- Emoji Skoru
- 8.844
- Puanlar
- 158
Benim şuan hiç dostum yok gülşen şimdilerde yeni yeni bi komşumla samimi olduk allah razı olsun çok iyi bi insan yaş farkımız biraz fazla ama yüreği o kadar temizki ama yinede eski dostalrımı aramıyo değilimkızlar uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşla görüştüm tatilde.yaşadıklarımı hayatımda olan bitenelri anlattım 5 yıldır görüşmüyoduk araya küslük kırgınlık değilde soğukluk girmişti ne güzelmiş uzun zaman görüşmediğin iyi bir arkadaşa içini dökmek.bi kafede oturduk hem anlattım bazen güldük bazen ağladık tevafuk onunla da perşembe arkadaşımın kına gecesine gitmiştim orda karşılaştık numaralarımızı aldık ne varsa eski arkadaşlık ve dostlarda var kızlar ben çalışma hayatıma 22 yaşında başladım ve o zamandan beri kendime yeni bir dost edinemedim dostlarım ortaokuldan ve üniversiteden
az önce yazdıklarınıda okudum arkadaşım ama yemek yemek beni mutsuz ediyo ondan medet umup yiyiorum ama yiyince dahada mutsuz oluyorum derdim kilo vermekte değil off aslında sanırım evlilik biraz zor şundan bi 6-7 sene öncesi herşey çok farklıydı ama o halimmi daha iyiydi yoksa şimdiki halimmi inan bilmiyorum kendimden çok ödün verdim hep benden gitti bişeyler ve artık yoruldum işin kötüsü şuan eşimle hiç bi problemimiz yok ama ben yeni bi yıl öncesi bi tartıya koydum hayatımı dönüp bakınca herşeye çok şaşırıyorum yaşarken anlamıyo insan