- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
verdi cevap verdi ohhh rahatım şimdi kendisi ikinciyi daha 8 ay önce doğurdu ben zayıflayınca ne olduysa oldu bi daha iyi olmadı benimle açıkçası benimde işime geliyo böyle kafam rahat zaten görümceden arkadaş olduğu nerde görülmüşALLA alla ablası kendisi mi hazırmış doğum yapmaya o zaman kendi doğursun bi tane
böyle çocuk yapma meselelerine karışır ya akrabalar en sinir olduğum noktolardan biri ama eşin de cevap verdiyse artık konuşamaz iyi olmuş
haa durum anlaşıldı seni kıskandı o zaman ne diyoruzverdi cevap verdi ohhh rahatım şimdi kendisi ikinciyi daha 8 ay önce doğurdu ben zayıflayınca ne olduysa oldu bi daha iyi olmadı benimle açıkçası benimde işime geliyo böyle kafam rahat zaten görümceden arkadaş olduğu nerde görülmüş
oh çatlasın vallahaa durum anlaşıldı seni kıskandı o zaman ne diyoruz
KIS KA NAN LAR ÇATLASIN!!!!!
Kız banu gel karart gözünü ver şu kiloları sonra şöyle diyetisyen kontrolünde falan hamiş olalım H Herseyguzelolacak38 tatlım senide bekliyoruz mutlaka hayatım 3 bilinçli hamile sayfada açarız kendimize sporumuz beslenmemiz herşeyimizi paylaşırız hatta diyetisyene bile gerek yok maşallah hepimiz ünide tıp okumuş kadar olduk beslenme konusunda
banum o zaman seni ben hamile kalınca diyetisyenim ilan ediyorum 7-8 kilo alarak kurtar beni fıstık gibi hamile oliyim olurmu şekerimSElamün Aleyküm kızlarrrr
Anamları uğurladığım gibi kendimi buraya attım
ASlında yemeğe kalın diye baya ısrar ettim ama yok ille Annem siz ailecek yemeğinizi yiyin masrat yapmayın dedisanki 5 ceşit yemek yapaacaktım Evdekilere yeşil mercimek yanına bulgur yapacaktım zaten
Yeşil mercimeğimide fazla yapınca hemen sıkı bir kapaklıyada Annemlere verdim madem öyle sende yap az pilav yanına uğraşma yemekle diye
Bugün akşam yemeğim 1 bardak ayran ve meyve olacak hatta birazdan yerim ki fazla geç olupta kan şekerimi etkilemesin
Sabah beride 3 büyük bardak ayran, 2 fincan ıhlamur ve 1 fincan kahve içtim
İNşallah cumayada eksi bildirimler görür biraz daha motive olurum
Kız ben ikiniciyi doğurduğum an baktım ebe kadın sadece çocuğu yakalama pozisyonunda inan o an sancıya rağmen içimden lennnn bu kadar parayı bunun içinmi verdim bileydim kendi kendime de doğururdum diye geçirdimYani düşün diyetisyen ne yazar
Valla inan benim şu kilo bukadar olmasaydı ve büyük bukadar karşı olmasaydı kesinlikle bir kere daha gözümü karartırdımama maşallah yapım aşamasına fırsat vermiyor büyük öğlenci diye yatmak bilmiyor bazen biz erken yatalım diyoruz 5 dakika sonra aramıza zıplıyor '' Naber ben geldim uyumuyordunuz dimi '' diye sırf beni gıcık etmek için yaptığının farkındayım zaten
Bu kadar kaçak göçek arasında 3.cü yapabilsek zaten mucize olur
Hee şu an hamile kalsam kesinlikle değil kilo almak aksine kilo vererek hamileliğimi tamamlayacağıma adım gibi eminimsonuçta kaç senelik tecrübe
banum o zaman seni ben hamile kalınca diyetisyenim ilan ediyorum 7-8 kilo alarak kurtar beni fıstık gibi hamile oliyim olurmu şekerim
banum nasıl kilo verdinki ayyy ne güzel yaaa ben 48 le hamile kalırsam çok güzel olur diyoki görümcem 12-15 kilo mutlaka alırsın diyoTamamdır fıstığımValla ikinci hamileliğimde 5 kg verdim üstelik çok sağlıklı beslenerek
Senin mucizen yola çıksın da gerisini güzelce birlikte planlarız
oh oh yeni birilerinin gelmesi çok iyi olur gülşen sen ben arasında yürüyo takım resmenKızlarrrrrrrr benim diğer topikten ( 80 - 89 arasındakiler zayıflıyor ) yeni kan geliyor
