendi kendime canımı sıkmak istemiyorumZamanla herkes herşeyi öğrenecek inşallah
Günaydın Fıstıkkk
Hayırlı olsun canım inşallah yapabilirsinben denemiştim de hem çok az gitti hemde o yulaf kepeği beni deli etti
yemesi işkence gibi geliyordu nasıl olursa olsun heee ekmeği fena değildi ama dukan çok fazla hazırlık gerektiriyor ( kekler, krepler falan
hani bir kaç günlük birden hazırlık yapıyordu benim takip ettiğim hatunlar )
İnşallah sende çok çok güzel sonuçlar alırsın
Bakalım bende şu sıvı gününü atlatayım sonucunu göreyim olmadı bende yeni arayışlar içine girerim diye düşünüyorum
Allahın izniyle nisana kadar sen 74 olursunbende ucundanda olsa o 7li rakamları görsem çok çok mutlu olurum
Hadi inşallah
Al benden de okadarhani bazen cidden sal gitsin çatlayana kadar ye moduna girecek gibi oluyorumda sonra hazır 2li rakamları görmüşken kıyamıyorum
Bugün biraz kendine müsaade et canım sonra birlikte yarın çıkalım el ele vererek şu depresyondan
Şöyle bizi motive edecek yeni bir şokmu bulsakhiç denemediğimiz
bünyemiz maşallah dünyadaki tüm diyetlere aşinağ olacak seviyeye geldi değişiklik istiyor sanırım
![]()
evet canım denemiştim ama tam adapte olamamıştım. dukan bana iyi gliyor ama ben pek iyi gidemiyorum dukana :) hala düşünce bazındayım. dr da yapıyor olunca beni gaza getirir diye düşünüyorum.dukan yapabilir misin canım sanırım daha önce yapmıştın biraz zahmetli bir diyet ama tabii sonucu düşünücek olursak çok güzel olur tabi
neden canım hayırdır kilo yüzünden mi
Kdime izin versem çok yicem sanırım banum napıcam bilmiyorum bugün güya sebze günüm sabah bi havuç yedim öğlen salata söylicem ama canım çorba ve ekmek istiyo akşam yemem bişey dayanabilirsem tabi offff noldu bana böyle gerçekten bi şok diyet bulalaım sen bulursun banum nolur yardım et banaSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olurtabiki bol eksili
Dün malum tansiyonum yerlerdeydiBüyük 9 ( 8 e bile düştü ) küçük 6
bir ara ciddi ciddi ahanda öbür tarafa gidiyorum diye korkmaya başlamıştım
Tabi bir türlü yükselmeyince eşimde bana az da olsa turşu yedirdi zorlaveee benim cins bünye zaten artıdayken dahada artıya geçti bu sabah
Neyse bugün sıvı günüm inşallah bol bol su içerek o ödemide atar cumaya en azından en az hasarla kapatırım haftayı
Annemde bugün Aşure yapacakmış ona gidip yardım edeceğim ama önce bir keyif kahvemi içip duşumu alayım sonra giderim yardımaHem daha iyi orada iki sohbet derken vakit daha çabuk geçer ve Allahın izniyle hasarsız atlatırım günümü
Aynen canım ama işte akraba olunca mecbur görüşülüyorama yinede kesinlikle kararlıyım bundan sonra mecbur kalmadıkça muhattap olmayacağım
Hani bazı konularda boş olduğunu biliyordum ama inan bu kadarı içimi acıttıBu kadarmı sığ olabilir bir insan bukadarmı kör
Ben her fırsatta küçük kuzuma anlatıyorum Atatürkü ( tabiki peygamberimizide Allahıda anlatıyorum ) okuldada öğrenecekler Allahın izniyle
İnan o gün olayı anlatırken benim büyük kız bu kadar salakça bir konuşmamı olurmuş bugün rahat gezebiliyorsa Atatürk sayesinde diye tepki verdi
Neyse sabah sabah yine kendi kendime canımı sıkmak istemiyorumZamanla herkes herşeyi öğrenecek inşallah
Günaydın Fıstıkkk
Hayırlı olsun canım inşallah yapabilirsinben denemiştim de hem çok az gitti hemde o yulaf kepeği beni deli etti
yemesi işkence gibi geliyordu nasıl olursa olsun heee ekmeği fena değildi ama dukan çok fazla hazırlık gerektiriyor ( kekler, krepler falan
hani bir kaç günlük birden hazırlık yapıyordu benim takip ettiğim hatunlar )
İnşallah sende çok çok güzel sonuçlar alırsın
Bakalım bende şu sıvı gününü atlatayım sonucunu göreyim olmadı bende yeni arayışlar içine girerim diye düşünüyorum
Allahın izniyle nisana kadar sen 74 olursunbende ucundanda olsa o 7li rakamları görsem çok çok mutlu olurum
Hadi inşallah
Al benden de okadarhani bazen cidden sal gitsin çatlayana kadar ye moduna girecek gibi oluyorumda sonra hazır 2li rakamları görmüşken kıyamıyorum
Bugün biraz kendine müsaade et canım sonra birlikte yarın çıkalım el ele vererek şu depresyondan
Şöyle bizi motive edecek yeni bir şokmu bulsakhiç denemediğimiz
bünyemiz maşallah dünyadaki tüm diyetlere aşinağ olacak seviyeye geldi değişiklik istiyor sanırım
![]()
ya kilo da değil sanırım bu ay erkenden hastalıcam bide cumartesi öğlen 3 ten akşam 12 ye kadar dip bucak temizlik yaptım sağ bacağımı şuan resmen sürüklüyorum sinirim herşeye bozuluyo hele eşime acayip sinir oluyorum adam ne derse batıyo şuan kavga çıkarmak için uğraşıyorum ama alttan alıyo daha çok sinir oluyorum etrafımdaki herşeyden sıkıldım canım yemek yemekte istemiyo ama amaçsızca kurabiye kek ekmek falan kemiriyorum içim sıkılıyo herşey üstüme üstüme geliyo sankidukan yapabilir misin canım sanırım daha önce yapmıştın biraz zahmetli bir diyet ama tabii sonucu düşünücek olursak çok güzel olur tabi
neden canım hayırdır kilo yüzünden mi
canım benim böyle zamanlar olabiliyo malesef hayatımızda diyet modundan çık desem biliyorum hedefin var ve ulaşmak istiyorsun hemen seni anlıyorum ama diyet yapmadan abarmadan da bir hafta falan şöyle normal insan gibi 3 öğün herşeyden kafi oarak yesen aklını başka şeylere meşgul etsen belkide süper bir dönüş yapacaksın vücudun sanırım aç kalmaya alıştı senin birz vücudunu dengele sonra yeniden kaldığın yerden devam et ama bu 1 hafta içinde kesinle diyet modundan çık derimya kilo da değil sanırım bu ay erkenden hastalıcam bide cumartesi öğlen 3 ten akşam 12 ye kadar dip bucak temizlik yaptım sağ bacağımı şuan resmen sürüklüyorum sinirim herşeye bozuluyo hele eşime acayip sinir oluyorum adam ne derse batıyo şuan kavga çıkarmak için uğraşıyorum ama alttan alıyo daha çok sinir oluyorum etrafımdaki herşeyden sıkıldım canım yemek yemekte istemiyo ama amaçsızca kurabiye kek ekmek falan kemiriyorum içim sıkılıyo herşey üstüme üstüme geliyo sanki
şişko domates yerim seni :)
barbim ben seni her halinle seviyorum ki...![]()