Aayy Gülşah görümcen seni sinir etmeye and içmişbanum nasıl kilo verdinki ayyy ne güzel yaaa ben 48 le hamile kalırsam çok güzel olur diyoki görümcem 12-15 kilo mutlaka alırsın diyo
merhabalarr
bende senelerce al verlerle yaşamış
27 yaşında 17 aylık bebesi olan bir hatunum hamileyken 10-12 kilo aldım 13 ay emzirdim ve herşeyi yedim en son 87.9 ta yeter artık dedim ve başladım şu anda 83.1 kiloyum ve hamilelikle ilgili kilo kalmadı sadece göbek sarkık
tam doğum konusu geçmişken onu da yazayım
bende çok normal doğum istedim kafası yan geldiği için 40+1 de epidural sezeryan oldum kısmet böyleymiş ikincisi inş normal olur benim çok sıkıntım olmadı ilk 1 hafta 10 gün dışında çok şükür
Hoşbuldum olsun bekleriz 3 hafta birbirize destek olup verelim de gerisi mühim değil :)Hoşgeldin canımseni burada görmek çok güzel
Umarım sende en kısa zamanda bütün fazlalıklarından kurtulursun bizimle birlikte
Tartı günü malumun cuma sabahı ( en geç 14de yapmış olmaya özen gösteriyoruz hatta o gün işimiz varsa bir gün öncede bildirimimizi yapabiliriz )
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listede yer alabiliyor ama emin ol okadar güzel vakit geçireceksin ki vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın
Umarım hepimiz her hafta bol bol eksilerle karşı karşıya kalırız
Hoşbuldum olsun bekleriz 3 hafta birbirize destek olup verelim de gerisi mühim değil :)
Bu ayran boş ayran mı ben internetten baktımda buğday salatalık falan yazıyodu
Hoşbuldum olsun bekleriz 3 hafta birbirize destek olup verelim de gerisi mühim değil :)
Bu ayran boş ayran mı ben internetten baktımda buğday salatalık falan yazıyodu
Kızlar napiyosunuz
günaydın kızlar bugün tartıya çıktım ve ne gördüm tam 1 kg artıyım neden böyle oldu bilmiyorum çok da farklı yemedim diğer haftalara göre
sabit kalırken bir de artı çıktım yaaa dün akşam selin in dediği video yu yaptım çok iyi geldi hergün yapıcam ama bugün yüzmem olduğu için yapmıcam inşallah 2 gün içinde bu artı kaybolur da hem takıma zararım olmaz hemde strese girmem çok dikkat etmem lazım
aynen canım kaloride sayıyım ki 1200 kaloriyi geçmeyim şu 2 gün en azından artı gider inşallah suyu da valla 1 lt den fazla içemiyorum hiç canım istemiyoCanım sıkıntı yapma eminim o bir kilo artıda anında yok olacakacaba suyumu az içtin
İstersen bir yandanda kalori sayımı yap az da olsa belki farkında olmadan fazla gidiyordur
Gülşen belki spor kaslarini şişirmiştir iki güne düzelirgünaydın kızlar bugün tartıya çıktım ve ne gördüm tam 1 kg artıyım neden böyle oldu bilmiyorum çok da farklı yemedim diğer haftalara göre
sabit kalırken bir de artı çıktım yaaa dün akşam selin in dediği video yu yaptım çok iyi geldi hergün yapıcam ama bugün yüzmem olduğu için yapmıcam inşallah 2 gün içinde bu artı kaybolur da hem takıma zararım olmaz hemde strese girmem çok dikkat etmem lazım
Bende çok sevdim canim bu sporuSekerPancarii canım cardio günü güzeldi yani öyle aşırı zor değil bende yanındaki kzın hareketlerini yaptım hergün yapılabilir bence çok teşekkürler
Ben geri kalori sayimina döndüm valla benim bünye buna cevap veriyor ben kalori sayimiyla çok güzel kilo veriyorum dün kaçirdim biraz kalorimi aştim bugün max 800 kalori alip dünü dengelicemaynen canım kaloride sayıyım ki 1200 kaloriyi geçmeyim şu 2 gün en azından artı gider inşallah suyu da valla 1 lt den fazla içemiyorum hiç canım istemiyo
evet canım tablosunu yazıcıdan çıkarttım 2 video olunca yorucu olur ama bende bırakmıcamGülşen belki spor kaslarini şişirmiştir iki güne düzelir
Bende çok sevdim canim bu sporudün ben 5 günü bitirdim cardio ve lower focus günümdü yani 5.günde iki video var ama ben bi tane yaptım bugünde lower focus yapicuum tablosunu indirdin mi canım bide eşim evde olduğu için ben hergün düzenli yapamıyorum haftasonu hiç yapamıyorum ama birakmicam vaktim oldukça yapicam
evet canım bencede 1200 cl çok güzel ne az ne de çok birde spor olunca iyi kilo verilir bak şimdiden 1.5 gitmişBen geri kalori sayimina döndüm valla benim bünye buna cevap veriyor ben kalori sayimiyla çok güzel kilo veriyorum dün kaçirdim biraz kalorimi aştim bugün max 800 kalori alip dünü dengelicemnormalde 1200 alıyorum cumadan bugüne 1 buçuk kilo gitti nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?