- 14 Aralık 2016
- 73
- 187
- 8
- 28
İyi gecelerİyi geceler kızlar büyük kızın elinden anca alabildim telimi
Âmin canım Yen'i yıl olaysız geçsin inşallah. Benimde 2 ay önce ayrıldığımız ama hala aklımda olan Hemde alt komşu oğlum özel harekat her haberde mahvoluyorum gerçekten çok ağır bir psikolojiymiş Allah yakınlarına herkese sabır versinKızlar bu sabah zaten Kayserideki patlamayı duyunca oturup ağladım sonra eşim derken biraz evvelde biraz haberleri gezip ayrıntıları görünce yine sinirler latçka oldu
Zaten balık burcuyum şu son 1 senedir gak deseler ağlayacak moddayım
Umarım yeni yıl çok daha güzel olurda hepsi unutulur
Her an dua ediyorum Rabbim Vatanımızıda bizleride iyi şeylerle karşılaştırsın diye
Günaydın.
Bademciklerim şiş, regl ağrım var, sinüzit azaldı en azından, bugün kızımın doğum günü, oğlum hasta. Şaka gibi.
Kahvaltı hazırlayacak mecalim yok.
4 gün önce de halıcı gelip halıları almadığı için dün halı silmem cabası.
Çok sızlandım. Işe koyuluyorum artık.
Kahvaltıdan sonra, peynirli börek, trileçe yapıp biraz da kestane kızarttacağım çocuklara.
Cok sagol canim bakacagim cok tesekkurleroynakbasi34 kaptanım allah eşinize şifa versin inşallah korkulacak bir durum değildir. Allah size ve çocuklarına bağışlasın.
Diademe sabiha hava limanı pendikde oraya en yakın alışveriş merkezi viaport ama bir iki mağazadan başka birşey bulamazsın. Pendik çarşı oldukça yakın olacaktır oteline, oraya bakmanı tavsiye ederim. benimde teyzem kapalı aynı şeyi onun için tavsiye etmiştim çok da güzel şeyler buldu.
Geçmiş olsun. Kızınında doğum günü kutlu olsun. Rabbim uzun ömürler versin. Onlara bol bol yap ama sen yeme olur mu. Yada kızının hatırı için ucundan tadına bak yeter.Günaydın.
Bademciklerim şiş, regl ağrım var, sinüzit azaldı en azından, bugün kızımın doğum günü, oğlum hasta. Şaka gibi.
Kahvaltı hazırlayacak mecalim yok.
4 gün önce de halıcı gelip halıları almadığı için dün halı silmem cabası.
Çok sızlandım. Işe koyuluyorum artık.
Kahvaltıdan sonra, peynirli börek, trileçe yapıp biraz da kestane kızarttacağım çocuklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?