Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Âmin canım Yen'i yıl olaysız geçsin inşallah. Benimde 2 ay önce ayrıldığımız ama hala aklımda olan Hemde alt komşu oğlum özel harekat her haberde mahvoluyorum gerçekten çok ağır bir psikolojiymiş Allah yakınlarına herkese sabır versin

Günaydın.
Bademciklerim şiş, regl ağrım var, sinüzit azaldı en azından, bugün kızımın doğum günü, oğlum hasta. Şaka gibi.
Kahvaltı hazırlayacak mecalim yok.
4 gün önce de halıcı gelip halıları almadığı için dün halı silmem cabası.
Çok sızlandım. Işe koyuluyorum artık.
Kahvaltıdan sonra, peynirli börek, trileçe yapıp biraz da kestane kızarttacağım çocuklara.

canim gecmis olsun allah guc kuvvet versin kizinin dogum gunu kutlu olsun Rabbım hayirli saglikli uuzn omurlee nasip etsin insallah

Güzel dilekleriniz için çok sağolun.
Boğazım şişken bile bu iştahım neden azalmıyor anlayamadım.
Kahvaltımı yazayım. Artık akşama görüşürüz.
Kötü bir haber daha almadığımız güzel günlere inşallah.

Patatesli yumurta. 2 yk tulum peyniri, 5 adet yeşil zeytin, bolca sıcak çay

Günaydın kızlar merhabalar
Nasılsınız?
Dünkü menüm hiç iyi sayılmaz
İzin günüm olduğu için arkadaşımdaydım ordada çeşit boldu herşeyden biraz derken yağlı ürünlerden de biraz yemiş oldum.
öğlen
1 tabak mantarlı makarna
akşam
1 simit 1 bardak ayran (bayılırım ne zamandır yememiştim)
bol karbonhidratlı beslenmiş oldum bu durumda

gunaydin kizlar
Henuz lahvaltimi yapmadim
Rabbim hasta olanlariniza bol bol sifa versin insallah
oynakbasi34 insallah yarin guzel sonuclarla donersiniz rabbim sana ayni acilari yasatmasin
LargeGemini esinle cocugunla bit omur mutlu olursun insallah
A antiaging sanada rabbim sifa versin

Evet kizlar yediklerimize dikkat ediyoruz ve herkes simdi kalkip 1 bardak su iciyor lutfeeeeen bu hafta hepimiz ekside olalim

Kacamaksiz hafif bigun olsun insallah bende dahil

oynakbasi34 kaptanım allah eşinize şifa versin inşallah korkulacak bir durum değildir. Allah size ve çocuklarına bağışlasın.

Diademe sabiha hava limanı pendikde oraya en yakın alışveriş merkezi viaport ama bir iki mağazadan başka birşey bulamazsın. Pendik çarşı oldukça yakın olacaktır oteline, oraya bakmanı tavsiye ederim. benimde teyzem kapalı aynı şeyi onun için tavsiye etmiştim çok da güzel şeyler buldu.

Cok sagol canim bakacagim cok tesekkurler

Hadi bakalim pamuk eller bardaklara kizlar

Herkese iyi pazarlar,
Birazdan arkadaşıma gideceğim önceden tembihledim karbonhidratlı yağlı şeyler yapmasın yoksa yemem diye İnşallah yapmaz neyse yapsada ben yemem diyeti bozmak yok Sizinde gününüz kaçmaksız olsun. Şimdiye kadar yedik de neoldu yağ olarak depolandı artık yememe vakti. Alışverişe gittiğimizde artık bize olanı almak zorunda kalmayıp bizim istediğimi almamızın vakti geldi. Çevremizdekilerin aaa nasıl kilo verdin, çok değişmişsin, nasıl başardın cümleleri duymak istemezmisiniz. Böyle imrenerek baktığımız güzel fizikli bayanlar gibi olmamak için önümüzde hiç bir engel yok. Hep beraber bunu başarabiliriz. Pes etmek yok. belki çevremizdekilerimiz veya büyüklerimiz diyet yapmana gerek yok, senin beğenen böyle beğensin veya zaten eşin var çocukların var ne gerek var kilo vermeye yada insan hamurişi, ekmek yemeden doyar mı diye motivasyonumuzu düşürmeye çalışabilirler böyle cümleler bir kulağımızdan girip diğer kulağımızdan çıkmalı. En başta sağlımız için kilo vermeliyiz. Sevdiklerimle daha uzun sağlıklı bir yaşam sürebilmek için. İşte bu yüzden tam gaz devam

Fazla uzun yazdım kusura bakamayın amacım biraz olsun motivasyonu yükseltmek. Umarım becermişimdir.

Geçmiş olsun. Kızınında doğum günü kutlu olsun. Rabbim uzun ömürler versin. Onlara bol bol yap ama sen yeme olur mu. Yada kızının hatırı için ucundan tadına bak yeter.

Akşam. Yemeğim karnabahar pizzası ilk kez denedim aynı sebze yemeklerinden sıkılanlar yapabilir biraz dağılsa da tadı bi Harika :):)

Eklentiler

• IMG_6251.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…