- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
kızlar dersteyken velilerden biri odama peynirli gözleme bırakmış 2 tane sizce napıyım bunları masada masum masum bana bakıyolar
aynen canım dün de anneme çok yorgun ve baş ağrısıyla gidince annem diyoki kızım dila ile sen bu gece burda kalın ibrahim de gitsin anasında yatsın diyo
neden anne dedim yorgunsun nasıl yemek yapacaksın dedi olmaz anne eve gitmem lazım dedim artık işte analar böyle 50 yaşımıza da gelsek onların yavrusuyuz
kızlar banu gülşah gülşen üçlüsünden başka kimse uğramaz oldu foruma YİNE EN DAYANIKLILARI BİZ ÇIKTIK
Valla ok dayanıklı çıktık artık biz bundan 30 sene sonra hala şok diyetlerle fit birer kayınvalide olmak için burda yazışırız yinekızlar banu gülşah gülşen üçlüsünden başka kimse uğramaz oldu foruma YİNE EN DAYANIKLILARI BİZ ÇIKTIK
kızzzzlaaarrrr annemi özledim şimdi kıyamam canım annem benimAkşam çok hafif dengeleyebilirim diyorsan en azından bir tanesini öğlenlik ye nasılsa çok yağlı yapılmaz gözleme
Anam pekte güzel olur heleki birde saçda yapıldıysaben gidip ayran yapayım kendime sen gözleme ben ayran hayallerde tamamlanır
Aynen valla hala her fırsatta atlet giymiyorum diye söylenirayağımda çorap görmesin anında kız dur benimkilerden vereyim ayağını üşütme der tabi bende aynı şeyi kızlara yapıyorum
Heee eşimede hiç kıyamaz hani kal demez bize eşim yanlız kalmasın diye eee sokağın başı o sonu ben kal demeye gerek yokama sesimi çok kötü duysun anında işi güçü bırakıp gelir
Sorma yaaa takımca iyice dağıldıkkızları bir araya toplamak şart oldu hatta takıma taze kanda mı bulsak 12 kişiye kadar müsaade var ama biz izinlilerle 10 kişiyiz 2 kişide olsa destek olsa süper olur bence hem belki bizde daha fazla motive oluruz
Bugün bakamamda yarından itibaren taze yarışcı için pusuya yatayım
Valla ok dayanıklı çıktık artık biz bundan 30 sene sonra hala şok diyetlerle fit birer kayınvalide olmak için burda yazışırız yine
kızzzzlaaarrrr annemi özledim şimdi kıyamam canım annem benimbugünkü aklım olsa annemin totosunun dibinde evlenirdim valla
aynen canım o zamanlarda konuştuğumuz konu yine konu olur tabii birde gelinler damatlar falanValla ok dayanıklı çıktık artık biz bundan 30 sene sonra hala şok diyetlerle fit birer kayınvalide olmak için burda yazışırız yine
Akşam çok hafif dengeleyebilirim diyorsan en azından bir tanesini öğlenlik ye nasılsa çok yağlı yapılmaz gözleme
Anam pekte güzel olur heleki birde saçda yapıldıysaben gidip ayran yapayım kendime sen gözleme ben ayran hayallerde tamamlanır
Aynen valla hala her fırsatta atlet giymiyorum diye söylenirayağımda çorap görmesin anında kız dur benimkilerden vereyim ayağını üşütme der tabi bende aynı şeyi kızlara yapıyorum
Heee eşimede hiç kıyamaz hani kal demez bize eşim yanlız kalmasın diye eee sokağın başı o sonu ben kal demeye gerek yokama sesimi çok kötü duysun anında işi güçü bırakıp gelir
Sorma yaaa takımca iyice dağıldıkkızları bir araya toplamak şart oldu hatta takıma taze kanda mı bulsak 12 kişiye kadar müsaade var ama biz izinlilerle 10 kişiyiz 2 kişide olsa destek olsa süper olur bence hem belki bizde daha fazla motive oluruz
Bugün bakamamda yarından itibaren taze yarışcı için pusuya yatayım
canım banunun dediği gibi avantajı da var dez avantajı da tabikızzzzlaaarrrr annemi özledim şimdi kıyamam canım annem benimbugünkü aklım olsa annemin totosunun dibinde evlenirdim valla
Ay valla o zamana gelin damat çekiştiririz biz kesinKız o zamana kadar çoktan kilo derdimiz bitmiş olur burada bu kezde damatları yada gelinleri çekiştiririz Kör olmayasıca evladıma nasıl istediğini almaz diye
Oyyy kıyamam sana kuzummmm
Yok kız bakma bir yandan iyi bir yandan kötü yakın olmak
Bazen evde oturup sadece bacakları uzatmak istediğinde hadi kalk şuraya gidelim diyip duruyorlar bazenyada atıyorum yakın olupta arada çaya yada yemeğe davet etmeyince ay sen beni evine istemiyorsun diye alınganlık bile yapabilirler