Oslew arkadaşımı davet ettim oda cuma yarışmalarına katılmak isteyinceeminim çok güzel arkadaşlığımızda olacak kilolara veda ederken
banum nasıl kilo verdinki ayyy ne güzel yaaa ben 48 le hamile kalırsam çok güzel olur diyoki görümcem 12-15 kilo mutlaka alırsın diyo
valla sana bravo ikinci hamileliğin çok bilinçli geçmiş tatlım her anne bu kadar bilinçli olsa keşke kızzz bide sen normal doğummu yaptın hemen anlat bana ben çok istiyorum normal doğum ama korkuyorum çok acıyo mu diye doktorumda epidural iğneyle normal doğum yaparız diyo ayyyy ben böyle düşününce çok heyecanlanıyorum ama görümcemin sözünü dinliyomuş gibi hemen hamile kalmak istemiyorum rabbim affetsin böyle bi konuda bile onun yüzünden kendimizi kısıtlıyoruzValla aslında birinci hamileliğimde 26 kg almak bana büyük ders oldu diyelimo zamanlar hep sağlıksız beslenmiştim dondurmalar, çikolatalar, cipsler ve turşuyla hamilelik geçirdim yemek yapmaktan tiksindiğim için ( aslında şimdi diyorum tamamen psikolojikti hatta şımarıklıktı benimkisi )
İkinciye hamile kaldığımda kesinlikle aynı hatayı yapmayacağıma dair söz verdim kendimeağzıma o tür şeyler hiç sürmedim aksine hiç eve sokmadım sabah sağlıklı kahvaltımı yaptım 9 ay boyunca akşamlarıda genelde protein ağırlıklı beslendim tavuk, balık yada köfte ızgara yanında bol salatayla tükkettim hatta arkadaşımızın o zamanlar kebapcısı vardı ve akşamları gezmeye giderken neredeyse 2 - 3 akşamda bir dönüşte ona uğradık geç saatte de olsa etimi yedim tabi ekmeksiz meyveyide genelde öğlenleri yedim çorba tarzı hafif bir şeyler yedikten sonra
Bİrde inan hiç kendimi sakınmadım gezme konusunda ( sonuçta RAbbim yiyecek ekmeğini nasip ettiyse zaten birşey olmaz diye düşündüm ) hatta doğumdan bir gün önce son kontrolüme gitmeden bile geziyordumartık kuaför komşum beni ne zaman görse kız hala doğurmadınmı sokakta doğracağın diyordu her gün beni dışarda gördükçe Gezme sonrasıda doktor artık yine suni sancı olacak ne zaman istersen doğumu yapabiliriz diyince bende hadi gelmişken doğurayım demiştim ertesi gün 30 ağustosdu ve yatışımı 12den önce yapmam gerekiyordu o gün sigortalı olarak doğum yapabilmek için o yüzden o güne deng gelsin istedim ve hemen yatışımı yaptırdık hem kuzum çok önemli bir günde doğdu hemde ben biraz daha bekleyerek sıkıntı yapmadım kendime
valla sana bravo ikinci hamileliğin çok bilinçli geçmiş tatlım her anne bu kadar bilinçli olsa keşke kızzz bide sen normal doğummu yaptın hemen anlat bana ben çok istiyorum normal doğum ama korkuyorum çok acıyo mu diye doktorumda epidural iğneyle normal doğum yaparız diyo ayyyy ben böyle düşününce çok heyecanlanıyorum ama görümcemin sözünü dinliyomuş gibi hemen hamile kalmak istemiyorum rabbim affetsin böyle bi konuda bile onun yüzünden kendimizi kısıtlıyoruz
o kadar güzel anlattınki hemen doğurasım geldi banucum senin ailen gerçekten çok şanslı pozitif bi kadınsın maşallah sanaCanım Rabbim nasip ettikten sonra istersen spiral kullan yine o mucize vakti geldiğinde yolunu bulur
Kendine biraz daha zaman tanı tabi ama sırf o yüzden kendinizi kısıtlamayınrisk olmadığı sürece hamilelikte bile belli bir döneme kadar sıkıntı yapmıyor doktorlar
Ben kesinlikle normal doğum diyorumİnan bu dünyadaki en müthiş şey normal doğum üstelik sancı çektiğin anda Rabbim ettiğin tüm dualarını kabul edermiş valla geçenlerde doğumu yakın olan arkadaşa tembihledim o an benim içinde dua et kız incecik olsun diye dedim nasıl gülüyor hatta liste yapmış kime ne dua edecek diye ilk çocuğunda da öyle yapmış
