Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hıc bı fıkrım yok valla kendılıgınden olmus. ben de nergıs tım
mesaj sayılarınıza göre vede zamanla tecrübeyle degişir . .. ama kızların çogu kendileri yazıyor nerden degişir bilmem ama .. konturol panalinde bi yerlerden ....
azra bilir bu knuda yazar size ..

zaten şuan gidenler sadece su...daha yağları eritmeye başlamadım...buara kilo vermem duracak vucudum karşı koyacak daha sonra direnci kırılacak ve kilolar kayıp gidecek...yani 2 ayda 10-15kg gidecek daha da fazla olabilir çünkü yoğun tempoda çalışıyorum......

seninde kutlu olsun
ayran detoksunda hayırlı olsuun
yaa bn bu mercimeği okumadımmı acaba hatrlamıyoruum
yeşil mi kırmızı yeşildir ama
bak işte o süper olur en iiisi yüzme vucudun her yeri çalışıoo ama bazılarında örnek bn gibi
felaket acıktrr

sen 16:00 diyosuun
bn 14:00 den sonra bildiğin aptal sinirlii huysuz biri olur çıkarıımkötükedihüso

mesaj sayılarınıza göre vede zamanla tecrübeyle degişir . .. ama kızların çogu kendileri yazıyor nerden degişir bilmem ama .. konturol panalinde bi yerlerden ....
azra bilir bu knuda yazar size ..
saol cnmm bilgilndrdiğin içiinŞeniz

evet böle gidersen bu hızlaa eminiiim verceksiiin seenkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar
kaptanım hani kadil repimiz naniknanik aaa olmadı ama ben herkese verdim kimse bana vermemiş mafoldumbenmafoldumben
yoksa kızlar siz rep vermeyi bilmiyormusun :kedi:

ilterim ilk vermiyordum ama gittim 5 10 kişye verdiim geldim san verdiim
birtek oslem le elimphia kaldıı
gidim az daha dağıtım gelim bi daa denyiim

ilterim ilk vermiyordum ama gittim 5 10 kişye verdiim geldim san verdiim
birtek oslem le elimphia kaldıı
gidim az daha dağıtım gelim bi daa denyiim
saol kaptanım geldi repim nasılda zorla rep alıyorum görüyorsunuz demi çok kötüyüm ben yaa delikafadulden naniknanik naniknanik turkbayragi

evet canım teraziyi tıklıyorsun ama birşeyler yazki puan kazanalım tamam mı bitanem :) kendininkileride kullanıcı profilinden görebilirsin bitanem
oslem den geldi şimdi banaaayerimseniben
saol kaptanım geldi repim nasılda zorla rep alıyorum görüyorsunuz demi çok kötüyüm ben yaa delikafadulden naniknanik naniknanik turkbayragi

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ama en çok rep puanı bnmkisi 150 küsür puan veriyorum:jeyyar::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…