ne zamandan berı dıyet yapıyorsun?
mesaj sayılarınıza göre vede zamanla tecrübeyle degişir . .. ama kızların çogu kendileri yazıyor nerden degişir bilmem ama .. konturol panalinde bi yerlerden ....hıc bı fıkrım yok valla kendılıgınden olmus. ben de nergıs tım
yaklaşık 6 gündür.....
mesaj sayılarınıza göre vede zamanla tecrübeyle degişir . .. ama kızların çogu kendileri yazıyor nerden degişir bilmem ama .. konturol panalinde bi yerlerden ....
azra bilir bu knuda yazar size ..
4 kg yu 6 gunde mı verdın ??
seninde kutlu olsuntünaydınnnnnnnnnn....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun...♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller ♥
ayrıcaa bende başladım bu ayrab diyetine...
sabah listedekine göre aynı şeyleri yedimmm...yumurtayı pek sevmeyen ben onu bile yaladım yuttumm...
evdende haşlanmış nohutu bulguru ve mercimeği getirdim..birazdan markete inip salatalık ve lıght yoğurt alıp hazırlayacağım...
bu arada bunlar haşlanmış olasrak bende derin dond. vardı..ii oldu...sadece bulguru haşladımm....
bence güsel bişi olacakk...
zaten son 10 gündür düzgün kahv. yapmıyorum bu sabah yiyiynce feci doydummm....
İNŞ. 2 KG. YAĞDAN GİDER...
RAMAZANDADA BEN ÇOK KİLO ALIYORUMM AMA BU RAMAZANDA BİLİNÇLİ BESLENECEĞİM...SİZİNLE ...
bak işte o süper olur en iiisi yüzme vucudun her yeri çalışıoo ama bazılarında örnek bn gibieŞİm bİle her sabah tartılıp kİlosunu sÖylÜyorr Şuanda ben ondan 2 kg fazlayım o 81 kİlo.....banadestek verİp kİlo almıyor ama benİm kİlo vermemİ İstİyorr...
Ramazandan sonrada yÜzmeye spora gÖnderİcekmİŞ benİ bu İİ olacakkk....
sen 16:00 diyosuunramazanda iftarda benim de pek bişi yiyesim gelmiyor ama canım acayip tatlı istiyor..spor da yapamayız..
benim işim telde sürekli konuşarak ve acayip dikkat gerektiriyor...ben saat 16.00 dan sonra tam aptallaşıyorum kafam hiç çalışmıyor..bakıca işimi etkilemezse devam edicem etkilerse de tutamam..işallah iyi gider..şimdiden az yemeye alışarak iyi bişey yapıyoruz aslında vücudu Ramazana hazırlamış oluyoruz..
saol cnmm bilgilndrdiğin içiinŞenizmesaj sayılarınıza göre vede zamanla tecrübeyle degişir . .. ama kızların çogu kendileri yazıyor nerden degişir bilmem ama .. konturol panalinde bi yerlerden ....
azra bilir bu knuda yazar size ..
zaten şuan gidenler sadece su...daha yağları eritmeye başlamadım...buara kilo vermem duracak vucudum karşı koyacak daha sonra direnci kırılacak ve kilolar kayıp gidecek...yani 2 ayda 10-15kg gidecek daha da fazla olabilir çünkü yoğun tempoda çalışıyorum......
o yukardakı terazı dı mı yanlıs bılmıyorm
evet canım teraziyi tıklıyorsun ama birşeyler yazki puan kazanalım tamam mı bitanem :) kendininkileride kullanıcı profilinden görebilirsin bitanemo yukardakı terazı dı mı yanlıs bılmıyorm
saol kaptanım geldi repim nasılda zorla rep alıyorum görüyorsunuz demi çok kötüyüm ben yaa delikafadulden naniknanik naniknanik turkbayragiilterim ilk vermiyordum ama gittim 5 10 kişye verdiim geldim san verdiim
birtek oslem le elimphia kaldıı
gidim az daha dağıtım gelim bi daa denyiim
oslem den geldi şimdi banaaayerimsenibenevet canım teraziyi tıklıyorsun ama birşeyler yazki puan kazanalım tamam mı bitanem :) kendininkileride kullanıcı profilinden görebilirsin bitanem
saol kaptanım geldi repim nasılda zorla rep alıyorum görüyorsunuz demi çok kötüyüm ben yaa delikafadulden naniknanik naniknanik turkbayragi
bende doldurdum bende veremiyorum benimkisi kaçpaun veriyor acabatühhhh hakkımı doldurmuşuum
son 24 saat için de çok vermişiim ahan daha da vermioom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?