Ben ilk çocuğu doğurduğumda acıkcası korkmadım değil hatta bir ara ay yok ben doğuramayacağım diye düşündüm ( sonuçta bilinmeyen birşeyi yaşıyorsun o an) hatta Alman ebeye vazgeçtim ben doğurmuyorum demiştim kadın sakin ol ve sadece kuzunun kokusunu içine çekeceğini düşün dedi hatta elimi kuşumun başına deydirdi bak çıktı neredeyse ( kafasının bir kısmı çıkmış meğer ) bir kere daha derin nefes alıp ıkınınca çıktı eşşek
Bana çok uzun bir süre gibi geldi ama meğer 18 dakikada doğurmuşum
İkincide dahada kısa sürdü 12 dakika
Rabbim diyorum ya herşeyi okadar mükemmel yaratmışki o an sancı çekerken ilk doğumda bir daha asla doğurmam diyordum hatta alman ebem şu söylediğini 15 - 20 dakika sonra konuşalım demiştiCidden kuzularımı kuçağıma aldığım an kesinlikle sanki herşey rüya gibi geliyordu sanki o sancıları ben çekmemiştim
İnan okadar rahatlıyorsun ki iyiki diyorsun üstelik doğum sonrasındada kuş gibi hafif oluyorsun ve atlaya zıplaya dolaşabiliyorsun sıkıntısız
Hee epidural bana ilk doğumda teklif ettiler ama Annem o imzalamamı istedikleri evraktaki iğnenin nereye yapılacağını gösteren resmi görünce almanca tam anlamadığı halde okumadan direk bana bak valla izin vermem döve döve doğurturum yine bunu yaptırmam sana demişti
Sonuçta çok çok az da olsa bir risk oluşturuyor o iğne hatta TVde sornadan sırf o iğne yüzünden felç kalanlarıda gördük ve Annem bak iyiki izin vermedim demişti :)
İnan bugün olsa yine seve seve normal doğururumhemen anında evladını daha yıkanmadan göğsüne konması onun o minicik buruşmuş halini görmek, o küçücük kalbin pıt pıt atmasını göğsünde hissetmenin duygusu paha biçilemez hele o ilk göğsüne alıp emmesi için uğraşıldığı anda
Ay kız sana anlatınca doğurasım geldi birden yaw
Akşama şu kızları benim acil uyutmam lazımhadi spirali ne yapsam
o kadar güzel anlattınki hemen doğurasım geldi banucum senin ailen gerçekten çok şanslı pozitif bi kadınsın maşallah sanadoğur kız doğur büyük kuzu sever en çok görürsün bak sana bile vermez bende mayısta falan hamile kalıyım diyodum ama bakalım ne karar vericez eşimle çünkü eşimide çiğneyemem birlikte oturup konuşup ortak bi noktada birleşmemiz lazım
Focus t25 cardio vimeo yaz bide canim orda bütün videolar varSekerPancarii t25 focus cardio videosunu buldum ama 4 dakika canım yanlışlık var sanırım link atarmısın bana
Hoşgeldin canım iyiki geldin bizim takım durgun bu aralarmerhabalarr
bende senelerce al verlerle yaşamış
27 yaşında 17 aylık bebesi olan bir hatunum hamileyken 10-12 kilo aldım 13 ay emzirdim ve herşeyi yedim en son 87.9 ta yeter artık dedim ve başladım şu anda 83.1 kiloyum ve hamilelikle ilgili kilo kalmadı sadece göbek sarkık
tam doğum konusu geçmişken onu da yazayım
bende çok normal doğum istedim kafası yan geldiği için 40+1 de epidural sezeryan oldum kısmet böyleymiş ikincisi inş normal olur benim çok sıkıntım olmadı ilk 1 hafta 10 gün dışında çok şükür
inş hayırlısıyla alırsın kucağına zamanı gelince bebişini çok başka bişey yaşamak lazım :)Hoşgeldin canım iyiki geldin bizim takım durgun bu aralargülşah ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğumuz yok bu sene yada önümüzdeki sene düşünüyoruz eşimle beraber çalışıyorum ben bütün gün işteyim ama burdanda hiç eksik kalmıyorum
geçen sene nisanda geldim ilk defa buraya 67 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum hedef 48 allah nasip kısmet ederse
sen düzenli bi diyet yapıyomusun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?