Benimki büyük kız 1 yaşındayken arkadaşlar oturmaya gelmişti de anam onu da davet etmedim diye alınmıştı ve bir şeye kızdığında arada söyler onuda istemedin beni o gün arkadaşların varken diyebende hemen gırgıra vuruyorum anammm boşver sidikliler zaten can sıkıcıydı sende sıkılırdın diye saattine deng gelince çok basit şeylere takabiliyor özellikle benimki
Bugünde bayadır davet etmediğimi hatırlayınca hadi gel dedim hık mık yaptı aaa itiraz kabul etmiyorum zaten hep sende toplanıyoruz bugünde bana gelin işte dedimhani söylemesede içten takıyordur hala eminim
Ay valla o zamana gelin damat çekiştiririz biz kesinbenim anemde arada ben kayınvalidemlerdeyken arıyoda sesi hemen değişiyo hemen kaynanan napıyo diyo annen demekyok hiç haklıda bende aynısını yapardım hiç yalan yok zaten ilerde allah benim gelinime damadıma sabırlar versin şaka bi yana belki arkadaş gibi olurum gelinim olursa çok isterim ama tabi karlı tarafında kişiliği tavrı nasıl olur yada arkadaş gibi olmak istermi onu bilemiyorum
ayyyy gülşen analar böyle erkek çocuk yetiştirdiği sürece benim gibi anasından babasından uzakta olanlar işi zor sonuçta bence erkekte olsan kadında hayatını yalnız devam ettirecek kadar bişeyler bilmelisin yapmalısın en azından ben ailemden böyle gördüm benim babam hep destek oldu anneme evde işleri bölüşürlerdi hala konuşuyorum birlikte yapıyolar herşeyi bize ders olsun kız evladımızda olsa erkek evladımızda hayatın paylaşmak olduğunu öğretelimcanım banunun dediği gibi avantajı da var dez avantajı da tabi
ama sen sevdiğin erkekle herşeyi göze alarak geldin istanbul a demekki çok sevmişsin gerçekten bunu düşün ve motive ol bence birde gelibolu uzak değil oraya sanırım arada sırada kafa dinlersin hem hem de aileni görürsün git bence eşinle gitmek zorunda değilsin yoğun çalışıyolar sonuçta
herşeyin fazlası zarar tatlım benimkide çok aşırı paylaşıyo ben evimde pişridiğim yemeği kediye köpeğe veriyorum resmen onlar da nasiplensin mutlu oluyoırum ben ama bana böyle öğretilmedi bizde bi evi evde pişen yemek aş ev yaparbende arkadaş gibi olmak isterim gelinimle ama maalesef kaynana olmak başlı başlına zaten sorumluluk istiyo yani gelinlerin çizdiği bir profil var ama benim ki gibi kaynana olmam inşallah bize karşı çok cimri hadi ben neysemde elin kızıyım oğluna torununa da aynı şeyi yapınca şaşırıp kalıyorum
evet canım gözleme yağsız yapılmış çok az ucundan 2 ısırık alıp buzdolabına koydum kötü günlerim için dursun bazen aç kalıyorum bu dağ başında
izinlilerde takımda sayı olarak yer alıyolar mı ki bunu bilmiyodum enazından 2 kişi daha gelsin de biraz daha gaza geliri z belki
Ay valla o zamana gelin damat çekiştiririz biz kesinbenim anemde arada ben kayınvalidemlerdeyken arıyoda sesi hemen değişiyo hemen kaynanan napıyo diyo annen demekyok hiç haklıda bende aynısını yapardım hiç yalan yok zaten ilerde allah benim gelinime damadıma sabırlar versin şaka bi yana belki arkadaş gibi olurum gelinim olursa çok isterim ama tabi karlı tarafında kişiliği tavrı nasıl olur yada arkadaş gibi olmak istermi onu bilemiyorum
bende arkadaş gibi olmak isterim gelinimle ama maalesef kaynana olmak başlı başlına zaten sorumluluk istiyo yani gelinlerin çizdiği bir profil var ama benim ki gibi kaynana olmam inşallah bize karşı çok cimri hadi ben neysemde elin kızıyım oğluna torununa da aynı şeyi yapınca şaşırıp kalıyorum
ayyyy gülşen analar böyle erkek çocuk yetiştirdiği sürece benim gibi anasından babasından uzakta olanlar işi zor sonuçta bence erkekte olsan kadında hayatını yalnız devam ettirecek kadar bişeyler bilmelisin yapmalısın en azından ben ailemden böyle gördüm benim babam hep destek oldu anneme evde işleri bölüşürlerdi hala konuşuyorum birlikte yapıyolar herşeyi bize ders olsun kız evladımızda olsa erkek evladımızda hayatın paylaşmak olduğunu öğretelim
