Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği salçalı omlet peynir zeytin çay
ara
küçük kase aşure şekersiz nescafe
öğlen
2 kaşık kereviz yemeği 2 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt
akşam
3 dolma yoğurt bir lokma ekmek

bişey yemem başka ama çay ve form çay içerim

kızlaaarr ben akşam yemeğini iptal ettim gitti acıkmadım çünkü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
ara
25 adet tuzsuz kabuklu fıstık
öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
ara
30 adet tuzsuz kabuklu fıstık
vee mutfaaak kapanırrrrr bundan sonra su içerim belki kahve yada çay içerimbide maydanoz suyu içicem yatmadan önce

banum nasıl kilo verdinki ayyy ne güzel yaaa ben 48 le hamile kalırsam çok güzel olur diyoki görümcem 12-15 kilo mutlaka alırsın diyo
Aayy Gülşah görümcen seni sinir etmeye and içmiş yok bebeğim sadece sağlıklı gidalarla beslenip düzenli yersen alman gerekeni alirsin sadece tabi bunu hamileliğinde 24 kilo almiş biri söyleyince garip oluyorama ikinci hamileliğimi bende çok bilinçli geçireceğim inşallah

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Kuzum direndi direndi sonunda biraz evvel şükür uyudu
ARtık bu gece nöbetci olmazsak iyidir

Yemek faslıda bittiğine göre bugünki menümüde paylaşayım
Malum Ayran diyetiyle kendimi şokluyorum ikinci günü ve cidden iyiki yapıyorum kabızlık denen birşey kalmayacak gibi

Sabah; ( 06:30 ) 1 büyük bardak ayran ( 2 bardağa eş değerdi )
ara; ( 08:30 ) 1 büyük bardak ıhlamur bol limonlu
ara; ( 10:00 ) 1 büyük bardak ayran
Öğlen; ( 12:30 ) 1 şekersiz nescafe
ara; ( 14:30 ) 1 büyük bardak Ayran
Akşam; ( 16:00 ) 2 adet elma, 1.5 portakal
ara; ( 18:30 ) 1 büyük bardak ayran

Şimdi çoğunluk kesin kız birşey yememişsin diyecektir ama cidden hiç açlık hissetmedim ve kaç gündür yaşadığım kabızlığı yoluna koydum
Yarın yine bol ayranlı ama akşam yemeğinde koca bir kase salata hazırlayacağım kendime
Gerçekten hiç açlık hissetmiyorum ( ki kendimi kötü hissedersem anında ceviz yada başka hafif birşeyler atıştırırım zaten )

Umarım cumaya kadar güzel bir rakam görürümde bana motivasyon olur

Hoşgeldin canım seni burada görmek çok güzel
Umarım sende en kısa zamanda bütün fazlalıklarından kurtulursun bizimle birlikte
Tartı günü malumun cuma sabahı ( en geç 14de yapmış olmaya özen gösteriyoruz hatta o gün işimiz varsa bir gün öncede bildirimimizi yapabiliriz )
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listede yer alabiliyor ama emin ol okadar güzel vakit geçireceksin ki vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın

Umarım hepimiz her hafta bol bol eksilerle karşı karşıya kalırız

Hoşbuldum olsun bekleriz 3 hafta birbirize destek olup verelim de gerisi mühim değil :)

Bu ayran boş ayran mı ben internetten baktımda buğday salatalık falan yazıyodu

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Maalesef kuşum hala hasta hatta biraz yine ateşi var
Aslında doktor 2 gün önce antibiyotik vermişti ama kesinlikle inatla vermiyorum Geçen sene kışın hastalandığında antibiyotik kullanmamıza rağmen 20 gün süründü hatta en son 2 gece hastanede yattık ve öksürüğü ciğerlerine kadar inince hava makinesi bağlamak zorunda kalmıştık hatta o zaman nette danıştığım bir doktor kesinlikle antibiyotiği kes ( ki o güne kadar 3 kutu antibiyotik içmişti peş peşe ) sadece evi çok güzel havalandır, bol su ve ıhlamur ver, burnuna deniz suyu kullan ve sadece rahatlaması için cold mix sür yastığına demişti ve cidden onu uyguladıktan 3 gün sonra düzelmeye başlamıştı kuşum o zamandan beride hiç bir şekilde Antibiyotik kullanmamak için direniyorum