Kız banu gel karart gözünü ver şu kiloları sonra şöyle diyetisyen kontrolünde falan hamiş olalım H Herseyguzelolacak38 tatlım senide bekliyoruz mutlaka hayatım 3 bilinçli hamile sayfada açarız kendimize sporumuz beslenmemiz herşeyimizi paylaşırız hatta diyetisyene bile gerek yok maşallah hepimiz ünide tıp okumuş kadar olduk beslenme konusundaValla ben öyle biliyorum sonuçta izinlilerde dönmeye kalktığında fazla olursa yeni gelenler listeye dahil olamaz ve hayal kırıklığı yaşarlar diye düşündüm
Onu bir araştırayımda ona göre en az 2 kurallar uygunsada daha fazlası üye arayışına gireriz
Yada Kaptancığımız Moni döndü nasılsa görünce oda bizi aydınlatır bence
CAnım Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsinbiz en güzel şekilde yetiştirmeye çalışalım ve Rabbim onlarıda hayırlı insanlarla karşılaştırsın....Aminnnnnnnnnnnn
Yüreği güzel olan insan herkesle anlaşır ve eminim yolada getirir karşı tarafı tatlılıklabak benim kv bile yola geldi daha ne olsun
Diyorum ya yürekle alakalı bir durum bencebenim annem cidden bizden çok damatlarını tutar ( hee gelin peş para etmez olduğu halde inan bir kez olsun ona git öte dememiştir, oturup ağlamıştır ama yine her bir araya geldiklerinde aman canı şunu çekmiş bunu çekmiş diye yapar önlerine koyar )
Bizi çok sevmesine rağmen önce torunlar sonra damatlar en son biz gelirizsiz kırılmazsınız ama damatlar yanlış anlayabilir der hep
Aynen canımkız olsun erkek olsun herşeyi öğrenmek zorunda
İnan benim eşim ilk evlendiğimizde ayağından çıkardığı pijamayı bile yerden kaldırmazmışama biz evlendikten 3 ay sonra KV oğlunu balkonda halı yıkarken görünce şok geçirdi eşşek bekarken bana hiç tül bile asmadın şimdi karına yapıyorsun dedi Dönüp banada kim bilir neyle tehdit ettinde yapıyor yoksa hayatta işi olmazdı oğlumun dedi
Ama şu anda eşim inan değil tek başına yaşamak hem bütün işleri yapar hemde 10 - 15 kişilik yemekli misafir gelse hepsinin hazırlığını dahi yapar
Hepde derdim oğlum olursada kesinlikle ev işlerini öğrenecek diye
AY oğlum diyince aklıma geldibugün hastalıktanmıdır nedir benim ufaklık iyice sapıttı tutturdu bende erkek kardeş istiyorum bak kuzenlerim ne güzel ikizler diye aaa niye öyle diyorsun ne güzel işte sen eşsizsin teksin diye ikna etmeye çalıştım ama hadi ikiz değilim bari erkek kardeşim olsaydı diyor kardeşmi istiyorsun diyorum evet ama erkek olsun diyor dedim onun garantisi yok o yüzden avucunu yala
canım ben düşünüyorum ikinciyi inşallah ama şimdi değil tam 31 ay sonra hamile kalmalıymışım eşimin hesaplamasına göre çünkü doğum tam ev kredisinin bitimine denk geliyo ve kayınbabamın verdiği parayı ödememek için eşim böyle bi plan yapıyo sanki hemen 31.ayda hamile kalıcamKız banu gel karart gözünü ver şu kiloları sonra şöyle diyetisyen kontrolünde falan hamiş olalım H Herseyguzelolacak38 tatlım senide bekliyoruz mutlaka hayatım 3 bilinçli hamile sayfada açarız kendimize sporumuz beslenmemiz herşeyimizi paylaşırız hatta diyetisyene bile gerek yok maşallah hepimiz ünide tıp okumuş kadar olduk beslenme konusunda
valla o zaman sen fıstık gibi hamile olacaksın desene bende şimdilik diyet spor konusunda rahatım eşim son noktayı koydu şimdi olmasın dedi ablası çok aşırı üzerime geldi benim bişeyde diyemedim ama benim yerime eşim fazlasıyla güzel bi cevap verdi sağolsuncanım ben düşünüyorum ikinciyi inşallah ama şimdi değil tam 31 ay sonra hamile kalmalıymışım eşimin hesaplamasına göre çünkü doğum tam ev kredisinin bitimine denk geliyo ve kayınbabamın verdiği parayı ödememek için eşim böyle bi plan yapıyo sanki hemen 31.ayda hamile kalıcam
ALLA alla ablası kendisi mi hazırmış doğum yapmaya o zaman kendi doğursun bi tanevalla o zaman sen fıstık gibi hamile olacaksın desene bende şimdilik diyet spor konusunda rahatım eşim son noktayı koydu şimdi olmasın dedi ablası çok aşırı üzerime geldi benim bişeyde diyemedim ama benim yerime eşim fazlasıyla güzel bi cevap verdi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?