Şükür halsizliği huysuzluğu yok ama tabi yerinde durmuyordu iki gündür bende bu sabah eğer yatıp dinlenmezse daha uzun süreceğini söyledim ve uyandığından beri koltuğa yaptığım hasta yatağında yatıyor cimcimem

Umarım bir kaç güne toparlar ( haftasonu akraba günü var ve kuşum böyle olursa gitmeyebilirim sonuçta aklım kalır )

Hoşbuldum olsun bekleriz 3 hafta birbirize destek olup verelim de gerisi mühim değil :)

Canım o ayran detoksunuda denemiştim gerçi neyi denemedim ki ama bu yaptığım farklı hatta bak burada var benim yaptığım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayran-diyeti.608801/

Çok az gibi gözüksede inan hiç açıkmıyor insan tabi ayranı kendim yapıyorum ve çok çok az tu kullanıyorum ki ödem yapmasın bugün 3.cü günüm ( ilk gün tartılmadığımdan 2 günde ne kadar gitti bilmiyorum ama dünden bu güne 400 gr fark var ki o bile güzel bence ( gece dayanamayıp 1 büyük bardak boza içmeme rağmen )

Kızlar napiyosunuz

Şükür halimize canım sen nasılsın

günaydın kızlar bugün tartıya çıktım ve ne gördüm tam 1 kg artıyım neden böyle oldu bilmiyorum çok da farklı yemedim diğer haftalara göre
sabit kalırken bir de artı çıktım yaaa dün akşam selin in dediği video yu yaptım çok iyi geldi hergün yapıcam ama bugün yüzmem olduğu için yapmıcam inşallah 2 gün içinde bu artı kaybolur da hem takıma zararım olmaz hemde strese girmem çok dikkat etmem lazım

Canım sıkıntı yapma eminim o bir kilo artıda anında yok olacak acaba suyumu az içtin
İstersen bir yandanda kalori sayımı yap az da olsa belki farkında olmadan fazla gidiyordur

Canım sıkıntı yapma eminim o bir kilo artıda anında yok olacak acaba suyumu az içtin
İstersen bir yandanda kalori sayımı yap az da olsa belki farkında olmadan fazla gidiyordur
aynen canım kaloride sayıyım ki 1200 kaloriyi geçmeyim şu 2 gün en azından artı gider inşallah suyu da valla 1 lt den fazla içemiyorum hiç canım istemiyo

Gülşen belki spor kaslarini şişirmiştir iki güne düzelir
SekerPancarii canım cardio günü güzeldi yani öyle aşırı zor değil bende yanındaki kzın hareketlerini yaptım hergün yapılabilir bence çok teşekkürler
Bende çok sevdim canim bu sporu dün ben 5 günü bitirdim cardio ve lower focus günümdü yani 5.günde iki video var ama ben bi tane yaptım bugünde lower focus yapicuumtablosunu indirdin mi canım bide eşim evde olduğu için ben hergün düzenli yapamıyorum haftasonu hiç yapamıyorum ama birakmicam vaktim oldukça yapicam

aynen canım kaloride sayıyım ki 1200 kaloriyi geçmeyim şu 2 gün en azından artı gider inşallah suyu da valla 1 lt den fazla içemiyorum hiç canım istemiyo
Ben geri kalori sayimina döndüm valla benim bünye buna cevap veriyor ben kalori sayimiyla çok güzel kilo veriyorum dün kaçirdim biraz kalorimi aştim bugün max 800 kalori alip dünü dengelicemnormalde 1200 alıyorum cumadan bugüne 1 buçuk kilo gitti nerdeyse

evet canım tablosunu yazıcıdan çıkarttım 2 video olunca yorucu olur ama bende bırakmıcam
şu da var benim hafrada 2 gün de yüzmeme varya diğer 5 gün yapmayım değil mi 3 gün de focus yapsam 5 gün ideal olur haftada

evet canım bencede 1200 cl çok güzel ne az ne de çok birde spor olunca iyi kilo verilir bak şimdiden 1.5 gitmiş

kızlar 27 ekim deki ölçülerimiz 1 ay demiştim hadi bakalım iki hafta olmuş bile kasım sonuna ölçüleri isticem tekrar sıkı bir diyet yapalım kızlarr haydi bakalım kim tutar bizi yeni yıla daha dinamik daha genç daha güzel ve daha çılgınnnn (ben :)) girelim ne dersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Eklentiler

• 144594335320162348863.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…